2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cnm sanirim sağdıkça da kalori gidiyor ben regl ile 2.5 kilo verdim dedim ama bdedigin gibi hem sağım hem emzirme ile kalori yakıyorum galiba :) yani vücut yetmeye calisiyor ha bire üretip kalori yakıyorum dediğin gibi uyku sersemi dediğini anlamadim ama kahvalti yapinca anladim :)
Evet cunku sagima ayri yetismeye calisiyormus bebege ayri yetismeye :D

bi sabah veriyorum sagip bi de aksam yatmadan sabah hem dolmuş oluyor hem de rahat kahvalti yapayim diye,aksam da uykuya rahat geçsin diye tika basa doymadıkça uyumuyor gündüz hep meme yani 12 saatte bi biberon vermiş oluyorum o ara unutuyor galiba :) Şimdi elimde gece 170 ml sagdigim sütten 80 ml kaldi onu da cocopops ile büyüğe vercem :)
Masallah canim gunde en az 2 litre sut uretiyosun sen 😂😂🙈😍

Bizde yemekler tam cebelleşme. Oldukca sakin duran eslem agzima iki lokma girecek diye bagirmaya başlıyor pusetten. Pusette tezgahta bu arada :KK70: babasiyla sirayla agzina emzik tikiyoruz çünkü iftar oncesi mutlaka meme teklif ediyorum karni tok oluyo :KK70: bir yandan yusra otur cocugum ye çocuğum cigne yut cocugum. Agzima mi yiyorum burnuma mi belli degil. Yemek sonrasi eslemde genelde bi sessizlik oluyo :KK70:
Hahahah benimkode ramazandan beri tam 7.45te uyaniyor nie anam yemek yemesin 😂😂kac gundur bi dun denk getiremedi iftar saatini . Kizimda dolasarak yemek istiyor gecen gun biri mememde biri yanimda kasik tikiyorum agzina bi yandan kendim yemege calisiyorum 😂 .ama hepsi huzel seyler bence

Benimki de bütün gün ağladı uyumadı gece de bir buçukta zor uyuttuk sabah bir kalktım yedibuçuk😊Ne zamandır bu kadar saat uyumamıştık gece hatta hiç🤣Göğüslerim çok doluydu yarım saatte bir emdiği için dolmaya vakit bulamıyorlar ki garipler😂
Ayy resmen 3 gunluk uyku 😂😂. Benimki sahurda uyandinzor uyuttum . Esim mamazi kildi geldi odanin camininacti cami kapatti vizz vizzz ses kara sinektir dedik tek fenerini yaktim kocaman ari 😂😂😂basladi benimki ari kovaliyo beni gulme tuttu cocuk ayagimda ben kikirdiyorum ariyi kaybettik gece yarisi dolabi cektik fenerle bakiyoruz arkayami dustu die cunku olmemisti daha 😂🙈. Neyse dedim kalsin .tabi sese oglum uyandi yanima aldim meme acik emziriiyorum oyle uyuya kalmisiz bi uyandim 7.30 memem usumus buz gibi 😂😂ari aklimiza geldi esim kalkti camin onumde baygindi aldi atti 😂. Bunu nie anlattim bilmiyorum hala uykum var ondan sacmaliyorum😂

Selam kızlar :) Size bir konuda fikir danışacağım. Benim mesleğim bilgisayar mühendisliği. Şu zamana kadar özel bir firmada görev yaptım. Fakat malumunuz özel şirket şartları pek ağır. Çalışma saatler, izinler, tatiller vs 2 çocuklu yaşam için hiç uygun değil. Kpss hazırlansam sizce çok mu geç? Acelem yok 2 yıl hazırlanma sürem var. Çünkü sınava çiftli yıllarda girebiliyorum. Sınav 2022 de. Kendi bölümümün puanları çok yüksek ama diğer türlü memuriyet tercihi de yapabilirim. Açıkçası uzun süredir de çalışmıyorum biraz cesaretim kırıldı. Sınava hazırlanabilir miyim, yapabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Fikirlerinize ve cesaretlendirmenize ihtiyacım var :) Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hem de şu karantina zamanlarında günde bi yarım saat 1 saat bilee bakabilsem benim için farklılık olacak. Zira kitap bile okuyamıyorum uzun zamandır..

