2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geç döllenme demek ki seninkisi canim. Insallah gorursun duyarsin sen de

Geç döllenme demek ki seninkisi canim. Insallah gorursun duyarsin sen de
inşaallah benim kızımda öyleydi geç döllenme dedi doktorum bu kuzucukta böyle demekki ya sakın bana gülmeyinde benim arada sol kasığım böyle pıt pıt birşey oluyor doktorun baktığı yer sizde de oluyor mu bebek hareketlerini hissetmemiz zor bu hafta biliyorum ama o zaman bu pıtpıtlar ne

Ara ara bende de oluyor ama bebek hareketi icin cok erken belki iç organlarimizla ilgilidir. Neticede yerleri degisiyor

Ara ara bende de oluyor ama bebek hareketi icin cok erken belki iç organlarimizla ilgilidir. Neticede yerleri degisiyor
Limon kadar incir kadar falan yazıyor Ya uygulamalarda bende inanamıyorum kızlar yarın randevusu olanlar bizimle paylaşın durumları umarım tüm Bebişler iyidir

Kizlar merhaba Ben 8 haftalik hamileyim ve doktora 2 gun once gittim, gurcistanda yasiyorum ve doktora gittigimde bana bi ilac yazicagini soyledi ve gurcuce bu folik asit demek, ama receteye baska bi ilac yazdi bi hamile arkadasim var oda folik asit neden yazmadi diye soyledi bende baktigimda baska ilacdi yani onun yerini ala bilecek bir ilac varmi? Yazdigi ilac gurcuce normapol belki turkcede oyledir bilmiyorum

Prospektüsü’nde ne yazıyor sözlük yok mu bakıp çevirebilirsiniz.

Eczacıya danışsanız ?

Seni çok iyi anlıyorum Benim de abim bayramın birinci günü kaza geçirdi hem de gözlerimin önünde aklımı kaçıracaktım korkudan çok ağladım sinirlerim altüst oldu korkudan titreme tuttu şükür abim iyi ama bende de aynı korku kaldı bebeğim etkilendi mi diye inşallah iyilerdir

Vajinal bakmadı mı ?

selam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?

selam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?
BEN SADECE ABLAMLARA SÖYLEDİM BENİM MALUM 3 TANE BEBEĞİM ÖLÜNCE DEMEME KARARI ALDIK KİMSEYE 4 AY OLAYIM O ZAMAN DİYECEĞİM

Gebeliğini adetten ne zaman sonra öğrendin?
Mesela ben 12 gün sonra öğrendim onun öncesinde kanda çıkmadı

biz kalp atisini duyduktan sonra söyledik. hatta ben bu hafta müdürüme de söyleyip sisteme dogum izni icin girisimi bile yaptim. su an tam 9 haftalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…