2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cok gecmis olsun verilmis sadakasi varmis bi fakire veya dula ekmek bakliyat vs verirseniz cok iyi olur

Gunaydin aynen oyle uyaniyorum.. hatta uykumda tuttugum icin kasıklarıma batiyor iyice bikeresinde oyle sıkışmışım ki oyle batti ki kalkamamistim yerimden

Çok geçmiş olsun, üzmeyin kendinizi Allah korumuş kurtulmuş. Bebek de etkilenmemiştir inşallah. Peki şimdi iyi mi oğlunuz?
Çok şükür. Sinire ve damara gelmemesi, sadece kolunda olması büyük şans. Pansumana falan gidiyoruz. Onun için hala can acısı Plastik cerraha da götüreceğiz iz kalmamasi için birşeyler verir belki. Teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Ben her hafta gidiyorum zararı yok sonuçta. Çok araştırdım sadece doktorlar vakit kaybı olmasın diye ayda bir çağrıyor.. bir de kadın doğumcular artık kadınların meraklarını giderme yeri haline geldi diyorlar. Ama gidiyorum kanama alanım vardı her hafta gittim. Şimdi artık kanama alanım yok. 11 haftadır her hafta gitmiştim.

Çok geçmiş olsun. İnsanın aklı çıkıyor çocuklara birşey olunca. Şükür ucuz atlatmış. Daha da iyi olur inşallah

Kızlar bide benim başımda hep bi ağrı var bazen geçiyo gibi oluyo sorma artıyo azalıyo ama bitmiyor 1 haftadır gribim geçmiyo resmen acaba ondan mı diyorum
Sizdede oluyomu baş ağrısı
AZ önce okudum, vücuttaki kan hacmi arttığı için baş ağrısı yaparmış canim

Cok gecmis olsun.artik kendini uzme, yasandi bitti. Bebegide dusun strese sokma artik onu

çok çok geçmiş olsun rabbim korumuş üzülmeyin bebişinizde etkilenmesin acil şifalar rabbim beterinden korusun inşaallah
ya o kaşıntı gibi şey bence progestan kullanıyoruz ya ondan oluyor gibime geliyor ama doktora sormak lazım evet evet sabun duş jeli hiç birşey sürülmez ph değerinin dengesi bozuluyormuş

kraliçe55 arkadaşımızın yazdıklarını okudum kuzum rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlad nasip eylesin inşaallah sana da belirti yazmışsın hiç bir belirtim yok sadece sivilcelendim diye bende kuzumun hala kalp atışını duyamadım hatta göremedik bile geç döllenmeymiş ondan bakalım önümüzdeki hafta gideceğim inşaallah bende kuzumu görer pıtpıtlarını duyarım yüzüm acayip sivilce oldu benimde korkmuyor değilim hayırlısı bakalım

30 temmuzda gittiğim doktor 2 hafta sonra gel demişti bana o tarihte bu haftaya denk geliyor 7 ağustosta gittiğim doktorum da 2 hafta sonra git dedi ama çok kararsızım bu akşam bile gidebilirim merak ediyorum çünkü

Ben kullanmiyorum onu canim benim eskiden beridir var bi kaşınır bi gecer

Benimde geç döllenme son adet tarihine göre şuan 7 8 haftalık hamileyim ama normalde 5 haftalık beta hcg şuan 4000lerde gitsem keseyi yeni görürüm daha

Benimde geç döllenme son adet tarihine göre şuan 7 8 haftalık hamileyim ama normalde 5 haftalık beta hcg şuan 4000lerde gitsem keseyi yeni görürüm daha
valla ben anlamadım benim sat 16 haziran geç döllenme bile olsa benim görmem lazımdı sanki doktor kilon var belkide ondan gözükmüyor olabilir falan dedi de anlamadım yani sizcede öyle değilmi geç döllenme bile olsa gözükmesi lazım bence
Gördüm duydum da kalp atışını çok şükür canım. Sen?
yok kuzum daha bebişide göremedim kalbinide duyamadım bakalım bu akşam çok pis gidesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…