Eslem bagirmiyor ama oyle yapiyo isteCnm heralde o oyle bi surec yaa . Farkertim gazi varken yapiuor cinar . Bi yandan bagriyor
Sagmiuorum bilmiyorjm ama inan 5 dk bile emmiyo ben zorluyorumOzman emmesi kuvvetli yanı memenin yuzde 95 ini 5 dkda emıyor bende internette denk geldim bazı bebekler 5 10 dkda memedeki sütün cogunu emer dıo sağdığında az cıkıyorsa demekki bu tez doğru çünkü aç olsaydı mümkün değil durmazdı bence
Motilium fayda saglar insallah.Canım çişi nasıl azalmadıysa doyuyordur
Gaviscon kullandık aşırı kabız yaptı bıraktık artık
Maşallah canım evet az değil ama annelik işte insan kilo alsın istiyormuş haklısın canım persentilde alt sınırda olsa iyidir diyorlar çok sağolasın kv yi her gün niye arıyorsunuz canım
Ben valla geçen aradı açmadım mesaj attım bebek iyi vs diye iki foto yolladım aramıyor anladı sıkıldığımı
Canım bir dahaki randevuda onu sorucam
Görümcen test yapmış mı canım?
Benim de eltimin biri dış gebelik biri 4 aylık kaybı var
İnşallah rabbim isteyen herkese versin
5 dk surmuyor isteBence öyle canım, ne kadar sürede emziriyorsun?
Elle sagarak. Bizde oyle cok bogulma da yok ama tutup birakma var isteTazyik bizde de aynı şeyi yapıyor çok üzülüyorum ya aç olduğu belli ama emmiyor. Zaten emdiği zamanlar da habire boğazında kalıyor her emdiğinde oluyor nerdeysenasıl çözücem bilmiyorum
Canım merakımdan soruyorum, bebekler idrar tutabilir mı? Hani 2 yaşından önce tuvalet eğitimine başlamayın, kasları gelişmediği için tutamazlar diyorlar ya o yüzden soruyorum. Ya da böyle değildi de ben mi yanlış hatırlıyorum. Yoksa kaka icin mı geçerli? Nerden aklımda kalmış bilmiyorum ama böyle bir bilgi kalmış aklımda. Belki aklımda kalan yanlıştır. Of uzattım sanırım ama şaşırdım.Arkadaslar gunqydin.m benim oglan idrar tutuyo. Ppini ici darligi olabilir mi ? Dun 3nsaat tutmus kup kuru bir bez. Emmr rutuninayni beslememedihini dusunmuyirum
şu an dogum izindeyim valla bilmiyorum cnm sorarım personele saglikciyim ya onlara pek izin verilmiyor dam b r canım peki kızında ayrılınca zor oldu demi?
Şu an hamileler ve yasal süt izninde olanlar idari izinli onu takip ediyorsun dimi canım
İnşallah bir ay daha devam etse benim 39 gün yıllık iznim var inşallah 6 ay beraber kalıcaz bakıcıyla büyüyen nir bir sürü çocuk var inşallah allah iyi birini çıkarır karşımıza da evladım zarar görmez
annesi onun çekişi kuvvetlenmiş o dk ya bakma yetiyor ona az az içiyor keyif yapiyor oSaymiyorum 8 10 kez vardir. Ama emmek mi iskencemi gelde gor. 3 gundur 5 dk bile degil daha agzina aliyo iki cekiyo birakiyo, tekrar saldiriyor yine oyle. Buhun en son 5 er dk iki memeyi tamamliyim dedim kustu sonra
Kilo Alimi iyi cok sükürKilo alımı nasıl canım
canım 2 gün böyle olur geçer sıkma canını
Burda herkes hamileyken tetanos aşısının bile ne kadar canlarını yaktığını anlatmıştı küçücük bebek 3 aşı oldu kolay mı ağrıyordur canı
Canım üste yazdım niye böyle oluyor
Hem de nasıl
Canım bence aldığı kilo normal 2 ayda 1,600 gr almış, ayda 800 gr gayet iyi. Sizin yaşadığınız yer nasıl soğuk mu? Bizimkinin birkaç gündür kusması azaldı. Bugün hiç kusmadı hatta. Havalar ısındı o yüzden olabilir. Çünkü dışarısı sıcak olsa bile ev çok soğuktu. Ellerine çorap giydiriyordum, bir gece giydirmedim gece emzirmeye uyandığımda elleri buz gibiydi. O gün çok kustu ve kakası da yeşildi. Ben kendim de çok kalın giyinmem, çocuklarımı da giydirmem, üşütmüş olabilir bebeğim. Dikkat edin sizinki de üşütmeden olabilir.Canım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruyla
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayram
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyor
Ama hemen gazını çıkarmıcamndediğini yapıcam
1 martta
3060 gr doğdu 2 günlükken 2840 a kadar düştü
5 mayısta 4680 idi şimdi en fazla 5100 falandır
Herkes 1 aylıkken 5 kiloları gördüğü için ister istemez üzülüyorum
Kesin bi bilgim yok canim ama eger enfeksiyon yada pipi ucu darligi varsa tuttuklarini okumustum. Ve benim oglum zaman zaman bunu yapiyor. Altini acinca yapiyor cisini bekledigi icin koyu renk kokulu ve miktar olarakda fazla oluyor.Canım merakımdan soruyorum, bebekler idrar tutabilir mı? Hani 2 yaşından önce tuvalet eğitimine başlamayın, kasları gelişmediği için tutamazlar diyorlar ya o yüzden soruyorum. Ya da böyle değildi de ben mi yanlış hatırlıyorum. Yoksa kaka icin mı geçerli? Nerden aklımda kalmış bilmiyorum ama böyle bir bilgi kalmış aklımda. Belki aklımda kalan yanlıştır. Of uzattım sanırım ama şaşırdım.
