2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Arada bir ozele gidebilirsin ben oyle yapacagim esim özledim bende goreyim dedimi gidiyoruz

Çok üzüldüm canım baya da büyümüş
Karnındakini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşaAllah

Çok üzüldüm canım baya da büyümüş
Karnındakini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşaAllah ❤
Evet canim guluyorum ama acısı hala yuregimde gecmeyecek bir sızı kaldi bugun bile sevincli geldim ama digerinin ultrason resimlerine bakip bakip agladim asla unutmayacagim melegimi sefaatci olur bize insallah
Amin insallah canim dua edin bana olurmu bu sefer saglikli olsun doktorlarin hepsi ya nipty yada amniyosentez yaptir diyor riskli gruba giriyormusum

Cok gecmis olsun canim Allah birdaha yasatmasin insallah ,bak cok zaman gecmeden hemen Allah sana yeni bir melek gondermis sağlıklı olsunlarda gerisi hic önemli degil. Devlette almiyorlar mi ben ilkinde burda ogrenmistim esimi almamisti ultrason bile vermemisti katta dogum hane var giremez dedi sanki doguma bakicakmis gibi doktora ozel bi durum sanmistim,gecen ay ozele gittim bu kez gitsem yine ayni mi yapar acaba

Cok sagol.canim Allah razi olsun
Evet cok sukur bin sukur rabbim nasip etti tekrar hep sukrediyorum bunun icin ama digeri icinde hala agliyorum Allah kimseye evlat acisi gostermesin cok zor
Devlete esleri almiyorlar hic biryere sokmuyorlar hatta ama ozelde girebiliyor doguma da ultrasona bakmaya da

Ederiz tabi inşaAllah canım çok zordur eminim yaşamayan tam anlayamaz bile belki.
ALLAHIM acısını unuttursun inşaAllah
Rabbim birdaha yaşatmasın, sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirir ve kucağına alırsın inşaAllah

Amin amin insallahhh Allah razi olsun canim
Evet yasamayan bilmez asla unutulmaz belki ama acisi hafifler

Çok zor günler atlatmişsın..Başın sağolsun canım.İnşallah bu gebeliğini huzurla geçirirsin bebeğini sağ salim alırsın kucağına

Su an yalnizim esim dondu ben kaldim ama bi ultrasonunu bile duzgun yapsalar yine raziyim ozelde cok iyi ciktigim doktor var ama hastane uzak baya ,oglumunda mizmizligi uzerinde bakalim nasil yapicam

Canım bnm 5.haftamda lekelenmem oldu sonra durdu 6.5 Haftamda da kanamam oldu bi gece sonra lekeye dondu oda 5 gune geçti smdi 9.haftadayım hiç bişe yok çok şukur inş da olmaz yinede bir korku var içimde bol bol yat dinnlen hiç bi iş yapma bn oyleyim

Günaydın kızlar
Güzel haberler var sanırım. Miniklere maşallah. Umarım kötü haber yoktur. Her sayfayı okuyamadım. Akmış gitmiş
Benim de doktor kontrolüm vardı. Yolundaymis herşey şükür. Bir hafta önde yine. Gerçekten de erken yumurtlamisim herhalde. Haftaya ikili test için çağırdı. Yaptırmadan duramayacagim sanırım. Oglumda çok yipranmistim, bu sefer istemiyorum diyordum yine fikrim değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…