Oh masallah Allah bozmasinTeyzeleri bugün 2li taramamızı olduk çok şükür benim fasulye sapasağlam çıktı :) bir de hareketli ultrasonda onu gördükçe tutamadım kendimi ağladım vallagider ayak annesine bide el salladı oh mis dedim Rabbim herkese güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin
benim bi arkadasim da turner sendromu nedeniyle sonlandirmak zorunda kaldi. sonraki hamileliginde nifty yaptirdilar direkt, riskli gruba girdigi icin doktor her ultrason taramasinda acaba söyle mi böyle mi diye sürekli tedirgin etmis, onlar da testi yaptirip kurtulmuslar. simdi oglu 1 yasini gecti masallah cok saglikli bi bebek. darisi basina canimEvet canim guluyorum ama acısı hala yuregimde gecmeyecek bir sızı kaldibugun bile sevincli geldim ama digerinin ultrason resimlerine bakip bakip agladim asla unutmayacagim melegimi sefaatci olur bize insallah
Amin insallah canim dua edin bana olurmu bu sefer saglikli olsun doktorlarin hepsi ya nipty yada amniyosentez yaptir diyor riskli gruba giriyormusum
Onun nasil anlasildi? Kac haftalikken sonlandi? Tabiki her seferinde olacak diye birsey yok Allah bilir orasini rabbime sigindim bende artik amin insallahbenim bi arkadasim da turner sendromu nedeniyle sonlandirmak zorunda kaldi. sonraki hamileliginde nifty yaptirdilar direkt, riskli gruba girdigi icin doktor her ultrason taramasinda acaba söyle mi böyle mi diye sürekli tedirgin etmis, onlar da testi yaptirip kurtulmuslar. simdi oglu 1 yasini gecti masallah cok saglikli bi bebek. darisi basina canim
Çok şükür caNIM benim maşallah kuzu yaTeyzeleri bugün 2li taramamızı olduk çok şükür benim fasulye sapasağlam çıktı :) bir de hareketli ultrasonda onu gördükçe tutamadım kendimi ağladım vallagider ayak annesine bide el salladı oh mis dedim Rabbim herkese güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin
Gormem mi ya masaallah nasil guzel bir mucizeler buraya dogduktan sonra da resim atmak nasib olsun insaallah :))Teyzesi benimkini gordunmu
Bende hissetmiyorum esimin ailesinde erkek hep var kiz 20 de 1 tane gibi bisey suan o sebeple pskolojik olarak herkes bana seninde erkek olur diyor ama bakalm hayrli saglikli olsundaHicbisey desemanneler hisseder diyorlar ama ben hicbirsey hissetmiyorum
Hahahha resmen keyif yapiyor masaallah ona annesi :)Kızlar günaydındün kontrole gittim sonunda miniş iyiymiş haftaya ikili test için gideceğiz elini koymuş ensesine keyfi yerinde dedi doktor içim rahatladı merakla bekliyordum bugünü ❤ Cinsiyet için birşey demedi bende sormadım kısmet bakalım
kızlar ultrason görüntünz varsa atsanıza cinsiyet tahmini yapayım
Oyy masaallah ne guzel haber gozunaydin :)Teyzeleri bugün 2li taramamızı olduk çok şükür benim fasulye sapasağlam çıktı :) bir de hareketli ultrasonda onu gördükçe tutamadım kendimi ağladım vallagider ayak annesine bide el salladı oh mis dedim Rabbim herkese güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin
Banada öyle geliyoamin inş.zaten ben bugruba yüzde 90erkek bebek doğuracak diyorum:)
Benim esimdede hep erkek bizim tarafta hep erkek bitek biz 3 kız kardeşiz o kdarBende hissetmiyorum esimin ailesinde erkek hep var kiz 20 de 1 tane gibi bisey suan o sebeple pskolojik olarak herkes bana seninde erkek olur diyor ama bakalm hayrli saglikli olsunda
Anlattigi kadariyla onun da cinsiyet ögrenmek icin gittiginde sonlanmis canim, 16 hafta civari diye hatirliyorum ama emin degilim. Cok sik görüsemiyoruz, bursada yasiyorlar, o dönem ben istanbuldayim simdi de yurt disindayim. bu bayramda hatta bize geldiler ziyarete, oglan da büyümüs masallah cok tatli bi cocuktu. Dedigin gibi her gebelikte olacak diye bir sey yok ama insanin bi kere cani yaninca sonrakinde garanti olsun istiyor. hatta ben de ayni testi yaptirmayi düsündügüm icin konustuk bu geldiklerinde, mutlaka yaptir kafanda soru isareti kalmasin demisti bana.Onun nasil anlasildi? Kac haftalikken sonlandi? Tabiki her seferinde olacak diye birsey yok Allah bilir orasini rabbime sigindim bende artik amin insallah
Benim ultrasonda belli oldu amniyosentezle kesinlesti.Anlattigi kadariyla onun da cinsiyet ögrenmek icin gittiginde sonlanmis canim, 16 hafta civari diye hatirliyorum ama emin degilim. Cok sik görüsemiyoruz, bursada yasiyorlar, o dönem ben istanbuldayim simdi de yurt disindayim. bu bayramda hatta bize geldiler ziyarete, oglan da büyümüs masallah cok tatli bi cocuktu. Dedigin gibi her gebelikte olacak diye bir sey yok ama insanin bi kere cani yaninca sonrakinde garanti olsun istiyor. hatta ben de ayni testi yaptirmayi düsündügüm icin konustuk bu geldiklerinde, mutlaka yaptir kafanda soru isareti kalmasin demisti bana.
Ayyy canim yaEki Görüntüle 2300025 Eki Görüntüle 2300025
Selam kızlar geldik sorun yok. 2.15 cm. 8+5 iz . Son adet 9+1 ama . Sorun yok dedi ıyi gidiyoruz dedi.
Ayyy canim yasenin sat kac kuzum ya kucukmussunuz bide 10 haftalik yaziyor sat 17 haziran canım. 2 gün küçük yani
Küçük derken ?Ayyy canim yasenin sat kac kuzum ya kucukmussunuz bide 10 haftalik yaziyor takviminde
Ben seni 12 falan zannediyordum farketmemisimKüçük derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?