- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ay hepsi ayni valla yaa. Benim kv cok yumusaltir gorunuste cok sever beni ama bu sut cocuk muhabetleri beni cildirtir . Sutumuz olmasa bu cocuklar buraya kdar nasik buyudu yani nie rahatsiz ediyosun anlamiyorum.... suna bak emzik meme pozisyonu. Iyi olmua hasari cikmis iste .bende dun gece gerildim aglamasina gelip almak ister diye gram uyumadimAyy aynen bide dio bak cuk cuk ses gelıo tepemde memeyi dikizliyo sapık gibi 2 dir açıyom bebeğin ağzına verirken süt memeden damlıyor oo maşallah maşallah diyobugun kızımı almıs arka odaya gitmiş agzına emzik tıkarak uyutmus dokunma gari uyusun dıo bide töbe yarabbim valla cinnet geçirtecek. Ha bide ben bakarım diyodu ya demin odasına gitti kapısını örttü düştü yattı horlama sesi geliyor ben daha cin gibi gözlerni açmış olan kızımı ayagımda sallıyom tüm hıncımı eşimden aldım ohhhh
İnşallah oyledir. Ama ben yine de duzgunce emmesini tercih ederim boyle canimda aciyo biraz. Bakalim kg alimi nasıl olacakannesi onun çekişi kuvvetlenmiş o dk ya bakma yetiyor ona az az içiyor keyif yapiyor o
Ben odadayken babannem die seviyoBabaannesin demi babaannem diye sevbenden rol çalmaya çalısıyo bide emziği agzına verio emziryomus gibi gögsüne yatırıp pışpışlamaya çalışıyo sanki emzirio deli oluyom yaa utanmasa ver emzirim dicek
ayy yeminle aynı şeyleri yaşamısız aynı birebşrAy hepsi ayni valla yaa. Benim kv cok yumusaltir gorunuste cok sever beni ama bu sut cocuk muhabetleri beni cildirtir . Sutumuz olmasa bu cocuklar buraya kdar nasik buyudu yani nie rahatsiz ediyosun anlamiyorum.... suna bak emzik meme pozisyonu. Iyi olmua hasari cikmis iste .bende dun gece gerildim aglamasina gelip almak ister diye gram uyumadim
Alir cnm merak etme. Almasa benimko almaz. Hem 5 dk emiyo hem cek birak hemde alerjik .rabbim meleklerini ac birakirmi hicİnşallah oyledir. Ama ben yine de duzgunce emmesini tercih ederim boyle canimda aciyo biraz. Bakalim kg alimi nasıl olacak
Ayyy bende oy annişşşş diye sevıyom bi baktım oy anniiişşll diye sevıyo sonrada bana bakıp annesi gibi sevim annesi oy anniiişşl diye sevıo dıo bende yalandan gülüp hıııı evet dıomBen odadayken babannem die seviyoben yokken kizima annecim diyo .kizimda sen benim annem deilsin dedi duydum herseyi hahahahah
Cok uzuldum nasil dusuncesizlik ya. Bende kvye geldim. Butun gun mutfaktaydik. Sagolsun yusray hep tepesinde zaten. Eslemi fazla sevemiyolar bile o da soruyor tabi altini alcan mi emzircen mi ben artik bunu kabullendim.ama uykusu gelen bebegi uyutmamak en kotusu bizimkiler anliyo ya uyutuyolar yada beni çağırıyor. Bizde yusra uyutturmuyorUlan aksam aksam cinlendim resmen4 gün sokağa çıkmak yasak diye kv ye geldik tek geçirmeyelim bayramı diye neyse bebek geldiğinden beridir seviyorlar anlıyorum çok özledik diyorlar. Kucakta paso bişi demıom emio bebek uyuyo gözünden uyku akıo cocugun oo sizde hemen yatırıonuz bi oynayamadık oluyo dün gece geç geldik yasak başlamadan cocugun uykusunun içine ettiler cocuk sabaha kadar 50 sefer uyandı. Ben genelde bi memeyi veririm uyur altını temizlerim uykusu azcık dağılır diğer memeyi veririm yatar taa 4 e kadar demin yine altını açtım bunlar başldı oynamaya tüm uykusu açıldı kucakta gezdirdiler e buda yoruldu feryat figan aglamaya basldı meme verıom memeyıde tutmuyo kv basladı tutmuyomu memeyi zıkkımın dibi hangi odaya gitsem peşimden gelıo emdimi tuttumu tamam oynamak istiyo annesi bırak dıo oynama saatimi saat 11.30 dedim bebek Zaten ağlama krizinde sinir oldum tuttum yatagın üstüne bıraktım al sustur ozman diye gülerek salona geliyor annesi cok kızdı kızıma diyor gülüyor kızıma kızma yok kıyamam benim bitanem o sanki o anası bende dedim tamam emzirmiyorum hadi alın bakın sabaha kadar kalsın benle diyo mama veririm mama falan vermiyorum meme de vermıyorum hadi susturun dedim almıs gelmiş yatak odasına ayagında sallıo aç bebeği bebekte ağlıyo eşim geldi bidaha git bebeği al ağlıyo diye düşünün sırf 2 hoplatacak diye 1 saat ağlattı bebeği deli etti beni
