2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu yapilan testleri aylik kontrolde doktorunuz rutin mi istiyor yoksa sikayetlerinze gore mi yaptirdi? Benim ikinci gebeligim gerci yurtdisindayim.normalde ama aylik toxoplasma kontrolu 4. Ve 6.ayda 3boyutlu ultrason ve testler dogumdan oncede vajinal hepatit testi yaptik bu testleri ilk kez duyuyorum acaba gerek mi gormedi

Gebeligin basinda kan ve idrar tahlillerini istiyor sonra 2li veya 3lu tarama sonra ayrintili o sekilde .
Yani doktor kendisi soyluyor canm

Anladım canım gebelikten önce yaşadım o sıkıntıyı bilirim çok geçmiş olsun sana da

Gebeligin basinda kan ve idrar tahlillerini istiyor sonra 2li veya 3lu tarama sonra ayrintili o sekilde .
Yani doktor kendisi soyluyor canm

2li taramayi direkt kanla yolluyorlar canim risk olmayinca 3lu istememisti diye hatirliyorum ,doner donmez zaten randevu alicam test suresi gecmeden donucem

Korkulacak birsey yok canim :) benimkilerle ayni iyi dedi doktor hepatit b olmuşum kizamikcik gecirmişim.
Toxoplazma gecirmemişim bitek
Toxoplazma su asagidakimi oluyor sonuc negatif diyor bu bende gecirmemisim oluyor sanirim dimi

Eklentiler

• IMG-20190819-WA0008.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…