Merhaba canmMerhabalar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almışsınızdır umarım. Ben gataya gidiyordum. Pandemiden dolayı doktor bulamıyorum. Şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum, doğum nasıl, özel oda tutabiliyormuyuz? Eşimiz yanımızda kalabiliyor mu?
Bi ağrısı olabilir mi canım. Örneğin gaz sancısı olan bebek emmek istermiş ama memeyi çekiştirip dururmuş.Normalde 2 saatte bazen 1.5 saatte emiyordu. Ama gecen gun 4 saat emmedigi oldu. Sonra da boyle yapmaya basladi işte. O 4 saat emmediginde bile tut birak yapa yapa emdi
Diyete devam :)M melek._19 melekcim nasilsin? Diyet nasil gidiyor, kilonu takip ediyor musun? Ben bu sabah tartildim ve tam 67.0 kiloyum su anda. 1 ay oldu neredeyse baslayali. 1 ayda sadece 1 kilo vermisim. Spor yapmiyorum cunku gun icinde cok yorgun oluyorum. Yediklerime de saglikli olan herseyi bolca yiyerek ve hamur islerini de cok kontrollu tuketerek dikkat etmeye calisiyorum. Bolca su iciyorum. Cok tatli yemek istersem biraz bitter cikolata yiyorum sekersiz kahveyle. Yine de 1 kilonun dahi ferahlattigini soyleyebilirim. Insallah aynen devam ☺ Sende nasil durumlar?
Oglumda emdikten sonra 30-50ml kadar rahat kusuyordur. Doktora sordum kilo alimi iyiyse hic dert etme dedi. Emzirdikten sonra kücük bir kap tutuyorum,icine kussun diye yoksa her taraf kusmuk oluyor.Allah ben ne yapsam nerelere gitsem
Tam dedim ki ne güzel emdi karnı iyice doydu memeyi bayağı boşalttı gazını çıkarmak için kaldırdım ve tüm sütü fışkırttı kendi üstü benim üstüm parkeler komle sırılsıklam oldu ne yapıyım ben şimdi anneler söyleyin benim kızım neden böyle yapıyor ben niye bu kadar kadersizim niye benimki sizinkiler gibi kilo alamıyor sütüm varken niye hepsini kusuyor ölücem sinirden valla emziresim yok ya sinirden bideli olucam
Allah bana sabır versin
Kustuğu miktarı tahmin edemezsiniz
Bence öyle canım, ne kadar sürede emziriyorsun?Benim bu yasadigim ne ki acaba. Acikmadan zorla beslemeye mi calisiyorum ben acaba
2 ay olmasın da 2 hafta bişi değil. O kadından korkulur..Ay ona bende sinir oluyorum. Oğlumu kaynıma benzetip duruyorlar. Ne alakaysa. Bebeklik fotoğrafıyla bile alakası yok. Ama abimle kız kardeşimin bebekliğine çok benziyor gerçekten birebir resmen. Gören herkeste aynı şeyi söylüyor. Bunlar kendilerine benzetiyorlar.
Artık en son dedim herkeste birine benzetiyor benim oğlum annesine benziyor dedim kapattım konuyu. Sinir geliyor artık bana. Ya 1 gün aramadık migeenim tuttu perşembe günü. Dün arıyor eşimi sesiniz çıkmıyor noldu nerdesiniz yazıyorum cevap vermiyorsunuz özledim oğlumu gösterin bana diyor. Dedimki rahatsızdım yabi bizimde işlerimiz var. Sabah öğle akşam uyandı mı kalktı mı sürekli ona rapor vermemi bekliyor. Haziranda şehirler arası yasak kalkıcakmış galiba. Özledim gelir 2 gün kalır dönerim diyor. O 2 gün 2 hafta olur zaten.
Tazyik bizde de aynı şeyi yapıyor çok üzülüyorum ya aç olduğu belli ama emmiyor. Zaten emdiği zamanlar da habire boğazında kalıyor her emdiğinde oluyor nerdeysenasıl çözücem bilmiyorumEmme aralıkları da uzun. Bana gore ac kalmasi lazim ama pek ac gibide degil. Ya gazdan ya da tazyikten anlayamiyorum
Bende öğretmenin çalışan anne olmak zorKamuda çalışıyorum
Canım şurup verdin mi benim kuzumu a çok ağladı bir çay kaşığı şurup versikKızlar bu aşı mahvetti yavrumu. Ne uyku ne tokluk. İçtiği çıkıyo uykusu hafif bugün su saate kadar 2 saat anca uyumustur. Artık sinirlerşm yıprandı eşim devraldı. İçtiğini altlı üstlü çıkarmasına mı yanayım, çocuğum sıkıntı çekiyo aşı nedeniyle ona mı yanayım, derdine çözüm bulamıyorum ona mı yanayım bilemedim. Eşimde keşke sana süt konusunda yardım edebilsem dedi saatbaşı emmekten bitik durumdalar..
