- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
ben hemen söylemiştim:)biz kalp atisini duyduktan sonra söyledik. hatta ben bu hafta müdürüme de söyleyip sisteme dogum izni icin girisimi bile yaptim. su an tam 9 haftalik.
Benim de esimin ailesi bu haftasonu geliyor. Kalp atisi da duydugumuza gore soylemek istiyoruzbiz kalp atisini duyduktan sonra söyledik. hatta ben bu hafta müdürüme de söyleyip sisteme dogum izni icin girisimi bile yaptim. su an tam 9 haftalik.
ben kizimdan önce bi kimyasal yasadim, o zaman herkese söylemistim kanda cikar cikmaz ve kaybedince cok kötü olmustum. sonrasinda kizimda da bu gebelikte de kalp atisi duymadan söylememe karari aldik esimle. bi de bu sefer aileler uzakta, erkenden söyleyip bi de bisey olursa kalkip gelemeyecekler de, o yüzden bekledik. tabi tamemen tercih meselesiben hemen söylemiştim:)
Benim ilk olunca dayanamayıp söyledim.Ama Allah korusun bi kayıp yaşasaydım bende söylemek istemezdim hemen.Allah kimseye yasatmasınben kizimdan önce bi kimyasal yasadim, o zaman herkese söylemistim kanda cikar cikmaz ve kaybedince cok kötü olmustum. sonrasinda kizimda da bu gebelikte de kalp atisi duymadan söylememe karari aldik esimle. bi de bu sefer aileler uzakta, erkenden söyleyip bi de bisey olursa kalkip gelemeyecekler de, o yüzden bekledik. tabi tamemen tercih meselesi
aynen canim, insanin bi kere agzi yaninca bi sonrakilerde hemen soylemeye dili varmiyor. hatta simdi de cok rahat söylüyorum ama bi yandan acaba acele mi ediyorum diye de icim icimi yiyiyor. bi sonraki kontrolüme 3,5 hafta var nerden baksan. umarim iceride keyfi yerindedir de bizi üzmez minnak.Benim ilk olunca dayanamayıp söyledim.Ama Allah korusun bi kayıp yaşasaydım bende söylemek istemezdim hemen.Allah kimseye yasatmasın
Annelere hemen söyledik. Zaten başkasına bizim söylememize pek gerek kalmadı onlar söyledi. Kalp atımına kadar biraz dert etmiştim herkes öğrendi diye ama şükür yolunda geçti herşey.selam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?
Ben de gecen sefer ogrenir ogrenmez soylemistim. Sonra kalbi atmayinca herkese soylemek zor oldu. Simdi bu sefer kalbi attigi icin soylemek istiyorum ama erken de olabilir. Ama olumlu dusunup soylicem sanirim :)Annelere hemen söyledik. Zaten başkasına bizim söylememize pek gerek kalmadı onlar söyledi. Kalp atımına kadar biraz dert etmiştim herkes öğrendi diye ama şükür yolunda geçti herşey.
Mesajlara tek tek alıntı yapamıyorum. Hepinize teşekkür ederimSeni çok iyi anlıyorum Benim de abim bayramın birinci günü kaza geçirdi hem de gözlerimin önünde aklımı kaçıracaktım korkudançok ağladım sinirlerim altüst oldu korkudan titreme tuttu şükür abim iyi ama bende de aynı korku kaldı bebeğim etkilendi mi diye inşallah iyilerdir
Canım evde şu markette satılan pudrali eldivenden var ama o olmaz herhalde değil mieldivenle at cnm naneli seker at once agzina hani biraz bulantini azaltir
Inşallah canım inanmıyorum aslında öyle şeylere ama bakalım görücez :)))Eldivenle yapsaydın keike canım direk dokunmasaydın. Ben ciğere ellemedim ama diğer etleride eldivenle doğradım. Direk temas etmedim. İnşallah leke falan olmaz :)
İnşallah canım. Haftaya giderim belkiİnş bir dahakine tam görülür canım
VALLA BEN NORMALDE 30 GÜNDE REGLİ OLUYORUM EN SON 16 HAZİRANDA OLDUM O AY ŞÜPHELENDİM EVDE TEST YAPTIM 13 TEMMUZDA SİLİK ÇIKTI ANLADIM 15 TEMMUZDA KAN VERDİM 126,71 ÇIKTI HCG GEÇ DÖLLENME DE DEĞİL BENCE BENİM BEBEK.BELKİDE BEBEK YOK GÖZÜKMESİ LAZIM ÇÜNKÜGebeliğini adetten ne zaman sonra öğrendin?