Aman boşver mubarek gunlerde duymayin. Bizimde hepsi halaya benziyoBiz dun geldik. Her firsatta ayni babasinin bebekligi oldugunu dinliyorumkizimada oyle diyodu . Actiracak bayramlik agzimi
Hahahahahaa yanimd ayatiror die kiskandim 5te hortladi bemimki zor uyuttum .agu dio sus dedim salak salak konusma sirasi degilayy yeminle aynı şeyleri yaşamısız aynı birebşrbebek gık desin odaya damlıyo. Bebek ağlamasın diye her sese uyandım gözüme uyku girmedi dün en son sabah 7 de uyandı enzirdim benden pes dedim bi baktım odamın kapısı açıldı ve ufukta göründü al götür ben uyucam dedim 10a kadar yattım
Aynem canim yaa tinn yani hepsi ayni . Hee halasinin yumirtalari senin kizlarAman boşver mubarek gunlerde duymayin. Bizimde hepsi halaya benziyo
Bunların ilk torun yüsra gibi yoracak torun lazım buna biraz büyüsün hep bende kalsın dıo nie kızımı kimseye vermem dıyom enayimiyim dıyom okadar taşıdım 9 ay. Ama soruları beni çıldırtıo yok altını açacanmı yok emdimi ilk dogum yaptım meme ucum küçük bebek zor tutuyodu gördü ya belaya düştüm her emzirmemde dıyoki tutabildimi e heralde anne dedim yaa o mu kaldı ama anlamıyo bidahakı sefere yine soruyo benimde tersim pis bozup atıom ama yine anlamıoCok uzuldum nasil dusuncesizlik ya. Bende kvye geldim. Butun gun mutfaktaydik. Sagolsun yusray hep tepesinde zaten. Eslemi fazla sevemiyolar bile o da soruyor tabi altini alcan mi emzircen mi ben artik bunu kabullendim.ama uykusu gelen bebegi uyutmamak en kotusu bizimkiler anliyo ya uyutuyolar yada beni çağırıyor. Bizde yusra uyutturmuyor
Orasi oyle bezleri takip ediyorum. Bide huysuzluguda yok cok sukur. Kayinvalidem de ac olsa ortaligi inletir diyo hatta eşim bile yusrayi hatirlatiyo nasil ağlıyordu uyumuyordu diyeAlir cnm merak etme. Almasa benimko almaz. Hem 5 dk emiyo hem cek birak hemde alerjik .rabbim meleklerini ac birakirmi hic ♥♥♥♥
Onlarda bizi kiskaniyor demekki yaa ne bileyimAyyy bende oy annişşşş diye sevıyom bi baktım oy anniiişşll diye sevıyo sonrada bana bakıp annesi gibi sevim annesi oy anniiişşl diye sevıo dıo bende yalandan gülüp hıııı evet dıom
Bu kadar takilma canim bosber kendini uzdugunle kalirsin. Ben yusra da herseye cok takiliyodum. Sonra burda koni actim kv herseye karisiyo diye millet beni tasladiAyyy bende oy annişşşş diye sevıyom bi baktım oy anniiişşll diye sevıyo sonrada bana bakıp annesi gibi sevim annesi oy anniiişşl diye sevıo dıo bende yalandan gülüp hıııı evet dıom
Ayy allahım yaaHahahahahaa yanimd ayatiror die kiskandim 5te hortladi bemimki zor uyuttum .agu dio sus dedim salak salak konusma sirasi degil.ama pertim cikti valla cocugida sallaya sallaya hosaf ettim . Sabahda 9da falam bekledim gelir alirda uyurum die gelmedi . Yatarken ins uyur hic halim yok dio sana noluyo kiz senimi emcurcek beb bakarimsem uyu dedim
Sorun yok cnm sen rahat ol . Bemd ekafaya takiyorum oylede duzekmiyor . Ac bebek huusiz huzirsuz olir bak kendinde diyosunOrasi oyle bezleri takip ediyorum. Bide huysuzluguda yok cok sukur. Kayinvalidem de ac olsa ortaligi inletir diyo hatta eşim bile yusrayi hatirlatiyo nasil ağlıyordu uyumuyordu diye
Tabiki benzer yanları da var. Ama yeni dogum yapmis kadina nezaketen seni andiriyor deseler ölürler. Aht ettim yeni dogumm yapan her kadina dicem bunuAynem canim yaa tinn yani hepsi ayni . Hee halasinin yumirtalari senin kizlar
Valla kayınpederden boşanmış yoksa bitane daha yap derdimOnlarda bizi kiskaniyor demekki yaa ne bileyim
Ben yatiyirum okyanuscum nobetimiz nobetAyy allahım yaane güldüm allah seni.
İşe başlayınca o baksın inşallah kızım pertini cıkarır ozman avantaja dönmüş olcaakBu kadar takilma canim bosber kendini uzdugunle kalirsin. Ben yusra da herseye cok takiliyodum. Sonra burda koni actim kv herseye karisiyo diye millet beni tasladikadin sana yardim etmeye calisiyo daha nasil yaransin diye bende 3. Gozum acildi bunu avantaja döndürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?