Günaydın canım maşallahKızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
MaşallahKızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
Amin insallah canim Allah razi olsunÇok zor günler atlatmişsın..Başın sağolsun canım.İnşallah bu gebeliğini huzurla geçirirsin bebeğini sağ salim alırsın kucağına ☺
Amin insallah sagolunHayırlısıyla kucağına alırdın insallah
Kızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
Masallah kuzucuga ☺Kızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
nasıl bir sevgi bağı dimiiiYaa maşallah yesinler onun keyfiniiiii şimdiden çok tatlılar doğsalar kimbilir nasıl olcaklar
Ben hep oyle yapiyorumSabah erkenden almak lazm Dr randevısunu aslında uyandıktan sonrada vakit yavaş geçiyo
Maşallah canimKızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
Maşalalh cnm allahım kucağınada almayı nasip eylesinKızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
sagolsun eşim çok destek.dün işten çıktım eve gittim hiç kalkamadım dışardan yemek getirdi çocuklarada yedirdi akşam boyu yattım.düne göre iyiyim ama gözlerimin altı morarmaya başladı artık.kendi derdimde değilimde bana ihtiyacı olan 2 çocuğum daha var.onlara yetememek çok zoruma gidiyoCanım benim de ilk oğlum da öyleydi çok zayıflamıştım zaten zayıftım ama son 1 ay sonra gerçekten rahatliycaksin çubuk kraker galeta aç kalmamaya çalış ara ara atıştır
ne kadar şanslısın canım eşim şehir dışında olduğu için ben hep yalnızsagolsun eşim çok destek.dün işten çıktım eve gittim hiç kalkamadım dışardan yemek getirdi çocuklarada yedirdi akşam boyu yattım.düne göre iyiyim ama gözlerimin altı morarmaya başladı artık.kendi derdimde değilimde bana ihtiyacı olan 2 çocuğum daha var.onlara yetememek çok zoruma gidiyo
dr unmu verdi ilacı canım? ben biraz bu süreçte ilaç taraftarı değilim.hatta elimden geldiğince beslenme alişkanlığımı bile değiştirdim.bebeğim için 9ay farklı yaşamaya çalışıyorumPrilam bana iyi geldi aklımda olsun canım
benim eşimin aiilesiyle aynı şehirdeyiz ama malesef yok gibiler.faydaları yok.üstüne ikide bir misafirliğe geliyolar.eşim farkında herşeyin.o yüzden çok destek.kendi ailem uzak.yakın olsalardı herşey başka olurdu.eşimide bu kadar rahatsız etmezdim.inan benimki nazlanmak değilde kaldıramıyorum.çok zor hamilelik.ne kadar şanslısın canım eşim şehir dışında olduğu için ben hep yalnızinsan nazlanmak istiyor bazen kime naz yapayım
çok haklısın canım anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Rabbim kolaylaştırsın gebelik sürecini inş.benim eşimin aiilesiyle aynı şehirdeyiz ama malesef yok gibiler.faydaları yok.üstüne ikide bir misafirliğe geliyolar.eşim farkında herşeyin.o yüzden çok destek.kendi ailem uzak.yakın olsalardı herşey başka olurdu.eşimide bu kadar rahatsız etmezdim.inan benimki nazlanmak değilde kaldıramıyorum.çok zor hamilelik.
çok keyifli görünüyor maşallahKızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
aminn. inş canımçok haklısın canım anlayışsız insanlarla uğraşmak zor. Rabbim kolaylaştırsın gebelik sürecini inş.
merhaba, bende de aynı durum var cmv igg pozitif (250) çıkmış ama igm istemedi doktor, igg pozitifse gerek yok bakmaya dedi, sizde benzer durum var mı? iggden sonra igm istendi mi?Canım sakin ol korkma hiç. Daha önce o hastalığı geçirdiğini bağışıklığın olduğunu gösteriyor igg değeri. İgm değeri yüksek olursa sıkıntı. Bende senin gibi internetten baktım ilk seferde malesef çok yanlış şeyler yazıyor. doktora ulaşana kadar öldüm dirildim korkacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?