2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay hepsi ayni valla yaa. Benim kv cok yumusaltir gorunuste cok sever beni ama bu sut cocuk muhabetleri beni cildirtir . Sutumuz olmasa bu cocuklar buraya kdar nasik buyudu yani nie rahatsiz ediyosun anlamiyorum.... suna bak emzik meme pozisyonu. Iyi olmua hasari cikmis iste .bende dun gece gerildim aglamasina gelip almak ister diye gram uyumadim

Ben odadayken babannem die seviyo ben yokken kizima annecim diyo .kizimda sen benim annem deilsin dedi duydum herseyi hahahahah

ayy yeminle aynı şeyleri yaşamısız aynı birebşr bebek gık desin odaya damlıyo. Bebek ağlamasın diye her sese uyandım gözüme uyku girmedi dün en son sabah 7 de uyandı enzirdim benden pes dedim bi baktım odamın kapısı açıldı ve ufukta göründü al götür ben uyucam dedim 10a kadar yattım

Ben odadayken babannem die seviyo ben yokken kizima annecim diyo .kizimda sen benim annem deilsin dedi duydum herseyi hahahahah
Ayyy bende oy annişşşş diye sevıyom bi baktım oy anniiişşll diye sevıyo sonrada bana bakıp annesi gibi sevim annesi oy anniiişşl diye sevıo dıo bende yalandan gülüp hıııı evet dıom

Cok uzuldum nasil dusuncesizlik ya. Bende kvye geldim. Butun gun mutfaktaydik. Sagolsun yusray hep tepesinde zaten. Eslemi fazla sevemiyolar bile o da soruyor tabi altini alcan mi emzircen mi ben artik bunu kabullendim.ama uykusu gelen bebegi uyutmamak en kotusu bizimkiler anliyo ya uyutuyolar yada beni çağırıyor. Bizde yusra uyutturmuyor

Hahahahahaa yanimd ayatiror die kiskandim 5te hortladi bemimki zor uyuttum .agu dio sus dedim salak salak konusma sirasi degil .ama pertim cikti valla cocugida sallaya sallaya hosaf ettim . Sabahda 9da falam bekledim gelir alirda uyurum die gelmedi . Yatarken ins uyur hic halim yok dio sana noluyo kiz senimi emcurcek beb bakarimsem uyu dedim

Bunların ilk torun yüsra gibi yoracak torun lazım buna biraz büyüsün hep bende kalsın dıo nie kızımı kimseye vermem dıyom enayimiyim dıyom okadar taşıdım 9 ay. Ama soruları beni çıldırtıo yok altını açacanmı yok emdimi ilk dogum yaptım meme ucum küçük bebek zor tutuyodu gördü ya belaya düştüm her emzirmemde dıyoki tutabildimi e heralde anne dedim yaa o mu kaldı ama anlamıyo bidahakı sefere yine soruyo benimde tersim pis bozup atıom ama yine anlamıo

Alir cnm merak etme. Almasa benimko almaz. Hem 5 dk emiyo hem cek birak hemde alerjik .rabbim meleklerini ac birakirmi hic ♥♥♥♥
Orasi oyle bezleri takip ediyorum. Bide huysuzluguda yok cok sukur. Kayinvalidem de ac olsa ortaligi inletir diyo hatta eşim bile yusrayi hatirlatiyo nasil ağlıyordu uyumuyordu diye

Ayyy bende oy annişşşş diye sevıyom bi baktım oy anniiişşll diye sevıyo sonrada bana bakıp annesi gibi sevim annesi oy anniiişşl diye sevıo dıo bende yalandan gülüp hıııı evet dıom
Bu kadar takilma canim bosber kendini uzdugunle kalirsin. Ben yusra da herseye cok takiliyodum. Sonra burda koni actim kv herseye karisiyo diye millet beni tasladi kadin sana yardim etmeye calisiyo daha nasil yaransin diye bende 3. Gozum acildi bunu avantaja döndürdüm

Ayy allahım yaa ne güldüm allah seni.

Orasi oyle bezleri takip ediyorum. Bide huysuzluguda yok cok sukur. Kayinvalidem de ac olsa ortaligi inletir diyo hatta eşim bile yusrayi hatirlatiyo nasil ağlıyordu uyumuyordu diye
Sorun yok cnm sen rahat ol . Bemd ekafaya takiyorum oylede duzekmiyor . Ac bebek huusiz huzirsuz olir bak kendinde diyosun

Onlarda bizi kiskaniyor demekki yaa ne bileyim
Valla kayınpederden boşanmış yoksa bitane daha yap derdim ben sezeryan olcagım zaman sezaryen istiom dedim illa normal doğ dıyo ulan 1 2 dedi dedi ben dururmuyum sen bidaha doğarsan normal doğarsın ben sezaryen yapcam dedim bidaha demedi

İşe başlayınca o baksın inşallah kızım pertini cıkarır ozman avantaja dönmüş olcaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…