2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar günaydın dün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım

Eklentiler

• BACF511E-FD66-40B5-948B-028255A7EA1C.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 81
Günaydın canım maşallah belli keyfi yerinde kuzucuğun

Maşallahhep böyle güzel haberler alırız inşş

Yaa maşallah yesinler onun keyfiniiiii şimdiden çok tatlılar doğsalar kimbilir nasıl olcaklar

Masallah kuzucuga ☺
nasılda uzanmış.

Maşallah canim tek tek geliyordu bebis fotograflari

Maşalalh cnm allahım kucağınada almayı nasip eylesin

Canım benim de ilk oğlum da öyleydi çok zayıflamıştım zaten zayıftım ama son 1 ay sonra gerçekten rahatliycaksin çubuk kraker galeta aç kalmamaya çalış ara ara atıştır
sagolsun eşim çok destek.dün işten çıktım eve gittim hiç kalkamadım dışardan yemek getirdi çocuklarada yedirdi akşam boyu yattım.düne göre iyiyim ama gözlerimin altı morarmaya başladı artık.kendi derdimde değilimde bana ihtiyacı olan 2 çocuğum daha var.onlara yetememek çok zoruma gidiyo

ne kadar şanslısın canım eşim şehir dışında olduğu için ben hep yalnız insan nazlanmak istiyor bazen kime naz yapayım

ne kadar şanslısın canım eşim şehir dışında olduğu için ben hep yalnız insan nazlanmak istiyor bazen kime naz yapayım
benim eşimin aiilesiyle aynı şehirdeyiz ama malesef yok gibiler.faydaları yok.üstüne ikide bir misafirliğe geliyolar.eşim farkında herşeyin.o yüzden çok destek.kendi ailem uzak.yakın olsalardı herşey başka olurdu.eşimide bu kadar rahatsız etmezdim.inan benimki nazlanmak değilde kaldıramıyorum.çok zor hamilelik.

çok haklısın canım anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Rabbim kolaylaştırsın gebelik sürecini inş.

çok keyifli görünüyor maşallah bende Perşembe göreceğim inşallah

merhaba, bende de aynı durum var cmv igg pozitif (250) çıkmış ama igm istemedi doktor, igg pozitifse gerek yok bakmaya dedi, sizde benzer durum var mı? iggden sonra igm istendi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…