İnşallah belli eder canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah belli eder canım
11. Haftadayım ama 10. Haftada görmüştü doktorum 5 gün ilerideydi. Cinsiyeti erkek.Hayırlı olsun cinsiyeti ne tam olarak kaçıncı haftadasın
Evet canım erkektierkek miydi minnak ☺
Ben bir yudum içdim zararı çok nefsimi körelttimKızlar kola içeniniz varmı aranızda ? Belli oranda kafein alabiliyoruz biliyorum çok zararlı normalde içmiyorum ama çok canım çekti bi taneden bişey olmaz heralde![]()
Bende sata gore 8 haftann icindeyim ama 2 hafta geriyim canm. Hayirlisi bakimSata göre şuan 8 haftalık olacaktı
Ama 4 haftalık daha
Çünkü adet zamanında döllendi
n kullanıyorum ama bir yan etki görmedimCanlarım aranızda decavit kullanan var mı? Ben önceden sabahları içiyordum aşırı mide bulantısı yapıp kusuyordum sonra prospektüsünde öğlen veya akşam da içilebilir yazıyordu öğlene çevirdim birkaç gün iyiydi bugün yine kustumHaftaya Cuma randevum var doktordan bunu değiştirmesini isteyeceğim de var mı benim gibi olan merak ettim☺
Allah allah bana neden böyle yapıyor acabaBe
n kullanıyorum ama bir yan etki görmedim
İnşaAllah canım bebeği görmüşmüydün?Bende sata gore 8 haftann icindeyim ama 2 hafta geriyim canm. Hayirlisi bakim
Bende denedim yapiyorum ama kendi yaptigimi yiyemiyorum bu seferMerhaba benim bir arkadaşım maske kullandı koku hassasiyeti vardı
Haftasi ile de uyumlu degil ama bizim, geriden geliyorBanada 6 haftalikken kalbi atmıyor dedi dr. Baska drda dinlendim sesini
Bizim bi tanıdık 8 haftada hala kesesini bile görememişti dış gebelik dediler kürtaja gün bile verdiler son anda kese kalp bi anda duyuldu o yizden asla ümit kesmemek lazım iyi ki gitmişsin ikinci doktora da. Dua edip sabretmekten baska care yok hepimiz endişelerle doluyuz ya kalbi göremezsem ya atar da sonradan durursa ya şöyle olursa böyle olursa... bu süreç hep endişelerle dolu canım. İcimizi ferah tutmak tek yapabileceğimiz:)Simdi de iki hafta beklicem cok zor valla, normal hayatina devam et dedi doktor bu bebek gec dollenme diyor baska bisey demiyor
Bende beylikduzuIstanbuldan olanlar hangi semttenler:) ben beylikduzu
Mehmet alicik ama tereddutluyum sizz??Bende beylikduzuhangi doktora gidiyorsunuz?
Bugun cok ovulen fuat karatepeye gittim kolanda ama bir daha asla, kendi doktorum bahcelievlerde ona devam edecegim, hangi hastane sizinki?Mehmet alicik ama tereddutluyum sizz??
Reyap hastanesi. Aslinda ben doktordan cok memnunum ama yogun gibi buda beni korkutuyorBugun cok ovulen fuat karatepeye gittim kolanda ama bir daha asla, kendi doktorum bahcelievlerde ona devam edecegim, hangi hastane sizinki?