Selam kızlar :) Size bir konuda fikir danışacağım. Benim mesleğim bilgisayar mühendisliği. Şu zamana kadar özel bir firmada görev yaptım. Fakat malumunuz özel şirket şartları pek ağır. Çalışma saatler, izinler, tatiller vs 2 çocuklu yaşam için hiç uygun değil. Kpss hazırlansam sizce çok mu geç? Acelem yok 2 yıl hazırlanma sürem var. Çünkü sınava çiftli yıllarda girebiliyorum. Sınav 2022 de. Kendi bölümümün puanları çok yüksek ama diğer türlü memuriyet tercihi de yapabilirim. Açıkçası uzun süredir de çalışmıyorum biraz cesaretim kırıldı. Sınava hazırlanabilir miyim, yapabilir miyim gerçekten bilmiyorum. Fikirlerinize ve cesaretlendirmenize ihtiyacım var :) Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hem de şu karantina zamanlarında günde bi yarım saat 1 saat bilee bakabilsem benim için farklılık olacak. Zira kitap bile okuyamıyorum uzun zamandır..
Bu arada yaşım 29

Yaparsin aslansin diyerek baslamak istiyorum.en azindan kendini denemis olursun en olumsuz ne olabilirki hic bisey... benimbesim calismami istemiyor 2 uni bitirdim evde oturuyorum 2de cocuk yaptim kariyerimde geldigim son nokta bu 😂 😂

Yaparsin aslansin diyerek baslamak istiyorum.en azindan kendini denemis olursun en olumsuz ne olabilirki hic bisey... benimbesim calismami istemiyor 2 uni bitirdim evde oturuyorum 2de cocuk yaptim kariyerimde geldigim son nokta bu 😂 😂
Ciddi misin? Evlenmeden önce çalışıyor muydun canım? Ben de kızım olunca ayrıldım işten. Ama kendi isteğimle. Çünkü annem kızıma bakamazdı baya rahatsızdı. Şimdi aslan mıyım yoksa fare miyim şüpheliyim :) Gerçi o masalda fare de aslan kadar güçlü oluyordu ama :KK48: Senin bölümün ne peki?

Arkadaşlar mama ölçülerinizmi bunlar bende günde bir defa veriyodurmda azmış veriyorum acaba
İşte genelde 60 verirdim ikidir fazlasını istiyor 90 veriyorum ama sadece 1 kere 90 lık veriyorum diğer iki seferde 60 lık veriyorum yine toplamda 3 kere veriyorum 1 gün içinde. Sütüm bolsa tek sefer verdiğimde oldu.

Arkadaşlar çok moralim bozuk uyku muyku kalmadı bende eşimde uçuk vardı bebeği öpmedi ama koklucam derken değdirdi yüzüne 😭😭😭😭
hemen sirke ile silseydin cnm sirkeli su ile falan ,benim kv dem dedd vardi yanagini yanagina degdirmisti reyyanda ucukluyke bsy olmadi korkma emziriyorsun ya hic bsy olmaz

oglum az once bi çiş yapmis bi çiş yapmis anlatamam millet popoyu silikonlatır şişirmek icin bunun pipilisi silikonlu gibiydi :) bu arada coraplarimiz pembis ablasininkiydi evde giyiyoruz da :)

Eklentiler

• IMG-20200507-WA0008.webp
    IMG-20200507-WA0008.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 60
cnm sanirim sağdıkça da kalori gidiyor ben regl ile 2.5 kilo verdim dedim ama bdedigin gibi hem sağım hem emzirme ile kalori yakıyorum galiba :) yani vücut yetmeye calisiyor ha bire üretip kalori yakıyorum dediğin gibi uyku sersemi dediğini anlamadim ama kahvalti yapinca anladim :)
Canım konuşmanın öncesini okuyamadım ama, ben de emzirmenin kalori yakımına faydası olacağını düşünüyordum ama o halde neden kilo vermemiz bu kadar zor oluyor :)

Her 1 cc süt için 7 kalori gidiyormus vücuttan günde 700 kalorin kesin gidiyordur senin hesap et işte

Bizde yemekler tam cebelleşme. Oldukca sakin duran eslem agzima iki lokma girecek diye bagirmaya başlıyor pusetten. Pusette tezgahta bu arada :KK70: babasiyla sirayla agzina emzik tikiyoruz çünkü iftar oncesi mutlaka meme teklif ediyorum karni tok oluyo :KK70: bir yandan yusra otur cocugum ye çocuğum cigne yut cocugum. Agzima mi yiyorum burnuma mi belli degil. Yemek sonrasi eslemde genelde bi sessizlik oluyo :KK70:
Bizimkide uyuyosa bile kesin uyanır 😂

oglum az once bi çiş yapmis bi çiş yapmis anlatamam millet popoyu silikonlatır şişirmek icin bunun pipilisi silikonlu gibiydi :) bu arada coraplarimiz pembis ablasininkiydi evde giyiyoruz da :)
Ayyy maşallah en sevdiğim görüntü, bir de o beze hafifçe bastırıp pıt pıt yapmak çok tatlı oluyo :KK37:

Back
X