- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
4+3 benim hesabıma görebazı doktorlar son adet tarihinden itibaren değil döllenme tarihinden itibaren hesaplıyor 4+3 de keseyi dahi göremeyenler var muhtemelen onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4+3 benim hesabıma görebazı doktorlar son adet tarihinden itibaren değil döllenme tarihinden itibaren hesaplıyor 4+3 de keseyi dahi göremeyenler var muhtemelen onunla alakalı olabilir diye düşünüyorum
inşallah bir diyetisyenle görüştüm az önce 20 haftalık olana kadar bebegi besleyen diyet yapılabiliniyormuş bbüyük ihtimalle onunla beslenmemi düzenlicem bendeönceki gebeliğimde 86 ile kalıp 113le doğurdum.
marttan beri 102den 87ye düştüm hamile kaldım :)
şuan diyetisyen eşliğinde beslenmeye devam edicem. bende insülin direncide var açlık krizlerim oluyor.. inşallah bu defa çok kg almıcam
Merhaba benimde 26 haziran da transferim oldu hayirli olsun rabbim saglikla kucagimiza almayi nasib etsin insaallahMerhaba.. 18 haziranda tüp bebek transferim oldu. 5.gün embriyosu. Bugün erken gebelik testm pozitif çıktı. Perşembe kan vereceğim. Mart doğumlu olacak inşallah![]()
Ne kadarmış ?
Testleri nerede yaptıracaksınız
Ortalama ne kadar oluyor muayene fiyatları özel hastane Özel muayenelerde ?
genelde 2-3 test yapıp artış oranı gözlemleniyor 2-3 katına çıkıyorsa eğer bebeğin sağlıklı olduğu düşünülüyor ama tabi sen doktora sorocak ayında 455 değerle öğrendim gebeliğimi doktora gittim ardından tekrar kan değeri bakmaya bile ihtiyaç duymamıştı hafta sonuna adet gördüm ve kimyasal geçirdiğimi öğrendim . ondan dolayı biraz tedirginim kusura bakmayın. olursa inşallah ilk bebeğim o yuzden heyecanlıyım sanırım.
Biraz sabredin gittiginizde keseyi gorursunuz inşallah. Hamilelik hep bir telas. Ben pazartesi keseyi gordum, simdi haftaya carsambaya gun sayiyorum. Acaba bebegi gorebilecekmiyiz, kalp atisini duyabilecekmiyiz diye. Ustelik bu benim ikinci :)kızlar merhaba. bir şey danışmak istiyorum size. 2 temmuzda beta hcg değerim 38 çıktı. 5 temmuzda 134 , 8 temmuzda 422 çıktı daha sonra tekrar baktırmadım .bu normal bir gebelik mi yoksa hala kimyasal yada dış gebelik olma ihtimali var mı? pazartesi doktora görüneceğim ama belimde ve kasıklarımda ağrı oluyor endişeleniyorum. sizce durum nedir? daha önce kimyasal gebelik geçirmiştim.
açıkçası keseyi görebilme umuduyla pazartesi gideceğim doktoruma. daha önce gitseydim önceki gibi bi bakıcak haftaya gel diyecekti. yinede haklısınız keseyi görsek kalbi duyacak mıyız , sıkıntı varmı yokmu onun telası olacak. 9 ay hep bi merak ve telaş olacak sanırım. allah kolaylık versin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :)Biraz sabredin gittiginizde keseyi gorursunuz inşallah. Hamilelik hep bir telas. Ben pazartesi keseyi gordum, simdi haftaya carsambaya gun sayiyorum. Acaba bebegi gorebilecekmiyiz, kalp atisini duyabilecekmiyiz diye. Ustelik bu benim ikinci :)
Bugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Yok canım korkma bende de ayni durum mevcut sat 22 mayis olmasina ragmen su anda 4+4 um vajinal yolla gözüktü benim kesemde herşey normal dedi doktor
ilk gebeliğim ama kese diye biliyorumhangisine göre doğuruluyor peki SAT a göremi yoksa boyutuna göremi![]()
İlk değerin kaçtı inşallah iyi çıkar sunucunBugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Moralim çok bozuldu. Hcg değeri içinde kan verdim. Bakalım bekliyorum sonucunu.
haydi inşaallah hayırlısıSelamlar ben 1 yıl 1 aylık evliyim son adet tarihim 10 haziran 2020 adet günüm geçti bugün test yaptırdım çift çizgi çıktı pazartesi doktora gideceğim dua edin
hemen moralini bozma en kötü ihtimal gerçekleşmiş bile olsa Allah sana sağlık versin yine olur ama inşallah sağlıklı bir gebeliktir bu durumu yaşayan ama sonrasında bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen kişi yorumları da okumuştum bol bol dua etBugün gittim ultrasonda çok zor gördüler. Doktor sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor dedi.Moralim çok bozuldu. Hcg değeri içinde kan verdim. Bakalım bekliyorum sonucunu.