Cok gecmis olsun verilmis sadakasi varmisHerkese günaydın
Oğlum birkaç gün önce bir kaza geçirdi. Rabbim korudu da birkaç dikişle kurtuldu. Ben bildiğiniz kendimi kaybettim, sinir krizi geçirmek böyle birşey herhalde. Saatlerce kendime gelemedim. Tam 24 saat ağzıma lokma alamadım. Hala gözlerimi kapadigimda onu ilk gördüğüm görüntü gözümün önünde. Bu sebepten uyuyamiyorum da. Bebeğim bu kadar stresin içinde Rabbime emanet. Aklım hep onda. İnşallah etkilenmemiştir
Gunaydin aynen oyle uyaniyorum.. hatta uykumda tuttugum icin kasıklarıma batiyor iyice bikeresinde oyle sıkışmışım ki oyle batti ki kalkamamistim yerimdenGünaydın arkadaşlar, siz de sabah tuvalete sıkışmış olarak uyanıyor musunuz? Ben hamileliğimin başından beri öyleydi, bugün olmadı. Korkuyorum bir şey olmuş olabilir mi? İki kez gebeliğimde bebeklerin kalbi durdu, o yüzden tedirginim.
İnş bir dahakine tam görülür canımGeçen hafta gittim keseyi gördü bebeği tam göremedi
Çok şükür. Sinire ve damara gelmemesi, sadece kolunda olması büyük şans. Pansumana falan gidiyoruz. Onun için hala can acısıÇok geçmiş olsun, üzmeyin kendinizi Allah korumuş kurtulmuş. Bebek de etkilenmemiştir inşallah. Peki şimdi iyi mi oğlunuz?
Çok teşekkür ederim. Bizim orda da tuz ve ekmek verilir kaza geçirenin başından çevrilip. Annem gidince yapacaktır eminimCok gecmis olsun verilmis sadakasi varmisbi fakire veya dula ekmek bakliyat vs verirseniz cok iyi olur
Ben her hafta gidiyorumBu aksam devlet Hastanesi'ne kizim için gittik.kendimi zor tuttum kadin doguma gitmiyim diye. İyice evhamlandim. Kendimi tuttum yine de. 1 ay dra gitmeyenler nasil dayanıyorsunuz. Tahlil sonuçlarım cikinca gidicem ama o acayip dr muayene eder mi bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. İnsanın aklı çıkıyor çocuklara birşey olunca. Şükür ucuz atlatmış. Daha da iyi olur inşallahHerkese günaydın
Oğlum birkaç gün önce bir kaza geçirdi. Rabbim korudu da birkaç dikişle kurtuldu. Ben bildiğiniz kendimi kaybettim, sinir krizi geçirmek böyle birşey herhalde. Saatlerce kendime gelemedim. Tam 24 saat ağzıma lokma alamadım. Hala gözlerimi kapadigimda onu ilk gördüğüm görüntü gözümün önünde. Bu sebepten uyuyamiyorum da. Bebeğim bu kadar stresin içinde Rabbime emanet. Aklım hep onda. İnşallah etkilenmemiştir
AZ önce okudum, vücuttaki kan hacmi arttığı için baş ağrısı yaparmış canimKızlar bide benim başımda hep bi ağrı varbazen geçiyo gibi oluyo sorma artıyo azalıyo ama bitmiyor 1 haftadır gribim geçmiyo resmen acaba ondan mı diyorum
Sizdede oluyomu baş ağrısı
Cok gecmis olsun.artik kendini uzme, yasandi bitti. Bebegide dusun strese sokma artik onuHerkese günaydın
çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş üzülmeyin bebişinizde etkilenmesin acil şifalar rabbim beterinden korusun inşaallahHerkese günaydın
ya o kaşıntı gibi şey bence progestan kullanıyoruz ya ondan oluyor gibime geliyor ama doktora sormak lazım evet evet sabun duş jeli hiç birşey sürülmez ph değerinin dengesi bozuluyormuşAaa sabun dus jeli vs surulmez oraya kendi kendine temizlermiş hatta bazi doktorlar su bile degdirmeyin diyorlar
Kaşımamaya çalıştım çok şükür geçti canım ama bu enfeksiyon düşüge erken doguma sebep olurmus ondan korkuyorum işte
Benim yarınnnGünaydin kizlar yarina randevu aldim. Var mi yarin randevusu olanlar?
Benimki saat 14.20 de. İnsallah her sey yolundadir hepimiz içinBenim yarınnn☺☺☺
inşaallah inşaallah sen gördün dimi kuzum bebişiniBenimki saat 14.20 de. İnsallah her sey yolundadir hepimiz için
Ben kullanmiyorum onu canim benim eskiden beridir var bi kaşınır bi gecerçok çok geçmiş olsun rabbim korumuş üzülmeyin bebişinizde etkilenmesin acil şifalar rabbim beterinden korusun inşaallah
ya o kaşıntı gibi şey bence progestan kullanıyoruz ya ondan oluyor gibime geliyor ama doktora sormak lazım evet evet sabun duş jeli hiç birşey sürülmez ph değerinin dengesi bozuluyormuş
Benimde geç döllenme son adet tarihine göre şuan 7 8 haftalık hamileyim ama normalde 5 haftalık beta hcg şuan 4000lerde gitsem keseyi yeni görürüm dahakraliçe55 arkadaşımızın yazdıklarını okudum kuzum rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlad nasip eylesin inşaallah sana da belirti yazmışsın hiç bir belirtim yok sadece sivilcelendim diye bende kuzumun hala kalp atışını duyamadım hatta göremedik bile geç döllenmeymiş ondan bakalım önümüzdeki hafta gideceğim inşaallah bende kuzumu görer pıtpıtlarını duyarım yüzüm acayip sivilce oldu benimde korkmuyor değilim hayırlısı bakalım
Gördüm duydum da kalp atışını çok şükür canım. Sen?inşaallah inşaallah sen gördün dimi kuzum bebişini
valla ben anlamadım benim sat 16 haziran geç döllenme bile olsa benim görmem lazımdı sanki doktor kilon var belkide ondan gözükmüyor olabilir falan dedi de anlamadım yani sizcede öyle değilmi geç döllenme bile olsa gözükmesi lazım benceBenimde geç döllenme son adet tarihine göre şuan 7 8 haftalık hamileyim ama normalde 5 haftalık beta hcg şuan 4000lerde gitsem keseyi yeni görürüm daha
yok kuzum daha bebişide göremedim kalbinide duyamadım bakalım bu akşam çok pis gidesim varGördüm duydum da kalp atışını çok şükür canım. Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?