2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gel bacim geel omce sosyal mesafe ile sarilalim . Insulin direnci bendede var . Benimde kizim klomen kizi . 5 yumurta olusmustundr cogul gebelik olur diye igne vermedi iliskiyide yasakladi ama pink durmadi calisti cabaladi cift ciZgiyi gordu. Ve benimde oglus supriz kendi geldi . Ben 42.gun adet oldum 10 gun sonra falan leke basladi bayada surdu dun bitti gibiydi arada kan gibiydi. Banyo yaptim ins gelmez sinirlerim bozuluyor . Kiziminnsogumdan sonra 6ay cok iyiydi duzelmisti baya duzenliydi sonradan cozuttu yine duzen. Bunda hemen duzen bozulmasi uzdu .

5 te uyandım bebeği emzir gazını cıkar derken yatagına koydum zarrt diye kaka yaptı e olmaz temizle derken uykusu acıldı aldım tekrar memeye emzirirken gaz sancısı basladı ama nasıl gaz okadar kaka yaptı banamısın demiyor bu gaz o saatten beridir feryat figan aglama simdi eşim ayagında sallıyor ama ikimizde kalktık oturduk ne lanet birşey ne zaman bitecek yaa hergün daha iyi olur diyorum hergün daha beter

Selam kizlar günaydın. Birşey soracağım. Benim bebiş kucaktayken yüzü bana dönük . Kafasını aşağıya indire indire koluma getiriyor ve kolumun altına kafasını sokmaya çalışıyor. Ben nefes alamaz diye alıyorum ordan tabi. Sizin bebekler de yapıyor mu ve neden böyle yapıyor acaba ne istiyor olabilir

simdi babasinin yanina gitti tartistik yine yat dedim anlamiyor ogle uykusu da yapmadi uyuyup kalmasi gerek

Oglen uyumadklari zaman iyice sapitiyorlar benim gördüğüm ,yorgunluktan uyur ellemeyelim dedik gecen gun saat 22de hala ayaktaydi bitirdi bzii 1saatte olsa uyusa bile sakinlesip duruluyor

Herkese selamlarrrr uzun bir süre yoktum şükürler olsun kızlarım 13subatta doğdular tek yumurta ikizlerinin biri ve ayrı yumurta olan kızım 3hafta kaldı hastanede fakat ikizlerin diğeri küçük 800gr(ela) doğduğu için 80gun kaldı geçen cuma çıktık .. ela rop muaynesi de ikigozundende iğne oldu çok zor süreçler yaşadım eşim yurtdışında dogumda 1hafta geldi ve döndü tam tekrar geleceği zaman uçuşlar iptal oldu ve sınırlar kapatıldı EVETTTT DOGARMİ NASİL OLACAK DERKEN EVDELER ŞİMDİ ŞÜKÜRLER OLSUN TABİ BENİMKİLER COK MİNİK AMA AİLEMDEN ALLAH RAZİ OLSUN YARDİM ETTİLER BANA HEP KORONA SADECE BU SEKİLDE İŞİME YARADI TABİ ALİSVERİS VS COK YORUCU OLDU ...... UMARİM HERKES İYİDİR RABBİM HEPİMİZİN EVLATLARİNA SAĞLIK VERSİN İNS

Hsklisin cnm büyüdüğü zaman saglikli olsun yeterki.. bizimde genetik etkili diye dusunuyorum annem 3cocuk annesi bu yasta hala enfazla55kilodur ,esimin tarafindada yok ama esimin bunyesi bambaska benim yedigimin fazlasini yericer yinede kilo almaz babasına benziycek yemesi duzelse artik kiloyu dert etmiyorum cunku aldigi kilolar en azindan seker cikolata kilosu degil belki bebek yemeye baslayinca heveslenir diye dusunuyorum

Çok sağol canım şunan senin kuzla aynı durumda
Şimdi nasıl iştahlı mı?
Kilosu yaşına göre nasıl

Canım çok sevindim üçü de iyiyse maşallah eşinde gelir inşallah en yakın zamanda
Allah kolaylık vrsin canım
Zor ama bu günler de geçwcek inşallah

Canim ben aksine oyle zamanlarda kizmiyorum serbest birakiyorum. Evet bunu yapmak zor ama tam inat aninda kizip bagirman hem durumu duzeltmez onu daha da hircinlastirir. Hem de sen cok gerilirsin. Karisma ne zaman uykusu gelirse uyusun.
Canım senin burcun ne valla gördüğüm en pozitif insansın

Ben kapakları takıyorum iki günde 60 cc kadar birikiyor sağdığımda da aynısı çıkıyor

Benimki de yapıyor meme kapalıyken özellikle annemin kucağında yapıyor öyle uyuyor bizimki

Aynı benm kız götü ne kdar açık o kadar mutlu

Onu da bilmiyorum sanırım Kim daha beceriksiz canım. Salça neden kullanmıyorsun? Dokunduğunu mu farkettim, önlem amaçlı mı?

Anladım canım. Bazı doktorlar kan olmadan alerji bu diyemiyorlar. İnşallah geceniz güzel geçmiştir Kuzucuklar hiç üzülmesin, ağlamasın, canları yanmasın

Benimki de aynı
Kızlar benmkide aynıydı.bnde ince müslin örtülerle kundak yapıyorum sadece kollardan bacaklar daha hareket edicrk şeklde o zaman bir iki defa kolları çıkarmaya çalışıyo sonra uyuyo ve daha fazla uyuyo kolları hareket edip uyandrmadgı için

Anladım canım. Bazı doktorlar kan olmadan alerji bu diyemiyorlar. İnşallah geceniz güzel geçmiştir Kuzucuklar hiç üzülmesin, ağlamasın, canları yanmasın
Sağol canım çok şükür ateşi 37.5 oldu en fazla doktorumuz 37.8 olursa calpol ver demişti
Gerek de kalmadı yavrum hala huzursuz ama olsun
Gece uyudu bi kaç kere emmeye kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…