2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tecrubelu annel3r bir soru daha ilk 3 ay bebek annenin yediklerinden beslenmiyor diyorlar. Canim surekli zararli seyle4 cekiyor fastfood vs. Cok etki edermi yoksa asla yememelimiyim
Benimde aynı şekilde burger yıllardır yemem canım hep çekiyor. Bayram dönüşü dayanamadım açlıktanda ölüyorduk yolda mecbur mola verip yedik paketli ürünlerde aybı şekilde. Ama sağlıklı şeyler istemiyor canım. Yumurtadan soğudum mesela yiyemiyorum.

Kızlar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon çıktı ne yazık ki. antibiyotik başlattı doktor takip edecek geçer insallah
Canım hiç endişe etme verdiği ilacı kullanmaya özen göster. Kızıma hamileyken bu test her ay yüksek çıktı ve ben on kez antibiyotik kullandım. Çok su içtim temizliğe dikkat ettim ilişkiden kaçındım yok ne yaptıysam yine oldu. Dr ilacı kullanmazsam enfeksiyonun yukarı ilerleyip bebeğin kesesini inceltip erken Doğuma sebep olacağını söyledi bu ilacı kullanmaktan daha tehlikeli dedi. Şükür kızım gayet sağlıklı doğdu bu akıntılarım beyaz ve kokusuzdu hiç bir şikayetim de yoktu

Tecrubelu annel3r bir soru daha ilk 3 ay bebek annenin yediklerinden beslenmiyor diyorlar. Canim surekli zararli seyle4 cekiyor fastfood vs. Cok etki edermi yoksa asla yememelimiyim
Canım ilk üç ay gerçekten zor zamanlar. Düşün ki ben son üç yıldır Karatay diyetiyle besleniyorum. Geçen hazır vişne suyu istedi canım deli gibi. Dayanamadım içtim. En son on yıl önce falan içmiş olmalıyım ekmek yemezdim şimdi hamurişinden koparmıyorum paket ürünlerde aynı şekilde. Bunların aynısını kızıma hamileyken de yaşadım. Rahat ol yani arada yemekle bir şey olmuyor

Reactions: Eva
Kullana bilirsin rahatlıkla dedi doktorum rahat konustu. Ben kullanmayı düşünüyorm ilerlemesin çok. Aşırı bi enfeksiyon değildir çünkü bu kadar çok kötü değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…