Ayy Allahimm cinnetlik meseleUlan aksam aksam cinlendim resmen4 gün sokağa çıkmak yasak diye kv ye geldik tek geçirmeyelim bayramı diye neyse bebek geldiğinden beridir seviyorlar anlıyorum çok özledik diyorlar. Kucakta paso bişi demıom emio bebek uyuyo gözünden uyku akıo cocugun oo sizde hemen yatırıonuz bi oynayamadık oluyo dün gece geç geldik yasak başlamadan cocugun uykusunun içine ettiler cocuk sabaha kadar 50 sefer uyandı. Ben genelde bi memeyi veririm uyur altını temizlerim uykusu azcık dağılır diğer memeyi veririm yatar taa 4 e kadar demin yine altını açtım bunlar başldı oynamaya tüm uykusu açıldı kucakta gezdirdiler e buda yoruldu feryat figan aglamaya basldı meme verıom memeyıde tutmuyo kv basladı tutmuyomu memeyi zıkkımın dibi hangi odaya gitsem peşimden gelıo emdimi tuttumu tamam oynamak istiyo annesi bırak dıo oynama saatimi saat 11.30 dedim bebek Zaten ağlama krizinde sinir oldum tuttum yatagın üstüne bıraktım al sustur ozman diye gülerek salona geliyor annesi cok kızdı kızıma diyor gülüyor kızıma kızma yok kıyamam benim bitanem o sanki o anası bende dedim tamam emzirmiyorum hadi alın bakın sabaha kadar kalsın benle diyo mama veririm mama falan vermiyorum meme de vermıyorum hadi susturun dedim almıs gelmiş yatak odasına ayagında sallıo aç bebeği bebekte ağlıyo eşim geldi bidaha git bebeği al ağlıyo diye düşünün sırf 2 hoplatacak diye 1 saat ağlattı bebeği deli etti beni
Biz dun geldik. Her firsatta ayni babasinin bebekligi oldugunu dinliyorumKv den bir de ben dert yanayım benimki de bebeğimi kendi çocuklarıyla kıyaslıyor sürekli
Yok kendi çocukları akşam 7 den sabah 7 ye kadar uyurmuş da vs vs görsen en iyi anne o benim çocuğım ele avuca sığmaz laf ettirmicem artık benim çocuğum ben memnunum dicem
Benim 2. Velet ve ben hala kiskaniyorumKızlar yaa kayınvalide falan kızımı opüp sevince cok kıskanıyorumkadının ilk torunu asla bişi demıyorum severken falan ama niyeyse içten içe kıskanıyom neden acaba kaynım sevince oyle olmuyo ama
Biz dun geldik. Her firsatta ayni babasinin bebekligi oldugunu dinliyorumkizimada oyle diyodu . Actiracak bayramlik agzimi
Ayy aynen bide dio bak cuk cuk ses gelıo tepemde memeyi dikizliyo sapık gibi 2 dir açıyom bebeğin ağzına verirken süt memeden damlıyor oo maşallah maşallah diyoAyy Allahimm cinnetlik mesele. Bizde kv deyiz dun geldik. Dun tepemde dikiliyodu emzirirken sut sesi dinliyo emin oldu birakti pesimi abuk subuk haller bizdede oluyo cnm. Idare etcez geldik bikere tepkini koymussun zaten anladiysa sikma canini
Babaannesin demi babaannem diye sevBenim 2. Velet ve ben hala kiskaniyorumkizima kizim ogluma oglum dio demese bende uyuzlanmam
Kizimin bebeklik fotolarina bsktik .ay cirkinmis ayy zayifmis deyip durduBayramini simdiden kutla istersen canimmmasallah size biz kahvaltiya gidip geri donucez sbahtan esim calisiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?