2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sagmiuorum bilmiyorjm ama inan 5 dk bile emmiyo ben zorluyorum

Motilium fayda saglar insallah.
Maalesef görümcem normal yolla hamile kalamaz tüpleri bağlı sadece tüp bebek deniyor

Arkadaslar gunqydin.m benim oglan idrar tutuyo. Ppini ici darligi olabilir mi ? Dun 3nsaat tutmus kup kuru bir bez . Emmr rutuninayni beslememedihini dusunmuyirum
Canım merakımdan soruyorum, bebekler idrar tutabilir mı? Hani 2 yaşından önce tuvalet eğitimine başlamayın, kasları gelişmediği için tutamazlar diyorlar ya o yüzden soruyorum. Ya da böyle değildi de ben mi yanlış hatırlıyorum. Yoksa kaka icin mı geçerli? Nerden aklımda kalmış bilmiyorum ama böyle bir bilgi kalmış aklımda. Belki aklımda kalan yanlıştır. Of uzattım sanırım ama şaşırdım.

şu an dogum izindeyim valla bilmiyorum cnm sorarım personele saglikciyim ya onlara pek izin verilmiyor da

Saymiyorum 8 10 kez vardir. Ama emmek mi iskencemi gelde gor. 3 gundur 5 dk bile degil daha agzina aliyo iki cekiyo birakiyo, tekrar saldiriyor yine oyle. Buhun en son 5 er dk iki memeyi tamamliyim dedim kustu sonra
annesi onun çekişi kuvvetlenmiş o dk ya bakma yetiyor ona az az içiyor keyif yapiyor o

Kilo Alimi iyi cok sükür

Ulan aksam aksam cinlendim resmen 4 gün sokağa çıkmak yasak diye kv ye geldik tek geçirmeyelim bayramı diye neyse bebek geldiğinden beridir seviyorlar anlıyorum çok özledik diyorlar. Kucakta paso bişi demıom emio bebek uyuyo gözünden uyku akıo cocugun oo sizde hemen yatırıonuz bi oynayamadık oluyo dün gece geç geldik yasak başlamadan cocugun uykusunun içine ettiler cocuk sabaha kadar 50 sefer uyandı. Ben genelde bi memeyi veririm uyur altını temizlerim uykusu azcık dağılır diğer memeyi veririm yatar taa 4 e kadar demin yine altını açtım bunlar başldı oynamaya tüm uykusu açıldı kucakta gezdirdiler e buda yoruldu feryat figan aglamaya basldı meme verıom memeyıde tutmuyo kv basladı tutmuyomu memeyi zıkkımın dibi hangi odaya gitsem peşimden gelıo emdimi tuttumu tamam oynamak istiyo annesi bırak dıo oynama saatimi saat 11.30 dedim bebek Zaten ağlama krizinde sinir oldum tuttum yatagın üstüne bıraktım al sustur ozman diye gülerek salona geliyor annesi cok kızdı kızıma diyor gülüyor kızıma kızma yok kıyamam benim bitanem o sanki o anası bende dedim tamam emzirmiyorum hadi alın bakın sabaha kadar kalsın benle diyo mama veririm mama falan vermiyorum meme de vermıyorum hadi susturun dedim almıs gelmiş yatak odasına ayagında sallıo aç bebeği bebekte ağlıyo eşim geldi bidaha git bebeği al ağlıyo diye düşünün sırf 2 hoplatacak diye 1 saat ağlattı bebeği deli etti beni

Canım bence aldığı kilo normal 2 ayda 1,600 gr almış, ayda 800 gr gayet iyi. Sizin yaşadığınız yer nasıl soğuk mu? Bizimkinin birkaç gündür kusması azaldı. Bugün hiç kusmadı hatta. Havalar ısındı o yüzden olabilir. Çünkü dışarısı sıcak olsa bile ev çok soğuktu. Ellerine çorap giydiriyordum, bir gece giydirmedim gece emzirmeye uyandığımda elleri buz gibiydi. O gün çok kustu ve kakası da yeşildi. Ben kendim de çok kalın giyinmem, çocuklarımı da giydirmem, üşütmüş olabilir bebeğim. Dikkat edin sizinki de üşütmeden olabilir.

Kesin bi bilgim yok canim ama eger enfeksiyon yada pipi ucu darligi varsa tuttuklarini okumustum. Ve benim oglum zaman zaman bunu yapiyor. Altini acinca yapiyor cisini bekledigi icin koyu renk kokulu ve miktar olarakda fazla oluyor.

Ayy Allahimm cinnetlik mesele . Bizde kv deyiz dun geldik. Dun tepemde dikiliyodu emzirirken sut sesi dinliyo emin oldu birakti pesimi abuk subuk haller bizdede oluyo cnm. Idare etcez geldik bikere tepkini koymussun zaten anladiysa sikma canini

Biz dun geldik. Her firsatta ayni babasinin bebekligi oldugunu dinliyorum kizimada oyle diyodu . Actiracak bayramlik agzimi

Kızlar yaa kayınvalide falan kızımı opüp sevince cok kıskanıyorum kadının ilk torunu asla bişi demıyorum severken falan ama niyeyse içten içe kıskanıyom neden acaba kaynım sevince oyle olmuyo ama
Benim 2. Velet ve ben hala kiskaniyorum kizima kizim ogluma oglum dio demese bende uyuzlanmam

Ayy Allahimm cinnetlik mesele . Bizde kv deyiz dun geldik. Dun tepemde dikiliyodu emzirirken sut sesi dinliyo emin oldu birakti pesimi abuk subuk haller bizdede oluyo cnm. Idare etcez geldik bikere tepkini koymussun zaten anladiysa sikma canini
Ayy aynen bide dio bak cuk cuk ses gelıo tepemde memeyi dikizliyo sapık gibi 2 dir açıyom bebeğin ağzına verirken süt memeden damlıyor oo maşallah maşallah diyo bugun kızımı almıs arka odaya gitmiş agzına emzik tıkarak uyutmus dokunma gari uyusun dıo bide töbe yarabbim valla cinnet geçirtecek. Ha bide ben bakarım diyodu ya demin odasına gitti kapısını örttü düştü yattı horlama sesi geliyor ben daha cin gibi gözlerni açmış olan kızımı ayagımda sallıyom tüm hıncımı eşimden aldım ohhhh

Benim 2. Velet ve ben hala kiskaniyorum kizima kizim ogluma oglum dio demese bende uyuzlanmam
Babaannesin demi babaannem diye sev benden rol çalmaya çalısıyo bide emziği agzına verio emziryomus gibi gögsüne yatırıp pışpışlamaya çalışıyo sanki emzirio deli oluyom yaa utanmasa ver emzirim dicek

Bayramini simdiden kutla istersen canimm masallah size biz kahvaltiya gidip geri donucez sbahtan esim calisiyorda
Kizimin bebeklik fotolarina bsktik .ay cirkinmis ayy zayifmis deyip durdu kendininde kizinda 1damla sutu gelmemis bu arada . Kutlarsam fena kutlarim o yuzden sallamadim canim. Ya 4 gun yasak die esim istedi kirmadim bende kizim burda rahat ediyor ev mustakil bahceye cikiyo falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…