2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bugün randevusu olan arkadaslar güzel haberlerinizi bekliyoruz:)ben 6.haftada gitmiştim kalp atısını duymak ıcın.diğer randevuyu 12.haftaya verdi.cok merak ediyorum gitmek istiyorum bu ara aslında:)

ben hemen söylemiştim:)
ben kizimdan önce bi kimyasal yasadim, o zaman herkese söylemistim kanda cikar cikmaz ve kaybedince cok kötü olmustum. sonrasinda kizimda da bu gebelikte de kalp atisi duymadan söylememe karari aldik esimle. bi de bu sefer aileler uzakta, erkenden söyleyip bi de bisey olursa kalkip gelemeyecekler de, o yüzden bekledik. tabi tamemen tercih meselesi

Benim ilk olunca dayanamayıp söyledim.Ama Allah korusun bi kayıp yaşasaydım bende söylemek istemezdim hemen.Allah kimseye yasatmasın

Benim ilk olunca dayanamayıp söyledim.Ama Allah korusun bi kayıp yaşasaydım bende söylemek istemezdim hemen.Allah kimseye yasatmasın
aynen canim, insanin bi kere agzi yaninca bi sonrakilerde hemen soylemeye dili varmiyor. hatta simdi de cok rahat söylüyorum ama bi yandan acaba acele mi ediyorum diye de icim icimi yiyiyor. bi sonraki kontrolüme 3,5 hafta var nerden baksan. umarim iceride keyfi yerindedir de bizi üzmez minnak.

selam kizlar. ailenize ne zaman soylediniz hamile oldugunuzu? ben sadece anneme soyledim. cuma gunu 8 haftam doluyo digger yakin aileye de soylesem mi diyorum?
Annelere hemen söyledik. Zaten başkasına bizim söylememize pek gerek kalmadı onlar söyledi. Kalp atımına kadar biraz dert etmiştim herkes öğrendi diye ama şükür yolunda geçti herşey.

Annelere hemen söyledik. Zaten başkasına bizim söylememize pek gerek kalmadı onlar söyledi. Kalp atımına kadar biraz dert etmiştim herkes öğrendi diye ama şükür yolunda geçti herşey.
Ben de gecen sefer ogrenir ogrenmez soylemistim. Sonra kalbi atmayinca herkese soylemek zor oldu. Simdi bu sefer kalbi attigi icin soylemek istiyorum ama erken de olabilir. Ama olumlu dusunup soylicem sanirim :)

Mesajlara tek tek alıntı yapamıyorum. Hepinize teşekkür ederim
Size de çok geçmiş olsun. Hala gözümün önünde uyuyabilirsem rüyalarımda... İnşallah iyidir kuzularimiz

Gebeliğini adetten ne zaman sonra öğrendin?
Mesela ben 12 gün sonra öğrendim onun öncesinde kanda çıkmadı
VALLA BEN NORMALDE 30 GÜNDE REGLİ OLUYORUM EN SON 16 HAZİRANDA OLDUM O AY ŞÜPHELENDİM EVDE TEST YAPTIM 13 TEMMUZDA SİLİK ÇIKTI ANLADIM 15 TEMMUZDA KAN VERDİM 126,71 ÇIKTI HCG GEÇ DÖLLENME DE DEĞİL BENCE BENİM BEBEK.BELKİDE BEBEK YOK GÖZÜKMESİ LAZIM ÇÜNKÜ

Evet adet zamanı öğrenmişsin
Kötü düşünme hemen kimisi geç görünüyo vardır inşaAllah

Canım arkadaşım benim durumumda seninle aynı.Geç döllenme olmadığını biliyorum çünkü ovülasyon testiyle ilişki oldu.Ama bebiş bir hafta geri görünüyor.Küçük olduğu içinde kalp atışı duyamadık.son 3 günüm kaldı bakalım ne olacak.

Merhaba, Beylikduzunde oturupta bu civarda bir doktora giden var mi ? Kolan hastanesinde Fuat Karatepeyi duydum yarin bi gitmek istiyorum ama kararsizimda tecrubesi olanlar yazabilir mi

Canım beta hormonu çok değil bence gec döllenmedir içini ferah tut rabbim sana anneliği nasip etsin sürekli düşünme 10.haftaya kadar gören oluyomuş

Benim de sat 16haziran 13 temmuzda beta 256ydı.. Umarım duyarsınız ben ilk 1 ağustosta Karından duydum kalp atışını... Ama benim de ara kanama ve lekelenmelerim var öğrendim öğreneli

VAJİNAL BAKTI ONDA DA GÖREMEDİ ANLAMADIM VALLA BU AKŞAM GİDECEĞİM RABBİM NASİP EDERSE BAKALIM GÖRECEKMİYİZ
Çünkü bende kiloluyum vajinal bakınca 6+o da bebek var kalbi oluşmuş ancak sesini duymak için erken demişti yarın gideceğim inşaAllah bende 7+5 sanırım yukardan duyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…