2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İnşallah Allah tekrar nasip eder.İnsan bir kere olumsuzluk yaşayınca bir daha aynı şeyleri yaşamektan korkuyor sizi çok iyi anlıyorum.Peki ne gibi belirtileriniz vardı?

Kızlar sizce bebek alışverişi için çok mu erken? Sanırım hevesleniyorum
Ufak bir iki parca unisex body corap falan al istersen sirf hevesini birazcik almak icin ilk zamanlar. Ilk 3 ayi devirip ikili test vs saglikli oldugunu da ogrendikten sonra da buyuk parcalara bakarsin. Hani insan kotuyu dusunmek istemiyor ama o kadar seyi alip umutlandiktan sonra allah korusun bisey ters giderse daha buyuk yikim olur. 1 ay daha sık dişini derim

Bu aksam devlet Hastanesi'ne kizim için gittik.kendimi zor tuttum kadin doguma gitmiyim diye. İyice evhamlandim. Kendimi tuttum yine de. 1 ay dra gitmeyenler nasil dayanıyorsunuz. Tahlil sonuçlarım cikinca gidicem ama o acayip dr muayene eder mi bilmiyorum

Ben boş gebelik de yaşadım kimyasal gebelikde
Kimyasal gebelik yaşadığımda bi kızım vardı üzülmüştüm eşim boş ver o kaybeder dedi bizim gibi bir anne baba ayrıcalıkmış artık ben üzülmim diye şebeklikler.. boş gebelik yaşadığımda oğlum da vardı. Nasibi yokmuş dedik sonra öyle pek sıkı korunmadık sadece yumurtlama günlerinde dikkat ettik sora bir 6 ay sonra falan sanırım yeniden deneyelim dedik ve oldu bu gebeliklerin hüsranla sonuçlanması bir travma oluyor benim çabuk atlatma nedenim çocuklarımın olmasıydı heleki kürtajda bi yıpranmış hissetmiştim hatta 2.çocuk yeter falan diyodum ama nasip kuzum nasipten öteye geçilmiyor yiyecek ekmeği varsa geliyor dünyaya .. Rabbim sana da güzel bir zamanda yazmıştır anneliği dilerim Rabbim seni çok bekletmez ..

En son kontrolüm 8haftalikkendi kalp atışını duymaya gidecektik hiç duymak nasip olmadı..Belkide bir kaç gün öncesine kadar atiyordu ama biz duyamadık maalesef..hiç belirtin de olmadı ne kanama ne lekelenme..sadece gebelik belirtilerim azalmıştı kasık ağrısı mesela..yüzümde sivilce çıktı.karnımdaki şişlik inmişti meğer 2haftadır ölüymüş.Birde 2-3gündür başım ağrıyordu.

İnşallah Allah tekrar nasip eder.İnsan bir kere olumsuzluk yaşayınca bir daha aynı şeyleri yaşamektan korkuyor sizi çok iyi anlıyorum.Peki ne gibi belirtileriniz vardı?
Hiç belirtim yoktu maalesef..Yukarıda da yazdığım gibi gebelik belirtilerim azalmıştı.Kanama,lekelenme vs olmadi hiç.

Bunlar normal hamilelerde de oluyor.Baş ağrısı şişliğin azalması falan.Ben de daha kalp atışı alamadım cumartesi belli olacak.Hayırlısı olsun canım üzme kendini allah bir daha nasip etsin.

Kizlar öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun :) ben kurban da ciğer doğradım mecbur dolaba yerleştirmek icin bebekte leke falan olur mu korkuttular beni :)
Eldivenle yapsaydın keike canım direk dokunmasaydın. Ben ciğere ellemedim ama diğer etleride eldivenle doğradım. Direk temas etmedim. İnşallah leke falan olmaz :)

İlk gebeliğim canim..ilk denememiz de olmuştu ama sağlıkli degil di sanirim gelişememiş 8haftalik sanarken ben son kontrolümde ki haliyle kalmiş yani 5.5hafta da kalmiş.

Çok üzüldüm canım rabbim inşallah tekrar gebe kalmayı ve sağlıkla doğurmanı nasip eder.

Kızlar sizce bebek alışverişi için çok mu erken? Sanırım hevesleniyorum
Biz bugün ebebek e girdik ve zıbınlarda kampya vardı zıbın aldık. Kayınvalidem de bir takım bir çorap falan almış. İnşallah bir aksilik çıkmazda giydirmek nasip olur. Ben de kendimi zor tutuyordum alışveriş yapmamak için ama yavaştan almak lazım alıncak çok şey var ya :/

Ya ben de çok istiyorum ama kızlar da hakli bi taraftan bekleyelim bakalim

Cok cok uzgunum basin sagolsun Allah sabirlar versin kuzum sana seni o kadar iyi anliyorum ki......
Ama.senin elinden olmadi onun icin sukret canli bir bebege karar vermesi o kadar zorki bizzat yasadim ve vicdan azabi yasiyorum ve kaybını acını cok iyi anliyorum... korkular olsa bile bu aciyi bastirabilecek tek bir sey var yeniden bebek sahibi olmak Allahin izniyle...
O yuzden fazla bekleme derim benim gibi ben 2. Adetimden sonra denedim hemen oldu sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…