2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
merhabalar malum bayram vs yazamadim masallah oldukca bol sohbetler dönmüş:) devlet hastanesine giderken esim kalp sesini duysun diye ozel bi doktora gittim ve kalp atisini dinletmedi ilk 3 ay cok onermiyorlarmis yuksek frekans verip kalp atisini duyurmayi bebege zarar verebilirmis boyle bisi duyan oldu mu?

11. haftada cagirdi beni de 2li test icin ama etrafimdakiler 2li testte genelde cinsiyeti soyluyor diyorlar siz ne dusunuyorsunuz cinsiyet konusunda

Çok geçmiş olsun. Allah doğru zamanda tekrar nasip eder inşallah dualarım seninle

Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrar hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip etsin

Çok geçmiş olsun canim çok üzüldüm en yakin zamanda inşallah tekrar nasip eder Rabbim saglikli bi sekilfe

Çok geçmis olsun.En kısa sürede tekrardan nasip olsun inşallah

Canım çok
Canım çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağını Belirtin oldu mu hiç peki? Bir de sen kalp atışını duydun sanıyordum, belki hiç atmadı yazmışsın, duymamış mıydın

İnşallah en kisa zamanda çok sağlıklı bir hamileik yaşarsın.

Ben Son aya kadar hiç düşünmüyorum☺
Hayırlısıyla dogurayimda aklımda sadece bu var.
Bu ara bizim belirtiler çok benziyor ama benimki öğürtü değilde resmen bogurtu kusma yok
Persembe gunu kontrole gidicem ben de bakalim artik. Yoruyor bu durum da gece 4 ten once uyuyamıyorum ama ben kusuyorum arada

Afedersiniz ben ne yesem cikariyorum kızlar. Ogurtu bogurtu kusma halsizlik hepsi bende mevcut. Bunları yaşamayan anneler çok sanslisiniz
doktorumun tavsiyesi üzerine Onzyd 8mg mide bulantısı ilacına başladım. Günde 6-7 defa olan bulantı kusmalarim şimdi 3e düştü. Benim kadar kötü olan arkadaşlar doktorlarına danisabilirler ilaç icin. Hherkese iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…