- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Geç döllenme demek ki seninkisi canim. Insallah gorursun duyarsin sen devalla ben anlamadım benim sat 16 haziran geç döllenme bile olsa benim görmem lazımdı sanki doktor kilon var belkide ondan gözükmüyor olabilir falan dedi de anlamadım yani sizcede öyle değilmi geç döllenme bile olsa gözükmesi lazım bence
yok kuzum daha bebişide göremedim kalbinide duyamadım bakalım bu akşam çok pis gidesim var
inşaallah benim kızımda öyleydi geç döllenme dedi doktorum bu kuzucukta böyle demekki ya sakın bana gülmeyinde benim arada sol kasığım böyle pıt pıt birşey oluyor doktorun baktığı yer sizde de oluyor mu bebek hareketlerini hissetmemiz zor bu hafta biliyorum ama o zaman bu pıtpıtlar neGeç döllenme demek ki seninkisi canim. Insallah gorursun duyarsin sen de
Ara ara bende de oluyor ama bebek hareketi icin cok erken belki iç organlarimizla ilgilidir. Neticede yerleri degisiyorinşaallah benim kızımda öyleydi geç döllenme dedi doktorum bu kuzucukta böyle demekki ya sakın bana gülmeyinde benim arada sol kasığım böyle pıt pıt birşey oluyor doktorun baktığı yer sizde de oluyor mu bebek hareketlerini hissetmemiz zor bu hafta biliyorum ama o zaman bu pıtpıtlar ne
Limon kadar incir kadar falan yazıyor Ya uygulamalarda bende inanamıyorum kızlarAra ara bende de oluyor ama bebek hareketi icin cok erken belki iç organlarimizla ilgilidir. Neticede yerleri degisiyor
Randevum yok ama sonuclarim onaylanirsa gidicem bendeGünaydin kizlar yarina randevu aldim. Var mi yarin randevusu olanlar?
Prospektüsü’nde ne yazıyor sözlük yok mu bakıp çevirebilirsiniz.Kizlar merhabaBen 8 haftalik hamileyim ve doktora 2 gun once gittim, gurcistanda yasiyorum ve doktora gittigimde bana bi ilac yazicagini soyledi ve gurcuce bu folik asit demek, ama receteye baska bi ilac yazdi bi hamile arkadasim var oda folik asit neden yazmadi diye soyledi bende baktigimda baska ilacdi yani onun yerini ala bilecek bir ilac varmi? Yazdigi ilac gurcuce normapol belki turkcede oyledir bilmiyorum
Eczacıya danışsanız ?Kizlar merhabaBen 8 haftalik hamileyim ve doktora 2 gun once gittim, gurcistanda yasiyorum ve doktora gittigimde bana bi ilac yazicagini soyledi ve gurcuce bu folik asit demek, ama receteye baska bi ilac yazdi bi hamile arkadasim var oda folik asit neden yazmadi diye soyledi bende baktigimda baska ilacdi yani onun yerini ala bilecek bir ilac varmi? Yazdigi ilac gurcuce normapol belki turkcede oyledir bilmiyorum
Seni çok iyi anlıyorum Benim de abim bayramın birinci günü kaza geçirdi hem de gözlerimin önünde aklımı kaçıracaktım korkudanHerkese günaydın
Oğlum birkaç gün önce bir kaza geçirdi. Rabbim korudu da birkaç dikişle kurtuldu. Ben bildiğiniz kendimi kaybettim, sinir krizi geçirmek böyle birşey herhalde. Saatlerce kendime gelemedim. Tam 24 saat ağzıma lokma alamadım. Hala gözlerimi kapadigimda onu ilk gördüğüm görüntü gözümün önünde. Bu sebepten uyuyamiyorum da. Bebeğim bu kadar stresin içinde Rabbime emanet. Aklım hep onda. İnşallah etkilenmemiştir
eldivenle at cnm naneli seker at once agzina hani biraz bulantini azaltirBen de fitil koyuyorum gece, ama afedersin koyarken midem kalkıyorYa kusuuorm ya tam itemeden bırakıyorum bu yüzden
Vajinal bakmadı mı ?valla ben anlamadım benim sat 16 haziran geç döllenme bile olsa benim görmem lazımdı sanki doktor kilon var belkide ondan gözükmüyor olabilir falan dedi de anlamadım yani sizcede öyle değilmi geç döllenme bile olsa gözükmesi lazım bence
yok kuzum daha bebişide göremedim kalbinide duyamadım bakalım bu akşam çok pis gidesim var
VAJİNAL BAKTI ONDA DA GÖREMEDİ ANLAMADIM VALLA BU AKŞAM GİDECEĞİM RABBİM NASİP EDERSE BAKALIM GÖRECEKMİYİZVajinal bakmadı mı ?
Benimde yarin randevum var canim 11 haftalik oluyo yarinGünaydin kizlar yarina randevu aldim. Var mi yarin randevusu olanlar?
İnşallah görürsün canım.VAJİNAL BAKTI ONDA DA GÖREMEDİ ANLAMADIM VALLA BU AKŞAM GİDECEĞİM RABBİM NASİP EDERSE BAKALIM GÖRECEKMİYİZ
İnşallah ben sabah erken gidiyorum 9 daBenimki saat 14.20 de. İnsallah her sey yolundadir hepimiz için
BEN SADECE ABLAMLARA SÖYLEDİM BENİM MALUM 3 TANE BEBEĞİM ÖLÜNCE DEMEME KARARI ALDIK KİMSEYE 4 AY OLAYIM O ZAMAN DİYECEĞİMselam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?
Ben dayanamayıp keseyi görür görmez söylemiştimselam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?
Gebeliğini adetten ne zaman sonra öğrendin?valla ben anlamadım benim sat 16 haziran geç döllenme bile olsa benim görmem lazımdı sanki doktor kilon var belkide ondan gözükmüyor olabilir falan dedi de anlamadım yani sizcede öyle değilmi geç döllenme bile olsa gözükmesi lazım bence
biz kalp atisini duyduktan sonra söyledik. hatta ben bu hafta müdürüme de söyleyip sisteme dogum izni icin girisimi bile yaptim. su an tam 9 haftalik.selam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?