Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yemek pisince mutfağa bile giremiyorum yapmadığım halde çok kötü oluyorum![]()
Sen kesin ogrenirsin erkekse burdayim deme vakti gelmis artikCinsiyet haberleri geliyor çok heyecanlıkızımda 18. Haftada öğrenmiştim. 23 Ağustos’ta ikili tarama var öğrenirim inşallah
![]()
Ben çok acıkıyorum gece 3 -4 biley yemezsem karnım grulduyor bazen okuyorum miğde bulantısı yaşayan çok bende yok acaba bişeymi oldu diyeOgluma hamileyken bende öyleydim. Mide bulantisida yasamadim.
Ama simdi..
Etten tiksindim, ne kokusunu duymaya tahamüllüm var ne adina.
Gün boyunca bulantim var, kusma yok allahtan.
Yemek istegim 0. Ac kalmiyayim ve mide bulantisini belki keser diye atistiriyorum birseyler.
Evet canım erkekte daha önce öğreniliyor kızda emin olamıyor doktorlar bakalımSen kesin ogrenirsin erkekse burdayim deme vakti gelmis artik![]()
Onlar hiçbir kesinliği yok canım malesef yaBen ekşi şeyleri çok severek yiyorum kızmı acabadeneyimli anneler var sizlerde nasıldı
![]()
Banada 6 haftalikken kalbi atmıyor dedi dr. Baska drda dinlendim sesiniEvet simdi kendi doktoruma gittim kalbi atiyor sorun yok dedi, iki hafta sonra tekrar goruselim dedi sasirdik kaldik bizdebenim ucuncu bebisim digerlerinde boyle birsey yasamamistik saskiniz
Onlar hiç tutmuyor canım malesef ya![]()
Canm seninki kac hafta geriydiİnşaAllah canım hepimizin ki❤
Ay evet biz geriden geliyozaslında Nisan annesi de Olablirm ama sizleri daha çok sevdim daha aktifsinz burda olurm herlde
![]()
Haklısın cnm genel olarak okuyorum benHoşgeldin canım. Sağlıklı bir gebelik olsun inşallah. Aktif olarak yazmayınca arada kaynayabiliyor mesajlar
Benimse mide bulantım yok 8+3 teyim ama yemek yedikten snr acaip bir tokluk hissi ve afedersiniz gün boyu sürekli geyirme var bide ağzımda çok kötü bi tat var sabahları olmuyo yemekten snr mide yanmasıyla beraber bu tat oluyo ve gitmiyo gün boyuBen çok acıkıyorum gece 3 -4 biley yemezsem karnım grulduyor bazen okuyorum miğde bulantısı yaşayan çok bende yok acaba bişeymi oldu diye![]()
Her yemek sonrası sakız çiğne biyerde okumuştum hamilelik geyirmesine iyi gelmiş dene falım tarzı şekersizBenimse mide bulantım yok 8+3 teyim ama yemek yedikten snr acaip bir tokluk hissi ve afedersiniz gün boyu sürekli geyirme var bide ağzımda çok kötü bi tat var sabahları olmuyo yemekten snr mide yanmasıyla beraber bu tat oluyo ve gitmiyo gün boyu
Bende Aynılarini yaşadım 8+3 den sonrada kusmalar başladıBenimse mide bulantım yok 8+3 teyim ama yemek yedikten snr acaip bir tokluk hissi ve afedersiniz gün boyu sürekli geyirme var bide ağzımda çok kötü bi tat var sabahları olmuyo yemekten snr mide yanmasıyla beraber bu tat oluyo ve gitmiyo gün boyu
Saolun bi deniyim iyi fikir belki ağzımdaki kötü tadıda alırHer yemek sonrası sakız çiğne biyerde okumuştum hamilelik geyirmesine iyi gelmiş dene falım tarzı şekersiz![]()
Sata göre şuan 8 haftalık olacaktıCanm seninki kac hafta geriydi
Ben arada kaçamak yapıyorumKızlar kola içeniniz varmı aranızda ? Belli oranda kafein alabiliyoruz biliyorum çok zararlı normalde içmiyorum ama çok canım çekti bi taneden bişey olmaz heralde![]()
Hmm oyle bisey yok burda ya olsa iyiymis. Burda ya takibini yapan doktor ya da acil durumda hastane. Takibini yapan doktor da devletin odedigi toplam 3 ultrason disinda ek ucretle bakiyor (evet tum hamilelik boyunca 3) ancak onlar da standart muayene gunlerinde haliyle. Beklemekten baska care yokBen burada ozel ultrason merkezi buldum. Doktor yok, sadece ultrason teknisyeni bakiyo ama kendi isteginle para verip yaptirabiliyosun:) Gecen cuma gitmistim, simdi yarina bi tane daha randevu aldim![]()