2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bugun biraz fazla uyuyor emmedi bi ara uykudan baktim biberonu uyusada aliyor bi biberon bi meme ne yaptigimizi anlamadim :)

jelibonlu,çilekli :)
O kadar değilde gercekten sekerli gibi geliyodu hoşuma gidiyodu. Artik biriktirip yaptigindan kaka temizleme fasli seri bi sekilde oluyo pek inceleme sansimiz olmuyo elleri ayri tutmaya calis ayaklari ayri bir yandan saga sola degdirmeyelim derken zar zor temizliyoruz. Hepte annemde denk geliyo evde olsa sokcam lavabonun altina

Ben de verdim ebebek hızlı ancak kargo 1 haftada zor geldi

Oğlum da hiç kullanmadı
Sadece o mu, oyun halısını kullanmadı, salıncak kullanmadı, kanguru kullanmadı, bebek arabası kullanmadı
Delirmeden nasıl geldik bugüne bilmiyorum
Evet canim bebekler yeni nesil urunleri hic sevmiyorlar aslinda. Ben kizimda en kalitelisinden en kalitesizine emzikler biberonlar almistim. Hicbirini tutmamisti. Onun icin simdi ogluma 1 wee kucuk cam biberon, 1 de wee emzik aldim. Cunku tutan bebek her turlu tutuyor. Tutmayan da altindan yapilmis olsa bile ogurup atiyor Diger urunler icin de oyle

Bu ikileri kullaniyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200509-164442_Chrome.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20200509-164325_Chrome.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…