Süt yağlandırmak için ne yapabilirim? Sanki sütüm eski formunda değil. Bu ishal durumdan kiloda kaybedecek korkuyorum. Aşıdan sonra ishal modundayız normal mi?
Asininm etkisi yeni cikti canim.bizomde oyle olmustu. Ben zeytin cok yiyorum sutum yagli canim tavsiye ederim.Kızlar bu aşı mahvetti yavrumu. Ne uyku ne tokluk. İçtiği çıkıyo uykusu hafif bugün su saate kadar 2 saat anca uyumustur. Artık sinirlerşm yıprandı eşim devraldı. İçtiğini altlı üstlü çıkarmasına mı yanayım, çocuğum sıkıntı çekiyo aşı nedeniyle ona mı yanayım, derdine çözüm bulamıyorum ona mı yanayım bilemedim. Eşimde keşke sana süt konusunda yardım edebilsem dedi saatbaşı emmekten bitik durumdalar..
Süt yağlandırmak için ne yapabilirim? Sanki sütüm eski formunda değil. Bu ishal durumdan kiloda kaybedecek korkuyorum. Aşıdan sonra ishal modundayız normal mi?
Canim sodali kek yapip yedim birnlac sefer. Bide lokma tatlisi aldiriyodum esimePinkpinkblue canım sen alerji diyeti yapıyordun sanki tatlı olarak ne yiyorsun mesela?
Ben de yapıyorum canım ama benimki çoklu diyet senin nasıl? Un helvası yapıyorum ben mesalaPinkpinkblue canım sen alerji diyeti yapıyordun sanki tatlı olarak ne yiyorsun mesela?
Un helvasini denemek bi nasip olmadi bana yaBen de yapıyorum canım ama benimki çoklu diyet senin nasıl? Un helvası yapıyorum ben mesala
Benimki de 4 kg doğduğu halde bir aylık 4,5 tu herkesin bebeği tombiş değil o kadar.Ama sonraki ay 1 kg aldı benimki.Belli olmuyor canım hem o kadar kilo almasın sağlıklı olsun da.Canım götürücem ama çocuk doktorunun sevk etmesi gerekiyormuş bir dahaki kontrolde 3 aylık kontrolünde konuşucam doktoruyla
Ben de sen naptın diye sorucaktım alerjisi ne durumda kv n yine rahatsız ediyor mu malum bayram
Dediğini yapıcam ama kafası hep yukarda bütün üst pijamam parkeler süt oldu üzüldüğüm şey sadece sabah uyanınca o kadar dolu oluyor memelerim sadece sabah bu kadar çok sütüm oluyor gün içinde hele akşam azalıyor
Ama hemen gazını çıkarmıcamndediğini yapıcam
1 martta
3060 gr doğdu 2 günlükken 2840 a kadar düştü
5 mayısta 4680 idi şimdi en fazla 5100 falandır
Herkes 1 aylıkken 5 kiloları gördüğü için ister istemez üzülüyorum
canım 2 gün böyle olur geçer sıkma canınıOglumda emdikten sonra 30-50ml kadar rahat kusuyordur. Doktora sordum kilo alimi iyiyse hic dert etme dedi. Emzirdikten sonra kücük bir kap tutuyorum,icine kussun diye yoksa her taraf kusmuk oluyor.
Canım üste yazdım niye böyle oluyorKızlar bu aşı mahvetti yavrumu. Ne uyku ne tokluk. İçtiği çıkıyo uykusu hafif bugün su saate kadar 2 saat anca uyumustur. Artık sinirlerşm yıprandı eşim devraldı. İçtiğini altlı üstlü çıkarmasına mı yanayım, çocuğum sıkıntı çekiyo aşı nedeniyle ona mı yanayım, derdine çözüm bulamıyorum ona mı yanayım bilemedim. Eşimde keşke sana süt konusunda yardım edebilsem dedi saatbaşı emmekten bitik durumdalar..
Hem de nasılBende öğretmenin çalışan anne olmak zor
Merhaba canm
Doğum hane çok güzel kendine ait odada doğum yapıyorsun
Doğum yaptıktan sonrada tek kişilik odada kalıyorsun. En fazla 2.kişilk oda var zaten ama virüs nedeniyle ordada tek kişi kalıyor
Maalesef hiç refakatçı alınmıyor sezeryan olanlarda bilmyoırm ama normal doğumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?