İnşallah Allah tekrar nasip eder.İnsan bir kere olumsuzluk yaşayınca bir daha aynı şeyleri yaşamektan korkuyor sizi çok iyi anlıyorum.Peki ne gibi belirtileriniz vardı?2020 mart anneleri...ne umutlarla gelmistim bu gruba heyecanla.Maalesef sonu kürtajla bitti.Yaklasık 2hafta ölü bebekle gezmişim karnımda..Şu yaşadığım bir kaç günden hiçbirşey anlamadim acıdan başka.O yüzden kendinizi iyi dinleyin arkadaşlar ters giden birşey hissettiğinizde kontrolü beklemeyin.İhmal etmeyin.Ben çok üzgünüm.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama ben ve eşim çok korkuyoruz tekrar aynı şey olacak diye.O kadar şey var ki dış gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelik vs vs...benim ki gecikmiş düşük kalp atışı durmuş belki de hiç alınmadı.Kürtaj yaptiran arkadaşlar ne zaman hamile kaldiniz bu korkuyu nasil yendiniz?Piskolojiyi atabildiniz mi?
Ben 2 adet sonrasi denemeyk istiyorum tekrar ama çok korkuyorum.Cok arastirdim kürtaj sonrasi uzun süre beklemenin de çok faydasi yok gibi.6ay 1sene bekleyip tekrar düşük yapanları boş gebelik yaşayanlari okudum.1ay sonra bekleyip hemen hamilr kalip saglikli gebelik gecirip bebegini kucağına alanlarida okudum.Tabi hemen deneyip sonra yine hüsran yaşayanları da okudum.Bu yuzden herşey kader kismet sanirim.Ben yinede 2-3ay bekleyim diye düşünüyorum en azindan piskolojiyi atmam icin..
İnşallah bu sefer saglikli bir gebeligim olur..
Ufak bir iki parca unisex body corap falan al istersen sirf hevesini birazcik almak icin ilk zamanlar. Ilk 3 ayi devirip ikili test vs saglikli oldugunu da ogrendikten sonra da buyuk parcalara bakarsin. Hani insan kotuyu dusunmek istemiyor ama o kadar seyi alip umutlandiktan sonra allah korusun bisey ters giderse daha buyuk yikim olur. 1 ay daha sık dişini derimKızlar sizce bebek alışverişi için çok mu erken? Sanırım hevesleniyorum
Yok canım sormadım. Unutuyorum hep yahu heyecandan.Doktoruna danıştın mı peki?
Ooo süpermiş canım benimde dönüş 25veya 26sına denk geliyor o tarihlerde gitmeyi düşünüyorım hepsi bir arada çıkar inşallah belki cinsiyetide öğreniriz16 da baska doktorda randevum var ona gidecem de ikili tarama icin 27sinde gidecem canim
Kesinlikle cok erken. Ben bu bebekte 4 5 aylik olmadan birsey almicam.birsey olursa yıkım oluyor zaten yeterince..Kızlar sizce bebek alışverişi için çok mu erken? Sanırım hevesleniyorum
Evet bence de. Vazgeçtim sabredicem artik napalimKesinlikle cok erken. Ben bu bebekte 4 5 aylik olmadan birsey almicam.birsey olursa yıkım oluyor zaten yeterince..
Ben boş gebelik de yaşadım kimyasal gebelikde2020 mart anneleri...ne umutlarla gelmistim bu gruba heyecanla.Maalesef sonu kürtajla bitti.Yaklasık 2hafta ölü bebekle gezmişim karnımda..Şu yaşadığım bir kaç günden hiçbirşey anlamadim acıdan başka.O yüzden kendinizi iyi dinleyin arkadaşlar ters giden birşey hissettiğinizde kontrolü beklemeyin.İhmal etmeyin.Ben çok üzgünüm.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama ben ve eşim çok korkuyoruz tekrar aynı şey olacak diye.O kadar şey var ki dış gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelik vs vs...benim ki gecikmiş düşük kalp atışı durmuş belki de hiç alınmadı.Kürtaj yaptiran arkadaşlar ne zaman hamile kaldiniz bu korkuyu nasil yendiniz?Piskolojiyi atabildiniz mi?
Ben 2 adet sonrasi denemeyk istiyorum tekrar ama çok korkuyorum.Cok arastirdim kürtaj sonrasi uzun süre beklemenin de çok faydasi yok gibi.6ay 1sene bekleyip tekrar düşük yapanları boş gebelik yaşayanlari okudum.1ay sonra bekleyip hemen hamilr kalip saglikli gebelik gecirip bebegini kucağına alanlarida okudum.Tabi hemen deneyip sonra yine hüsran yaşayanları da okudum.Bu yuzden herşey kader kismet sanirim.Ben yinede 2-3ay bekleyim diye düşünüyorum en azindan piskolojiyi atmam icin..