Mesela ben 12 gün sonra öğrendim onun öncesinde kanda çıkmadı
Evet adet zamanı öğrenmişsinVALLA BEN NORMALDE 30 GÜNDE REGLİ OLUYORUM EN SON 16 HAZİRANDA OLDUM O AY ŞÜPHELENDİM EVDE TEST YAPTIM 13 TEMMUZDA SİLİK ÇIKTI ANLADIM 15 TEMMUZDA KAN VERDİM 126,71 ÇIKTI HCG GEÇ DÖLLENME DE DEĞİL BENCE BENİM BEBEK.BELKİDE BEBEK YOK GÖZÜKMESİ LAZIM ÇÜNKÜ
Canım arkadaşım benim durumumda seninle aynı.Geç döllenme olmadığını biliyorum çünkü ovülasyon testiyle ilişki oldu.Ama bebiş bir hafta geri görünüyor.Küçük olduğu içinde kalp atışı duyamadık.son 3 günüm kaldı bakalım ne olacak.VALLA BEN NORMALDE 30 GÜNDE REGLİ OLUYORUM EN SON 16 HAZİRANDA OLDUM O AY ŞÜPHELENDİM EVDE TEST YAPTIM 13 TEMMUZDA SİLİK ÇIKTI ANLADIM 15 TEMMUZDA KAN VERDİM 126,71 ÇIKTI HCG GEÇ DÖLLENME DE DEĞİL BENCE BENİM BEBEK.BELKİDE BEBEK YOK GÖZÜKMESİ LAZIM ÇÜNKÜ
Canım beta hormonu çok değil bence gec döllenmedir içini ferah tut rabbim sana anneliği nasip etsin sürekli düşünme 10.haftaya kadar gören oluyomuşVALLA BEN NORMALDE 30 GÜNDE REGLİ OLUYORUM EN SON 16 HAZİRANDA OLDUM O AY ŞÜPHELENDİM EVDE TEST YAPTIM 13 TEMMUZDA SİLİK ÇIKTI ANLADIM 15 TEMMUZDA KAN VERDİM 126,71 ÇIKTI HCG GEÇ DÖLLENME DE DEĞİL BENCE BENİM BEBEK.BELKİDE BEBEK YOK GÖZÜKMESİ LAZIM ÇÜNKÜ
Benim de sat 16haziran 13 temmuzda beta 256ydı.. Umarım duyarsınız ben ilk 1 ağustosta Karından duydum kalp atışını... Ama benim de ara kanama ve lekelenmelerim var öğrendim öğreneliVALLA BEN NORMALDE 30 GÜNDE REGLİ OLUYORUM EN SON 16 HAZİRANDA OLDUM O AY ŞÜPHELENDİM EVDE TEST YAPTIM 13 TEMMUZDA SİLİK ÇIKTI ANLADIM 15 TEMMUZDA KAN VERDİM 126,71 ÇIKTI HCG GEÇ DÖLLENME DE DEĞİL BENCE BENİM BEBEK.BELKİDE BEBEK YOK GÖZÜKMESİ LAZIM ÇÜNKÜ
Çünkü bende kiloluyum vajinal bakınca 6+o da bebek var kalbi oluşmuş ancak sesini duymak için erken demişti yarın gideceğim inşaAllah bende 7+5 sanırım yukardan duyarım :)VAJİNAL BAKTI ONDA DA GÖREMEDİ ANLAMADIM VALLA BU AKŞAM GİDECEĞİM RABBİM NASİP EDERSE BAKALIM GÖRECEKMİYİZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?