Ağlayıp bagirmasi yok şimdilik aç olsa inletir ortaligi her haldeuyuması nasil eşlenik hani emmesi azalmış ya eğer uykusu azalmadı kısalması ise uyku aralıkları iyi anıyordur merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlayıp bagirmasi yok şimdilik aç olsa inletir ortaligi her haldeuyuması nasil eşlenik hani emmesi azalmış ya eğer uykusu azalmadı kısalması ise uyku aralıkları iyi anıyordur merak etme
Degildir canim burda nerdeyse butun bebekler 5 10 dk arasi emiyorEslemde sizinkilere katildim b r
Pinkpinkblue 5 dk emiyor sonra kafa geri geri kaykiliyo. Memeyi teklif edince asla reddetmiyor ama 2 cekip birakiyor. Sut akimi ve emişi hizlandi diye düşünmek istiyorum. Meme reddi degildir dimi?
Ayy Allah yardimciniz olsum canim. Bemde haftaya yaptiricam insallah az daha toparlasinda oglusumcnm bugun göreceksin deli kadir gibiydi nereye seyirtceğini şaşırdı megerse sabah konuşması fırtına öncesi sessizlikmis emiyor lıkır lıkır bi 30 dk iyi sonra gözü dönüyor agliyor agliyor ne olduysa , dedim aşın var cuma o zaman ne yapacaksak boyna emecek galiba
Unutuyorum valla wc gitmeye bile unutuyorum bazenBol bol su icmen lazim canim hem kendin icin hemde bebişe süt için
iyi olmuş cnm haftaya olması nasil simdi tospikAyy Allah yardimciniz olsum canim. Bemde haftaya yaptiricam insallah az daha toparlasinda oglusum
aynen cnm bi de seninki memeye düşkün kesin inletirdiAğlayıp bagirmasi yok şimdilik aç olsa inletir ortaligi her halde
Sem sagdikca memeler hem bebege hem sagima yetisebilmek icin fazla uretiyo. Makina yerine elle sagim dene. Ama caliscam buzluga atarim diyosan o ayrıgun boy uyumayıp hic durmayıp gece 2 de ancak uyuyunca 4.5 saat bebek de bende uyumuşuz göğüsler davul tabi ki emiyor sonra hemen sagicam nasil aciyor ya uyuyunca da boyle oluyor![]()
Cok kotu oluyo oyle olunca bende bide x2. Ama geciyor. Yusra da hep kendimi oyle teskin ediyodum bunda da oyle. Bak uc ay gecti bile diyorum.2 yaşa ne kaldi ki şurda1 saat uyutmaya uğraş yarım saat sonra uyansın düzen filan kalmadı![]()
Benimki de her gece sizle yatıcam diye ağlıyor dokuz yaşında daha bu yıl yalnız yatmaya başlamıştı.Deli yatıyor bir de sabaha kadar üstünü mü açtı oğlana mı vurdu demekten uyuyamıyorum.Uykuda etkili. İki cocukla uyumak ne mumkun. Benim nerde yattigim belli degil. Bi yusranin odasindayim bi kendi yatagimda. Uc gecedir yusra agliyl
Ben şimdilik altı ayı kolluyorum bir altı ay içsin de süt gerisi Allah kerim diyorumCok kotu oluyo oyle olunca bende bide x2. Ama geciyor. Yusra da hep kendimi oyle teskin ediyodum bunda da oyle. Bak uc ay gecti bile diyorum.2 yaşa ne kaldi ki şurda![]()
Ben de günde 1 kez mama veriyorum 2. ayını doldurmak üzere. Verdiğimde günde 1 kez 120 cc veriyorum, mamanın üstünde haftasına göre ne kadar içeceği yazıyor, aslında 150 cc vermem gerek ama emdiği için aynı zamanda yetiyor. Her gün de vermiyorum mesela dün vermedim. Sütümün yetmediği zamanlarda veriyorum.Neler oluyor herkes iftar telasında mı yazan yok mesajıma cvp![]()
Benimki de bütün gün ağladı uyumadı gece de bir buçukta zor uyuttuk sabah bir kalktım yedibuçukgun boy uyumayıp hic durmayıp gece 2 de ancak uyuyunca 4.5 saat bebek de bende uyumuşuz göğüsler davul tabi ki emiyor sonra hemen sagicam nasil aciyor ya uyuyunca da boyle oluyor![]()
Ben 60cc veriyordum bu hafta artık 90cc vermeye başladım çünkü yetmiyor arıyor versem 120 bile içecek ama 90 veriyorum şimdilik 45 günlükKızlar anne sütü +mama kullananlar nekadar mama veriyorsunuz benim süt maksimum gece 90cc cıkıyor bebek içiyor yatıyor ama gün içinde sürekli içtigi için memeler boşalıyor ve günde 3 kere mama veriyorum mecburen sütüm az diye Neyse ilk ay muayenesinde doktor 60cc mama ver günde 3 kere dedi şimdi bebek 50 günlük ama 60 ile bazen doymuyor bi 30 daha veriyorum sizde durumlar ne acaba memedende nekadar içtigini bilmediğim için cok ağlamadıkca mama da vermiyorum yani
Isali bitmedi ama kaka sayisi azaldi canim . Daha iyi cok sukuriyi olmuş cnm haftaya olması nasil simdi tospik
Yikasaydin yuzunu canim. Korkma gecmemiatir belkiArkadaşlar çok moralim bozuk uyku muyku kalmadı bende eşimde uçuk vardı bebeği öpmedi ama koklucam derken değdirdi yüzüne![]()
Islak mendille sildim ama uyuyor şimdi uyanınca yıkarım offffYikasaydin yuzunu canim. Korkma gecmemiatir belki
Gecmemistir canimn uzlmeIslak mendille sildim ama uyuyor şimdi uyanınca yıkarım offff