2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Teyzeleri bugün 2li taramamızı olduk çok şükür benim fasulye sapasağlam çıktı :) bir de hareketli ultrasonda onu gördükçe tutamadım kendimi ağladım valla gider ayak annesine bide el salladı oh mis dedim Rabbim herkese güzel haberler almayı vermeyi nasip etsin

Oh masallah Allah bozmasin amin insallah canim

benim bi arkadasim da turner sendromu nedeniyle sonlandirmak zorunda kaldi. sonraki hamileliginde nifty yaptirdilar direkt, riskli gruba girdigi icin doktor her ultrason taramasinda acaba söyle mi böyle mi diye sürekli tedirgin etmis, onlar da testi yaptirip kurtulmuslar. simdi oglu 1 yasini gecti masallah cok saglikli bi bebek. darisi basina canim

Onun nasil anlasildi? Kac haftalikken sonlandi? Tabiki her seferinde olacak diye birsey yok Allah bilir orasini rabbime sigindim bende artik amin insallah

Çok şükür caNIM benim maşallah kuzu ya

Benim çenemde kızarıklık oluştu hamilelik lekesi dedikleri şey kadın Doğum doktoru güneş kremi verdi cildiye ye de gidilebilir dedi cildiye ye gitsem mi bilemedim verdiği güneş kremi iyi gelir mi

Hahahha resmen keyif yapiyor masaallah ona annesi :)

Oyy masaallah ne guzel haber gozunaydin :)

Onun nasil anlasildi? Kac haftalikken sonlandi? Tabiki her seferinde olacak diye birsey yok Allah bilir orasini rabbime sigindim bende artik amin insallah
Anlattigi kadariyla onun da cinsiyet ögrenmek icin gittiginde sonlanmis canim, 16 hafta civari diye hatirliyorum ama emin degilim. Cok sik görüsemiyoruz, bursada yasiyorlar, o dönem ben istanbuldayim simdi de yurt disindayim. bu bayramda hatta bize geldiler ziyarete, oglan da büyümüs masallah cok tatli bi cocuktu. Dedigin gibi her gebelikte olacak diye bir sey yok ama insanin bi kere cani yaninca sonrakinde garanti olsun istiyor. hatta ben de ayni testi yaptirmayi düsündügüm icin konustuk bu geldiklerinde, mutlaka yaptir kafanda soru isareti kalmasin demisti bana.

Benim ultrasonda belli oldu amniyosentezle kesinlesti.
Nipty en guzeli amniyosentezin cok riskleri var ama maddiyatimiz buna izin vermiyor bizim ne yazikki borclarimiz var dua etmekten baska carem yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…