2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aldigimiz hersey ziyanlik
Bizde yurutec, kanguru falan vardi. Oyun halisi yeni aldik ikiside cok sevdi yurutece erken ve cok koymicam. Yusra da o hatayi yaptim. 8 aylikken yere basmaz olmustu hemen kendini saliyodu yurutece güveniyordu. 8 aydan sonra kaldirdik hic kullanmadik. Evi donerek geziyodh 11 aylikken emekledi 13 aylik yurudu.
Kanguruyu epey kullanmistim. Ama eslemde bu yaz kullanırım diyodum emin degilim. disari cikamazsak kullanamayiz

Ben de dün biraz oğlumun eskilerinden çıkardım, o kadar çok varmış ki almama hiç gerek yokmuş. Çıtçıtlı badiler, tulumlar, yazlıklar, alt üst takımlar falan, bazıları yıpranmış ama kullanırım yine de.

Bizim ay olarak uymuyor iste. Ablamiz temmuz dogumlu. Eslem subat dogumlu olunca uymadi. 6 9 ayliklar hep kislik bizde

Kanguru dandik bisey almistim zaten hic sevmedi kizim 1kere a101 e 1 kerede aile hek gitmistim onla icinde ciyak ciyak bagriyordu . Yuruteci ben 9aylik koydum ilk nasta bilemiyodu isi cozumce balkoma cikardim o evimin balkonu tarla gibiydi ne guzel surerdi . Oyun halisi almamistim cinara aldim daha gelmedi o ayri eminim kizim daha cok sevcek . Kanguri iyisindenn alcam dedigin gibi eger cikarsak

Ya bende lekelenme devam ediyo namazdanda kaliyorum cok sinir oldum. Adete de dönmüyor..
10 gunu gecince normalmis gibi devam edebilirsin canim .hastaliga giriyor 10gunden sonra. Benimde arada geliyo namazda kiliyorum fiki fikide yapiyorum hahahaha

Valla yusrada eslemden daha cok sevdi oyun halisini kanguruyu kullanmistim ben eski evimde bebek arabasini tek basima kullanamıyordum asagida yer yoktu merdivenlerde 2.kata asansorle hem bebegi hem arabayi cikarmak zordu

10 gunu gecince normalmis gibi devam edebilirsin canim .hastaliga giriyor 10gunden sonra. Benimde arada geliyo namazda kiliyorum fiki fikide yapiyorum hahahaha
Ne biliyim icime sinmiyo oylede. Hayir tam gelse de rahatlasam neden boyle oluyo. Bide pco var ya kistmii var acaba diyorum. En son hamile kalmadan onceki sene 6.5 cm olan kistim olmustu kanser testi yaptilar. Temiz cikti. Sonraki ay atilmisti Allahtan buyuseydi ameliyat olcaktim

Gazını çıkarıyor aslında. Ben gaz olduğunu düşünmüyorum. Meme reddi olabilir mi diyorum.

Şak diye tutardı 5 gündür Bi anda böyle olunca tedirgin olmaya başladım meme reddi mi olacak diye
Merhaba bebeginiz memeyi aldi mi nasıl yontem izlediniz

Icerim canim bugun yapayim. 5te uyudum canim basimin agrisindan . Yaa canim kendiniz alamiyormusuniz orada .internettenn alinmazmi osteocare

Eger kiz birakiyorsa oglun uyudugunda dinlen canim ,babaiyla 1saatfilan kalsa senden uyrsun basagrisi baslayinca iyice sinir geliyor bana gecmis olsun su an minimum duzeyde calistiklari icin 1ay tarih veriyolar cnm doktor yine vermezse alicam mecbur 1ayda beklesem

Bizim ay olarak uymuyor iste. Ablamiz temmuz dogumlu. Eslem subat dogumlu olunca uymadi. 6 9 ayliklar hep kislik bizde
Hımm bizim ikisi de kışın doğdu, büyüğü şubatta küçüğü martta, arada 7 yıl var sadece.
Bu arada e-bebek’in internet sitesinden alışveriş yapan oldu mu? Ayın 1’inde sipariş verdim, ertesi gün kargoya verdiler ama hala gelmedi.

Bende kararsızdım bu mesaj üzerine yaptırmam artık

Babamz bendende pert oruc titiyorum.die . Parol gardasim canim gardasimn. Auu cnm imsallah yazar dr un

Pco disinda bi kisttir herhalde o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…