- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Öyledir canim sen içini ferah tutAy cnm içimi rahatlattın inşallah öyledir
Işte bulantın olsaydi o yemek borusundaki şeyler maalesef dışarı cikiyor bizdeBu hafta bende aynı durumdayım canım. Çok şükür mide bulantısı falan yaşamadım ama bu hafta yemek yedikten sonra midem ağrıyor ve yemek borumda birşey takılmış gibi hissediyorum. Böyle geğirme ihtiyacı falan oluyor. Soda içmeden rahatlamıyor.
Elma sirkesini seyreltip pamukla ufak ufak silebilirsin o bolgeni canimGunaydin anneler dünde sormustum ama kimseden ses cikmadi.
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi?
Pztsi randevum o zamana kadar ne yapsam gecer?
Babanlemle konuşup sana özelden yazarım. Zaten yenilip içilen birşey değil. Döküntülü yerlere sürmüştü. Birkaç şey karıştırıp. Sende çevrendekilere yaşlılara bir danış ben öğrenene kadarAynen bildin canım yaşayan halden anlıyor sadeceiğne kalçadan yapcaktı çok ağrı yaparsonra diye istemedim mecburen serum aldım şuan iyi gibiyim ama oluyo ara ara kaşıntı ay nolursun ben inanırım eskilerin yöntemine bana verirmisin tarif
Muhtemelen gastritin var ben de öyleyim rennie ya da gaviskon şurup içebilirsiniz dedi doktorum onları içiyorum mide yanması da oluyor sürekli tabiKızlar ben bu geğirtiyi napicam ya. Sabahtan basliyo gece 3 e 4 e kadar ara ara bulantılarla. Sadece uyuyunca susuyorum. Yasayan oldu mu boylesini daha once. Resmen gazla doldum havalanicam balon gibi az kaldi
ben de kusmuyorum ama sürekli bulanıyor.Doktorum emedur verdı ama o da fayda etmedi bana.Merhaba. Bulantılardan bıkma aşamasına geldim. Kusmuyorum ama 7 24 midem bulanıyor. Doğru düzgün birşey yiyemiyorum. Doktor bana prilam önerdi. Araştırdım. A kategorisi ilaç. Bakalım gece yatmadan 2 tane alıyprmuşsun gün boyu rahatmış. Kullanayım da geçer inşallah. Size de faydası dokunur
Ay şey diyen oldu bozuk para üzerinde bekletip 3kulhu 1elham okuyup sonra onu birçocuğa vermeeyi önerdilerBabanlemle konuşup sana özelden yazarım. Zaten yenilip içilen birşey değil. Döküntülü yerlere sürmüştü. Birkaç şey karıştırıp. Sende çevrendekilere yaşlılara bir danış ben öğrenene kadar
Ya değildir tabi de insan korkuyor ilteAy Allah korusun canım ya birde batmalarımda var öyle birşey değildir inşallah. Bende haftaya gitcektimde bu hafta sonuna bulabilirsem gidicem bakalım.
Sen ayın kaçında gitceksin canımAynen canim öyleymiş hadi hayirlisi bakalim ne zaman doğuracağız
Sanirim oyle canim bayramdan sonra kontrole gidecegim doktora da danisirimMuhtemelen gastritin var ben de öyleyim rennie ya da gaviskon şurup içebilirsiniz dedi doktorum onları içiyorum mide yanması da oluyor sürekli tabi
Geçer inşallah tatlımNe güzel keşke lekelenmem bitse de ben de kullanmasam
Bende 2 aydır var. Doktor akıntı normal dediGeçer inşallah tatlımbenimde şuan sarı akıntım var iki gündür yoruluyorum korkuyorum da iyi mi bebiş diye . Sarı akıntıyı görünce de endişe ettim sanki hafif yanma da var . Pazartesi doktora soracağım. Benim gibi sarı akıntı yaşayan var mı acaba ?
Canım bende de aynı durum, hatta bazı şortlar bana çok boldu ve ben onlardan anladım belimin kalınlastigini. Ama bir haftadır akşam hala öyle gündüzse hiçbir şişlik yok, eski haline dönüyorKızlar merhaba, benimki tüp bebek 4 ve 5. Haftalarda karnımda çok şişlik vardı hatta eyvah pantolonlarım olmuyo daha şimdiden diye düşünmüştüm ama şimdi o şişlikten eser yok eski karnıma aynen geri döndüm korkuyoum niye böyle olmuş olabilir ya, cuma kontrolüm var inş her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun canım. Bu kaçıncı gebeligindi. Başka çocuk var mi2020 mart anneleri...ne umutlarla gelmistim bu gruba heyecanla.Maalesef sonu kürtajla bitti.Yaklasık 2hafta ölü bebekle gezmişim karnımda..Şu yaşadığım bir kaç günden hiçbirşey anlamadim acıdan başka.O yüzden kendinizi iyi dinleyin arkadaşlar ters giden birşey hissettiğinizde kontrolü beklemeyin.İhmal etmeyin.Ben çok üzgünüm.Şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum ama ben ve eşim çok korkuyoruz tekrar aynı şey olacak diye.O kadar şey var ki dış gebelik,boş gebelik,kimyasal gebelik vs vs...benim ki gecikmiş düşük kalp atışı durmuş belki de hiç alınmadı.Kürtaj yaptiran arkadaşlar ne zaman hamile kaldiniz bu korkuyu nasil yendiniz?Piskolojiyi atabildiniz mi?
Ben 2 adet sonrasi denemeyk istiyorum tekrar ama çok korkuyorum.Cok arastirdim kürtaj sonrasi uzun süre beklemenin de çok faydasi yok gibi.6ay 1sene bekleyip tekrar düşük yapanları boş gebelik yaşayanlari okudum.1ay sonra bekleyip hemen hamilr kalip saglikli gebelik gecirip bebegini kucağına alanlarida okudum.Tabi hemen deneyip sonra yine hüsran yaşayanları da okudum.Bu yuzden herşey kader kismet sanirim.Ben yinede 2-3ay bekleyim diye düşünüyorum en azindan piskolojiyi atmam icin..
İnşallah bu sefer saglikli bir gebeligim olur..
Var canım ben de var hafif yanma da varGeçer inşallah tatlımbenimde şuan sarı akıntım var iki gündür yoruluyorum korkuyorum da iyi mi bebiş diye . Sarı akıntıyı görünce de endişe ettim sanki hafif yanma da var . Pazartesi doktora soracağım. Benim gibi sarı akıntı yaşayan var mı acaba ?
16 da baska doktorda randevum var ona gidecem de ikili tarama icin 27sinde gidecem canimSen ayın kaçında gitceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?