Arada bir ozele gidebilirsin ben oyle yapacagim esim özledim bende goreyim dedimi gidiyoruzBende nereye gitsem çok kararsızm kızımda devlete gittim ama tanıdık Dr vardı ozel odası vardı başhekim yardmcsydı direk orda Muayne oluyodm hiç polikilnkte sıra beklemiyordum ama eşim görmüyodu
Bunda görsün istiyorum bilmiyorm belki bi devlet bi özele giderim
Çok üzüldüm canım baya da büyümüşBizde ilkinde oyle hevesliydikki herseyini alacaktik cinsiyet ogrenince ama cinsiyet ogrenmeye gittigimiz gun kabus gibiydi baska seyler ogrendik ödem olmus vucudu su toplamis heryerisonra amniyosentez yaptirdim turner sendromu cikti 17 haftalikken sonlandirildi gebeligim suni sanci ile normal dogumla
6 nisanda dogum oldu 3 ay yasak dedi doktorlar haziranda hamile oldgumu ogrendim
Evet canim guluyorum ama acısı hala yuregimde gecmeyecek bir sızı kaldiÇok üzüldüm canım baya da büyümüş
Karnındakini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşaAllah ❤
Bizde ilkinde oyle hevesliydikki herseyini alacaktik cinsiyet ogrenince ama cinsiyet ogrenmeye gittigimiz gun kabus gibiydi baska seyler ogrendik ödem olmus vucudu su toplamis heryerisonra amniyosentez yaptirdim turner sendromu cikti 17 haftalikken sonlandirildi gebeligim suni sanci ile normal dogumla
6 nisanda dogum oldu 3 ay yasak dedi doktorlar haziranda hamile oldgumu ogrendim
Cok sagol.canim Allah razi olsunCok gecmis olsun canim Allah birdaha yasatmasin insallah ,bak cok zaman gecmeden hemen Allah sana yeni bir melek gondermis sağlıklı olsunlarda gerisi hic önemli degil. Devlette almiyorlar mi ben ilkinde burda ogrenmistim esimi almamisti ultrason bile vermemisti katta dogum hane var giremez dedi sanki doguma bakicakmis gibi doktora ozel bi durum sanmistim,gecen ay ozele gittim bu kez gitsem yine ayni mi yapar acaba
Ederiz tabi inşaAllah canımEvet canim guluyorum ama acısı hala yuregimde gecmeyecek bir sızı kaldibugun bile sevincli geldim ama digerinin ultrason resimlerine bakip bakip agladim asla unutmayacagim melegimi sefaatci olur bize insallah
Amin insallah canim dua edin bana olurmu bu sefer saglikli olsun doktorlarin hepsi ya nipty yada amniyosentez yaptir diyor riskli gruba giriyormusum
Amin amin insallahhh Allah razi olsun canimEderiz tabi inşaAllah canım ❤ çok zordur eminim yaşamayan tam anlayamaz bile belki.
ALLAHIM acısını unuttursun inşaAllah
Rabbim birdaha yaşatmasın, sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirir ve kucağına alırsın inşaAllah ❤❤❤❤
Ilk hamileliğin miDaha belli olmadi burdaki arkadaslarin icine oyle dogmus canim daha 10 haftalik
2. Bu ilkini kaybettimIlk hamileliğin mi
Hayırlısıyla kucağına alırdın insallah2. Bu ilkini kaybettim
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahHayırlısıyla kucağına alırdın insallah
Bugün gidicem doktora bu saatte uyku tutmadı heyecanlıyımGünler geçmiyorhaftaya perşembe veya cumaya gidecem Dr a
İnşallah herşey yolundadır
Bugün gidicem doktora bu saatte uyku tutmadı heyecanlıyım
Çok zor günler atlatmişsın..Başın sağolsun canım.İnşallah bu gebeliğini huzurla geçirirsin bebeğini sağ salim alırsın kucağınaBizde ilkinde oyle hevesliydikki herseyini alacaktik cinsiyet ogrenince ama cinsiyet ogrenmeye gittigimiz gun kabus gibiydi baska seyler ogrendik ödem olmus vucudu su toplamis heryerisonra amniyosentez yaptirdim turner sendromu cikti 17 haftalikken sonlandirildi gebeligim suni sanci ile normal dogumla
Cok mantikliSabah erkenden almak lazm Dr randevısunu aslında uyandıktan sonrada vakit yavaş geçiyo
Cok sagol.canim Allah razi olsun
Evet cok sukur bin sukur rabbim nasip etti tekrar hep sukrediyorum bunun icin ama digeri icinde hala agliyorum Allah kimseye evlat acisi gostermesin cok zor
Devlete esleri almiyorlar hic biryere sokmuyorlar hatta ama ozelde girebiliyor doguma da ultrasona bakmaya da
Canım bnm 5.haftamda lekelenmem oldu sonra durdu 6.5 Haftamda da kanamam oldu bi gece sonra lekeye dondu oda 5 gune geçti smdi 9.haftadayım hiç bişe yok çok şukur inş da olmaz yinede bir korku var içimde bol bol yat dinnlen hiç bi iş yapma bn oyleyimHerkese slm burada daha önce yazılanları okudum. 10 gündür kahverengi lekelenmem var başta çoktu şimdi azaldı. Bazı günler hiç olmuyor bazen açık kahverengi olarak peçeteyle sildiğimde geliyor.
Benim haftalarımda lekelenme yaşayanlar şimdi nasıl gebelikleri devam ediyor mu? Tehlikeyi atlattılar mı?
Yazarsanız çok sevinirim çok endişeleniyorum.
Hepinize sağlıklı gebelik,sağlıklı evlat ve doğumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?