Bende gripten diye düşünüyorumGriptendir o canim muhtemelen. Bende de oluyor ama yorgunluk ve uykusuzluktan uyuyunca geciyor hemen cunku
İçtim parol yaBenim oğlumda olmuştu, bir süre direndim ilaç kullanmadım, susuzluktan da olabiliyormuş bol bol su içtim, maden suyu içtim ama işe yaramadı. En son bir parol aldım geçti. Çok şiddetliyse parol içebilirsin.
Cok şükür bende bi kac gündür kusma yok ben sürekli degistiriyom yoksa dedigin gibi tiksindim bende arada mentos arada polo karışıkBen polodan da tiksindim tam bi dram. Az önce kustum hala bulantım var.
Ayni seyleri bende yasadim. Günlerce agladim anca toparlanabildim.İlk gebeliğim canim..ilk denememiz de olmuştu ama sağlıkli degil di sanirim gelişememiş 8haftalik sanarken ben son kontrolümde ki haliyle kalmiş yani 5.5hafta da kalmiş.
Bu geğirti benim de başıma bela olduŞuan şiddetli bi geğirti ve onu yalnız bırakmak istemeyen bi bulantım var. Şeklim semalim değisti artik
Geçen hafta gittim keseyi gördü bebeği tam göremediSen gittin mi doktora canım
Gece bile kalkıyorum normalde hiç kalkmazdım. Bir şey olacağını sanmıyorum canım. Ama git istersen acile için rahatlasınGünaydın arkadaşlar, siz de sabah tuvalete sıkışmış olarak uyanıyor musunuz? Ben hamileliğimin başından beri öyleydi, bugün olmadı. Korkuyorum bir şey olmuş olabilir mi? İki kez gebeliğimde bebeklerin kalbi durdu, o yüzden tedirginim.
Sorun olmaz yolculukta . Ben geçen hafta 15-16 saat yolculuk yaptım. Doktor izin vermişti. Mola vererek gidince sorun olmuyorİnşaAllah canm ya belimin ağrısı da cabası
1 hafta sonra 7 8 saatlik yolculuk yapacaz Ozaman napacam bilmiyorm
Bende de var aynı durum hatta ilk zamanlar gece bile lavaboya kalkıyordum. Ama bu durum azalacakmış ve son aylarda yine aynı durum yaşanacakmış. Bebeğin bulunduğu yer değiştiği için durumda azalma oluyormuş.Günaydın arkadaşlar, siz de sabah tuvalete sıkışmış olarak uyanıyor musunuz? Ben hamileliğimin başından beri öyleydi, bugün olmadı. Korkuyorum bir şey olmuş olabilir mi? İki kez gebeliğimde bebeklerin kalbi durdu, o yüzden tedirginim.
Gunaydin anneler dünde sormustum ama kimseden ses cikmadi.
Vajinal kaşıntı yaşayan var mi?
Pztsi randevum o zamana kadar ne yapsam gecer?
Teşekkür ederim, Cuma günü sabah doktor randevum var, eşime söyledim saçmalama ne alakası var dedi. Çok sık ultrasona girmek de istemiyorum.Gece bile kalkıyorum normalde hiç kalkmazdım. Bir şey olacağını sanmıyorum canım. Ama git istersen acile için rahatlasın
Ay içimi rahatlattınız, 9 hafta bitmek üzere inşallah o yüzdendir. Çok teşekkür ederim.Bende de var aynı durum hatta ilk zamanlar gece bile lavaboya kalkıyordum. Ama bu durum azalacakmış ve son aylarda yine aynı durum yaşanacakmış. Bebeğin bulunduğu yer değiştiği için durumda azalma oluyormuş.
İnşaAllah yaSorun olmaz yolculukta . Ben geçen hafta 15-16 saat yolculuk yaptım. Doktor izin vermişti. Mola vererek gidince sorun olmuyor
Çok geçmiş olsun, üzmeyin kendinizi Allah korumuş kurtulmuş. Bebek de etkilenmemiştir inşallah. Peki şimdi iyi mi oğlunuz?Herkese günaydın
Oğlum birkaç gün önce bir kaza geçirdi. Rabbim korudu da birkaç dikişle kurtuldu. Ben bildiğiniz kendimi kaybettim, sinir krizi geçirmek böyle birşey herhalde. Saatlerce kendime gelemedim. Tam 24 saat ağzıma lokma alamadım. Hala gözlerimi kapadigimda onu ilk gördüğüm görüntü gözümün önünde. Bu sebepten uyuyamiyorum da. Bebeğim bu kadar stresin içinde Rabbime emanet. Aklım hep onda. İnşallah etkilenmemiştir
Aaa sabun dus jeli vs surulmez oraya kendi kendine temizlermiş hatta bazi doktorlar su bile degdirmeyin diyorlarCanım kaşıntı bende de vardı mantar olduğunu söyleyip zalain krem verdi doktor. Daha önce de çok oluyodu sirkeli suyla siliyordum geçiyordu ama malesef öyle yaptığım sürekli sabunla yıkadığım için vajinanın flora yapısını bozmuşum. O yapı bozulunca daha fazlalaşmış. Silme sirkeyle bi doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?