En son kontrolüm 8haftalikkendi kalp atışını duymaya gidecektik hiç duymak nasip olmadı..Belkide bir kaç gün öncesine kadar atiyordu ama biz duyamadık maalesef..hiç belirtin de olmadı ne kanama ne lekelenme..sadece gebelik belirtilerim azalmıştı kasık ağrısı mesela..yüzümde sivilce çıktı.karnımdaki şişlik inmişti meğer 2haftadır ölüymüş.Birde 2-3gündür başım ağrıyordu.Canım çok
Canım çok geçmiş olsunRabbim en kısa zamanda doldursun kucağını Belirtin oldu mu hiç peki? Bir de sen kalp atışını duydun sanıyordum, belki hiç atmadı yazmışsın, duymamış mıydın
Hiç belirtim yoktu maalesef..Yukarıda da yazdığım gibi gebelik belirtilerim azalmıştı.Kanama,lekelenme vs olmadi hiç.İnşallah Allah tekrar nasip eder.İnsan bir kere olumsuzluk yaşayınca bir daha aynı şeyleri yaşamektan korkuyor sizi çok iyi anlıyorum.Peki ne gibi belirtileriniz vardı?
Ay inşallah 27sinde bende ümit ediyorum acikcasi cinsiyetiOoo süpermiş canım benimde dönüş 25veya 26sına denk geliyor o tarihlerde gitmeyi düşünüyorım hepsi bir arada çıkar inşallah belki cinsiyetide öğreniriz
Bunlar normal hamilelerde de oluyor.Baş ağrısı şişliğin azalması falan.Ben de daha kalp atışı alamadım cumartesi belli olacak.Hayırlısı olsun canım üzme kendini allah bir daha nasip etsin.En son kontrolüm 8haftalikkendi kalp atışını duymaya gidecektik hiç duymak nasip olmadı..Belkide bir kaç gün öncesine kadar atiyordu ama biz duyamadık maalesef..hiç belirtin de olmadı ne kanama ne lekelenme..sadece gebelik belirtilerim azalmıştı kasık ağrısı mesela..yüzümde sivilce çıktı.karnımdaki şişlik inmişti meğer 2haftadır ölüymüş.Birde 2-3gündür başım ağrıyordu.
İnşallah sizinde en kısa zamanda son bulur canım yaIşte bulantın olsaydi o yemek borusundaki şeyler maalesef dışarı cikiyor bizdenormal bulantı gibi gelmiyor gegirmeyle tikaniklikla geliyo
Eldivenle yapsaydın keike canım direk dokunmasaydın. Ben ciğere ellemedim ama diğer etleride eldivenle doğradım. Direk temas etmedim. İnşallah leke falan olmaz :)Kizlar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun :) ben kurban da ciğer doğradım mecbur dolaba yerleştirmek icin bebekte leke falan olur mu korkuttular beni :)
İlk gebeliğim canim..ilk denememiz de olmuştu ama sağlıkli degil di sanirim gelişememiş 8haftalik sanarken ben son kontrolümde ki haliyle kalmiş yani 5.5hafta da kalmiş.
Biz bugün ebebek e girdik ve zıbınlarda kampya vardı zıbın aldık. Kayınvalidem de bir takım bir çorap falan almış. İnşallah bir aksilik çıkmazda giydirmek nasip olur. Ben de kendimi zor tutuyordum alışveriş yapmamak için ama yavaştan almak lazım alıncak çok şey var ya :/Kızlar sizce bebek alışverişi için çok mu erken? Sanırım hevesleniyorum
Ya ben de çok istiyorum ama kızlar da hakli bi taraftan bekleyelim bakalimBiz bugün ebebek e girdik ve zıbınlarda kampya vardı zıbın aldık. Kayınvalidem de bir takım bir çorap falan almış. İnşallah bir aksilik çıkmazda giydirmek nasip olur. Ben de kendimi zor tutuyordum alışveriş yapmamak için ama yavaştan almak lazım alıncak çok şey var ya :/
Cok cok uzgunum basin sagolsun Allah sabirlar versin kuzum sana seni o kadar iyi anliyorum ki......2020 mart anneleri...ne umutlarla gelmistim bu gruba heyecanla.Maalesef sonu kürtajla bitti.Yaklasık 2hafta ölü bebekle gezmişim karnımda..Şu yaşadığım bir kaç günden hiçbirşey anlamadim acıdan başka.O yüzden kendinizi iyi dinleyin arkadaşlar ters giden birşey hissettiğinizde kontrolü beklemeyin.İhmal etmeyin.Ben çok üzgünüm.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama ben ve eşim çok korkuyoruz tekrar aynı şey olacak diye.O kadar şey var ki dış gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelik vs vs...benim ki gecikmiş düşük kalp atışı durmuş belki de hiç alınmadı.Kürtaj yaptiran arkadaşlar ne zaman hamile kaldiniz bu korkuyu nasil yendiniz?Piskolojiyi atabildiniz mi?
Bence beklemelisin hatta buyuklerimiz iyi degil derler bence 6. 7. Aydan sonra alinmali bende kaybetme korkusu oldugu icin en azindan ben bayagi bekleyecegimYa ben de çok istiyorum ama kızlar da hakli bi taraftan bekleyelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?