2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Metsili doktor gazi için vermişti kullanıyorum zeytinyağını deneyeceğim bugün insallah benimkide beline kadar yapar

Çok mantıklı ama eşim hemen git içeri çocuk üşücek diyor
Bebek hep sicagi alisirsa kisin ne yapcaksin. Cok hassas olur sonra. Havalar isinmaya basladi, yavas yavas dolastir evin icinde. Pencereyi acip camdan disariya baktir,balkonun varsa balkona cikar temiz hava alsin.5-10 dk yeter

Kac gundur yazicam elim degmiyor benimde kansızlıktan mi calsiyum eksikliginsen mi acaba? Bnm doktorum u goremedim esim ciktigi zaman anlatmis yorgunluktan bol bol uyusun demis ne ara uyuycaksam takviyede soylemedi
Benimki de bir şey vermedi, demirim düşük olduğu için ona devam dedi sadece.
Çocuk doktoru da her gidişimizde mutlaka d vitamini kullanın, emzirdiğiniz sürece kalsiyum kullanın deyip duruyor.
Parayla gittiğim doktor çocuğun doktoru kadar sallamadı beni.

Kac gundur yazicam elim degmiyor benimde kansızlıktan mi calsiyum eksikliginsen mi acaba? Bnm doktorum u goremedim esim ciktigi zaman anlatmis yorgunluktan bol bol uyusun demis ne ara uyuycaksam takviyede soylemedi
D vitamini kullan ve ayriyetten emziren anneler icin vitaminler satiliyor. Ben yurtdisindayim, türkiyedede vardir kesin. Iceriginde demir, cinko, b vitaminleri, b12 falan, ve bir cok vitamin bulunuyor. Eczaneye sorun bir kere.

QUOTE="melek._19, post: 63762937, member: 164370"]
Bebek hep sicagi alisirsa kisin ne yapcaksin. Cok hassas olur sonra. Havalar isinmaya basladi, yavas yavas dolastir evin icinde. Pencereyi acip camdan disariya baktir,balkonun varsa balkona cikar temiz hava alsin.5-10 dk yeter
[/QUOTE]
Dün balkona güneşe çıkarmıştım rüzgar çıktı girdik içeri

Ben etikete bakmadan alip ciktim, icim yanmasin dieee
Baska bez kullanamam diycem esime
Su oyun halisinin da pahali olanini gordum bi, piyanolu fln. Ondan aldiriym de
Hala küsüs ya, oh olsun
Aylık paket diye satılanlardan aldım bir 3 numara. 310 liraya düşmüştü jokerde. 4 numarada ebebekten iki paket aldım. 15 lira uygulama indirimim vardı. Onlar da 305 liraya denk geldi. Ekstrede canları sıkılacak birilerinin

Dalga gecer gibi

Sagol csn8m insallah .sizde gule gule kullanin . Bu arada cnm bn osteocare kullaniyorum ama ona ragmen boyleyim .5te uyudum basimin agrisindan .

Sormaa osteocare burda aradik ama yok ne kan ilaci ne vitamin hic bi takviyem yok benim suanda kollarim ,dizlerim dokuluyor sanki kahve iciyor musun canim kafein oldugu icin iyi geliyor 12de icip uyudum bende

Kendim gitmeyince digeride sallamamis esimi gerci bizimkinin doktoruda uykusuzluktan demisti artik ne halde gordulerse beni

D vitamini kullan ve ayriyetten emziren anneler icin vitaminler satiliyor. Ben yurtdisindayim, türkiyedede vardir kesin. Iceriginde demir, cinko, b vitaminleri, b12 falan, ve bir cok vitamin bulunuyor. Eczaneye sorun bir kere.

Bn yurtdisindayim hangi vitamini aliyorsun? Su an coronayuzunden karantinada oldugumuz icin doktorlar görüntülü muayene yapiyor jinekolog icin mumkun olmayinca rdv almadim tum tahlillerde kaldi oyle olunca sadece solgarb12 almistim süt icinde iyi diye onuda 2 3 gunde 1tane iciyorum

Ben vitamin kullanıyorum almadım mı sütüm azalıyor hem çok halsiz oluyorum.Kansızlık da var kan hapına da başlıcam

Canlar Regl olmadım hala 58 günlük olduk. Siz oldunuz muki
Bende olmadim ustelik saat gibi duzenliydi normalde. Doktora sordum, 6 aya kadar normal dedi hatta duzenli emziriyorsaniz 1 yil bile normal dedi. Ama korunmaya devam edilmeliymis bu surede. Hap kullanilmamaliymis, sute geciyormus.

Bende olmadim ustelik saat gibi duzenliydi normalde. Doktora sordum, 6 aya kadar normal dedi hatta duzenli emziriyorsaniz 1 yil bile normal dedi. Ama korunmaya devam edilmeliymis bu surede. Hap kullanilmamaliymis, sute geciyormus.
Benim de hamile kalmadıysam her ay düzenli gelirdi daha yok bakalım

Ben ablamizdan biraz çıkar diye almadim. Annemde 7 8 kisakolli almis. Zaten evden cikamazsak yazi citcitli askili badilerle geçirirler.. yine de 2 tane bu tulumlardan merak ediyorum. Ablasindan da 2 tane vardi 9 12 ay buyuk gelebilir ama deneyecegiz :)

Sormaa osteocare burda aradik ama yok ne kan ilaci ne vitamin hic bi takviyem yok benim suanda kollarim ,dizlerim dokuluyor sanki kahve iciyor musun canim kafein oldugu icin iyi geliyor 12de icip uyudum bende
Icerim canim bugun yapayim. 5te uyudum canim basimin agrisindan . Yaa canim kendiniz alamiyormusuniz orada .internettenn alinmazmi osteocare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…