- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Gel bacim geel omce sosyal mesafe ile sarilalimBeen. İnsulin direnci de lazımmı? Hatta catlamayan yumurtalarim oldu igneyle bilepconun Alâsi var bende
Yusraya klomen tedavisiyle hamile kaldim. Eslem supriz oldu :) doktora da gidemedim dün benim yine az kanamam oldu. Her hafta bir iki gün lekelenme oluyo. Bari tam regl olsam da vakti ismi belli olsa
3. Aydan sonra gerçek gülüyor yazıyor canım bir uygulamada ama bilemiyorum tam olarak olsun çok güzel yine deEvvvet.. Benim oglan guluyo konustugumuz zaman ozellikle babasınagercekten anlıyormu Bu donemdekı gulmelerı gercek mı ki yoksa refleksmı
simdi babasinin yanina gitti tartistik yine yat dedim anlamiyor ogle uykusu da yapmadi uyuyup kalmasi gerek
Bu devirde ne ucuz ki cnmOf cok pahaliymis yaa.. Biz de dogum yaptigim hastanede yaptirmak istiyoruz. Yarin arayip doctor bulmam gerekiyor.
Ben de zayıf bir çocuktum düşünün beşinci sınıfta 28 kg çok iyi biliyorum annem doktor doktor gezdirirdi çünkü.Ama sağlığım yerindeydi bir kere bile ateşlendiğimi bilmem çocukken.Doktor da öyle diyordu sağlığı yerindeyse uğraşmayın diye.Tabi vitaminler ilaçlar belli bir yaştan sonra etki etti bende üniversitede 48 kg,evlenirken 56 kg.Dış gebelik ameliyatından sonra kan için serumla aldığım ilaçlar sayesinde oldum 66.Hamilelik sonrası döndüm 66 oldum ilk kızımda.Şimdi 77 doğumdan sonra 10 kilo vermişim.Baba tarafım kilolu benim genetik yatkınlık da var tabi.Büyüyünce alır hem alıp nolacak biz vermeye çalışıyoruz üzme kendini.
Çok sağol canım şunan senin kuzla aynı durumdaUzme kendini canim allah başka dert vermesin uzuldukce sutun azalır. Benim kizimda oyle aman aman kilo almazdı 3000 dogmustu her ay800 gr alıyordu. Bazı doktorlar az buluyordu. Ben kafama takmiyordum sadece anne sutuyke beskeniyordu. 2. Ayinda 4600 du mesela. Kilo durumu her bebege gore değişkenlik gosterrir. Onemli olan onun bagisikligi icin az da olsa anne sutunu alabilmektir. Onun.sana ihtiyaci var mutlu annesine
Canım çok sevindim üçü de iyiyse maşallahHerkese selamlarrrr uzun bir süre yoktum şükürler olsun kızlarım 13subatta doğdular tek yumurta ikizlerinin biri ve ayrı yumurta olan kızım 3hafta kaldı hastanede fakat ikizlerin diğeri küçük 800gr(ela) doğduğu için 80gun kaldı geçen cuma çıktık .. ela rop muaynesi de ikigozundende iğne oldu çok zor süreçler yaşadım eşim yurtdışında dogumda 1hafta geldi ve döndü tam tekrar geleceği zaman uçuşlar iptal oldu ve sınırlar kapatıldıEVETTTT DOGARMİ NASİL OLACAK DERKEN EVDELER ŞİMDİ ŞÜKÜRLER OLSUN TABİ BENİMKİLER COK MİNİK AMA AİLEMDEN ALLAH RAZİ OLSUN YARDİM ETTİLER BANA HEP KORONA SADECE BU SEKİLDE İŞİME YARADI TABİ ALİSVERİS VS COK YORUCU OLDU ...... UMARİM HERKES İYİDİR RABBİM HEPİMİZİN EVLATLARİNA SAĞLIK VERSİN İNS
Canım senin burcun neCanim ben aksine oyle zamanlarda kizmiyorum serbest birakiyorum. Evet bunu yapmak zor ama tam inat aninda kizip bagirman hem durumu duzeltmez onu daha da hircinlastirir. Hem de sen cok gerilirsin. Karisma ne zaman uykusu gelirse uyusun.
Benim her iki yumurtalığım polikistik ama hormonların pco değilKizlar aranizda polikistik overli olan varmi? Pco arkadasi ariyorum
Ben kapakları takıyorum iki günde 60 cc kadar birikiyor sağdığımda da aynısı çıkıyorAçmıyordum bir bakıyorum tişörtüm ıslanmış tam bir çirkin görüntü varya öyle oluyordu bende sinir oluyordum. Kuzenim dedi parmağınla bastır süt geri kaçıyor diye. Her zaman akmıyor ama ne zaman ped koymayı unutsam o zaman akıyor ne hikmeetse
Benimki de yapıyor meme kapalıyken özellikle annemin kucağında yapıyor öyle uyuyor bizimkiSelam kizlar günaydın. Birşey soracağım. Benim bebiş kucaktayken yüzü bana dönük . Kafasını aşağıya indire indire koluma getiriyor ve kolumun altına kafasını sokmaya çalışıyor. Ben nefes alamaz diye alıyorum ordan tabi. Sizin bebekler de yapıyor mu ve neden böyle yapıyor acaba ne istiyor olabilir
Aynı benm kız götü ne kdar açık o kadar mutluSlepepy taşırıyordu ama minieste taşma olmadı şimdiye kadar. Evet rahatsızlık konusunda haklısın ama uzmanlarda grceleri değiştirmeyin diyorlar uyku bölünmemesi için. Benimki zaten çok seviyor altını açar açmaz gülmeye başlıyor. Ağladığı zaman pantolonunu çıkarıyorum susuyor
Onu da bilmiyorum sanırımBen balık cesaret edemedim, kuzu eti yiyorum. Kızımın taze fasulyeye tepkisi olmuştu. Olabiliyor ama denemek gerekiyor. Bulgur köftesi çiğköfte gibi, dana kıyma yerine kuzu kıyma koydum. Pul biber koymadım. Onu kızartıyorsun. Ben mutfakta beceriksizim, dağıldı ama çok yağ çekti, ben de pirinç pilavıyla karıştırarak yedim, baya süt yaptı. Nohutu haşlayıp kimyon, kekik ve zeytinyağı döküp yiyorum. Salca kullanmadığım için anca böyle oldu.
Anladım canım. Bazı doktorlar kan olmadan alerji bu diyemiyorlar. İnşallah geceniz güzel geçmiştirCanım doktorum alerjiye yatkın atopik cildi var dedi kakada kan olmadığından ve 600 gramın üzerinde kilo alımından sanırım alerji var yaptırma demedi ama yavruma bu kadar aşı ağır geldi öğleden sonra hep uyudu şimdide durup durup ağlıyo annelik ne zormuş
Biri bana gazı ver dese içimden ne abartıyor dersim şimdi kendi başıma gelince anlıyorum ne kadar zor olduğunu
Kızlar benmkide aynıydı.bnde ince müslin örtülerle kundak yapıyorum sadece kollardan bacaklar daha hareket edicrk şeklde o zaman bir iki defa kolları çıkarmaya çalışıyo sonra uyuyo ve daha fazla uyuyo kolları hareket edip uyandrmadgı içinBenimki de aynı
Sağol canım çok şükür ateşi 37.5 oldu en fazla doktorumuz 37.8 olursa calpol ver demiştiAnladım canım. Bazı doktorlar kan olmadan alerji bu diyemiyorlar. İnşallah geceniz güzel geçmiştirKuzucuklar hiç üzülmesin, ağlamasın, canları yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?