2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eslemde sizinkilere katildi m b r m b r Pinkpinkblue Pinkpinkblue 5 dk emiyor sonra kafa geri geri kaykiliyo. Memeyi teklif edince asla reddetmiyor ama 2 cekip birakiyor. Sut akimi ve emişi hizlandi diye düşünmek istiyorum. Meme reddi degildir dimi?
Degildir canim burda nerdeyse butun bebekler 5 10 dk arasi emiyor 😏

cnm bugun göreceksin deli kadir gibiydi nereye seyirtceğini şaşırdı megerse sabah konuşması fırtına öncesi sessizlikmis emiyor lıkır lıkır bi 30 dk iyi sonra gözü dönüyor agliyor agliyor ne olduysa , dedim aşın var cuma o zaman ne yapacaksak boyna emecek galiba
Ayy Allah yardimciniz olsum canim. Bemde haftaya yaptiricam insallah az daha toparlasinda oglusum

gun boy uyumayıp hic durmayıp gece 2 de ancak uyuyunca 4.5 saat bebek de bende uyumuşuz göğüsler davul tabi ki emiyor sonra hemen sagicam nasil aciyor ya uyuyunca da boyle oluyor :(

gun boy uyumayıp hic durmayıp gece 2 de ancak uyuyunca 4.5 saat bebek de bende uyumuşuz göğüsler davul tabi ki emiyor sonra hemen sagicam nasil aciyor ya uyuyunca da boyle oluyor :KK43:
Sem sagdikca memeler hem bebege hem sagima yetisebilmek icin fazla uretiyo. Makina yerine elle sagim dene. Ama caliscam buzluga atarim diyosan o ayrı

Uykuda etkili. İki cocukla uyumak ne mumkun. Benim nerde yattigim belli degil. Bi yusranin odasindayim bi kendi yatagimda. Uc gecedir yusra agliyl
Benimki de her gece sizle yatıcam diye ağlıyor dokuz yaşında daha bu yıl yalnız yatmaya başlamıştı.Deli yatıyor bir de sabaha kadar üstünü mü açtı oğlana mı vurdu demekten uyuyamıyorum.

Neler oluyor herkes iftar telasında mı yazan yok mesajıma cvp 😁
Ben de günde 1 kez mama veriyorum 2. ayını doldurmak üzere. Verdiğimde günde 1 kez 120 cc veriyorum, mamanın üstünde haftasına göre ne kadar içeceği yazıyor, aslında 150 cc vermem gerek ama emdiği için aynı zamanda yetiyor. Her gün de vermiyorum mesela dün vermedim. Sütümün yetmediği zamanlarda veriyorum.

gun boy uyumayıp hic durmayıp gece 2 de ancak uyuyunca 4.5 saat bebek de bende uyumuşuz göğüsler davul tabi ki emiyor sonra hemen sagicam nasil aciyor ya uyuyunca da boyle oluyor :KK43:
Benimki de bütün gün ağladı uyumadı gece de bir buçukta zor uyuttuk sabah bir kalktım yedibuçuk😊Ne zamandır bu kadar saat uyumamıştık gece hatta hiç🤣Göğüslerim çok doluydu yarım saatte bir emdiği için dolmaya vakit bulamıyorlar ki garipler😂

Kızlar anne sütü +mama kullananlar nekadar mama veriyorsunuz benim süt maksimum gece 90cc cıkıyor bebek içiyor yatıyor ama gün içinde sürekli içtigi için memeler boşalıyor ve günde 3 kere mama veriyorum mecburen sütüm az diye Neyse ilk ay muayenesinde doktor 60cc mama ver günde 3 kere dedi şimdi bebek 50 günlük ama 60 ile bazen doymuyor bi 30 daha veriyorum sizde durumlar ne acaba memedende nekadar içtigini bilmediğim için cok ağlamadıkca mama da vermiyorum yani
Ben 60cc veriyordum bu hafta artık 90cc vermeye başladım çünkü yetmiyor arıyor versem 120 bile içecek ama 90 veriyorum şimdilik 45 günlük

Back
X