2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evwt ya valla bebek gordukce gozumu alamiyorum hiç
Aynen benimde 2 tane yeğnim oldu hem hala hem teyze oldum 1 ay arayla 2side mis kokuluuu
Diyorum Ankaraya gidince ne yapıcam ben biri hatayda biri İstanbul
Yolda işte geliyo seninkide onu seversin diyolar

Aynen benimde 2 tane yeğnim oldu hem hala hem teyze oldum 1 ay arayla 2side mis kokuluuu
Diyorum Ankaraya gidince ne yapıcam ben biri hatayda biri İstanbul
Yolda işte geliyo seninkide onu seversin diyolar
Yolda falan dönüp dönüp bakiyorum cok tatli hepsi masallah bebeklerin hepsi tatli
Insallah Allahin izniyle o gunleri de goruruz

Şiş değil içimde acıyan bir şey de yok derim acır gibi ya da kemiğim derime batar gibi .. dr randevuma da var daha .. evham yapmalı mıyım bilmiyorum
Bilemedim canim bende doktoruna bi sor istersen. Ama batma bende de oluyor ki o normalmis doktorum oyle demişti

Hadi ya gercektenmi kaybettigim de kızdı. Saglikli olsunda nub teorisine atacagim baka
Maaşallah ultrason görüntüsü muhteşem yakalanmış Sağlıkla gelsin inşallah..
Kaybettiğin neden canım kaç haftalikti?
Birde nekadar süre sonra hamile kaldın?

Maaşallah ultrason görüntüsü muhteşem yakalanmış Sağlıkla gelsin inşallah..
Kaybettiğin neden canım kaç haftalikti?
Birde nekadar süre sonra hamile kaldın?
Bizde ilkinde oyle hevesliydikki herseyini alacaktik cinsiyet ogrenince ama cinsiyet ogrenmeye gittigimiz gun kabus gibiydi baska seyler ogrendik ödem olmus vucudu su toplamis heryeri sonra amniyosentez yaptirdim turner sendromu cikti 17 haftalikken sonlandirildi gebeligim suni sanci ile normal dogumla
6 nisanda dogum oldu 3 ay yasak dedi doktorlar haziranda hamile oldgumu ogrendim

Yaaa 1 günde 2 defa
İnsan çok büyük heyecanla gidiyo Dr a yaaaaa çok farklı bişe
Sanki yıllardır görmediğini görecen öyle özlem le bekleniyor randevu
Evet devlete gittim ordan ciktim ozele gittim esimde gormek istiyor hep devlette iceri sokmuyorlar bizde gorsun diye gidiyoruz o da ayri heyecanli merakli her defasinda gormek istiyor bende

Evet devlete gittim ordan ciktim ozele gittim esimde gormek istiyor hep devlette iceri sokmuyorlar bizde gorsun diye gidiyoruz o da ayri heyecanli merakli her defasinda gormek istiyor bende
Bende nereye gitsem çok kararsızm kızımda devlete gittim ama tanıdık Dr vardı ozel odası vardı başhekim yardmcsydı direk orda Muayne oluyodm hiç polikilnkte sıra beklemiyordum ama eşim görmüyodu
Bunda görsün istiyorum bilmiyorm belki bi devlet bi özele giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…