2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba canm
Doğum hane çok güzel kendine ait odada doğum yapıyorsun
Doğum yaptıktan sonrada tek kişilik odada kalıyorsun. En fazla 2.kişilk oda var zaten ama virüs nedeniyle ordada tek kişi kalıyor

Maalesef hiç refakatçı alınmıyor sezeryan olanlarda bilmyoırm ama normal doğumda yok

Normalde 2 saatte bazen 1.5 saatte emiyordu. Ama gecen gun 4 saat emmedigi oldu. Sonra da boyle yapmaya basladi işte. O 4 saat emmediginde bile tut birak yapa yapa emdi
Bi ağrısı olabilir mi canım. Örneğin gaz sancısı olan bebek emmek istermiş ama memeyi çekiştirip dururmuş.
Umarım meme reddi değildir.

Diyete devam :)
Ilk hafta 900 gr, 2. Hafta 250 gr verdim sadece.

Bu haftadanda pek ümitli degilim. Büyük oglum bu aralar öglen uykusunu cok gec uyuyor, o uyuyunca bende uyumaya calisiyorum, haliyle sporda yapamiyorum, hic enerjim yok diyebilirim.

Oglumda emdikten sonra 30-50ml kadar rahat kusuyordur. Doktora sordum kilo alimi iyiyse hic dert etme dedi. Emzirdikten sonra kücük bir kap tutuyorum,icine kussun diye yoksa her taraf kusmuk oluyor.

2 ay olmasın da 2 hafta bişi değil. O kadından korkulur..

Emme aralıkları da uzun. Bana gore ac kalmasi lazim ama pek ac gibide degil. Ya gazdan ya da tazyikten anlayamiyorum
Tazyik bizde de aynı şeyi yapıyor çok üzülüyorum ya aç olduğu belli ama emmiyor. Zaten emdiği zamanlar da habire boğazında kalıyor her emdiğinde oluyor nerdeysenasıl çözücem bilmiyorum

Kızlar bu aşı mahvetti yavrumu. Ne uyku ne tokluk. İçtiği çıkıyo uykusu hafif bugün su saate kadar 2 saat anca uyumustur. Artık sinirlerşm yıprandı eşim devraldı. İçtiğini altlı üstlü çıkarmasına mı yanayım, çocuğum sıkıntı çekiyo aşı nedeniyle ona mı yanayım, derdine çözüm bulamıyorum ona mı yanayım bilemedim. Eşimde keşke sana süt konusunda yardım edebilsem dedi saatbaşı emmekten bitik durumdalar..
Süt yağlandırmak için ne yapabilirim? Sanki sütüm eski formunda değil. Bu ishal durumdan kiloda kaybedecek korkuyorum. Aşıdan sonra ishal modundayız normal mi?

Canım şurup verdin mi benim kuzumu a çok ağladı bir çay kaşığı şurup versik

Asininm etkisi yeni cikti canim.bizomde oyle olmustu. Ben zeytin cok yiyorum sutum yagli canim tavsiye ederim.

Benimki de 4 kg doğduğu halde bir aylık 4,5 tu herkesin bebeği tombiş değil o kadar.Ama sonraki ay 1 kg aldı benimki.Belli olmuyor canım hem o kadar kilo almasın sağlıklı olsun da.

Kilo alımı nasıl canım
Oglumda emdikten sonra 30-50ml kadar rahat kusuyordur. Doktora sordum kilo alimi iyiyse hic dert etme dedi. Emzirdikten sonra kücük bir kap tutuyorum,icine kussun diye yoksa her taraf kusmuk oluyor.
canım 2 gün böyle olur geçer sıkma canını
Burda herkes hamileyken tetanos aşısının bile ne kadar canlarını yaktığını anlatmıştı küçücük bebek 3 aşı oldu kolay mı ağrıyordur canı
Canım üste yazdım niye böyle oluyor
Bende öğretmenin çalışan anne olmak zor
Hem de nasıl

Kızlar yaa kayınvalide falan kızımı opüp sevince cok kıskanıyorum kadının ilk torunu asla bişi demıyorum severken falan ama niyeyse içten içe kıskanıyom neden acaba kaynım sevince oyle olmuyo ama

Çok teşekkür ederim. Bende şehir hastanesine başlıycam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…