2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yok görünmesini canım. Ben yurt dışındayım zaten. Kizimda gittiğim doktorla aynı. Zaten şimdi ikili test için gideceğimiz doktor baya uzman ücret de almayacakmis sag olsun . Bi de o baksın bakalım. Ben de her türlü istiyorum tabi ki ama insanın aklında türkü türlü sorular oluşuyor işte ister istemez. Sizinki şükür normalmiş ama bizimki baya bı yüksek çıkmış.. Allah buyuk

Tek belirti bu değil ama , ikili testi riskli çıkıp yurt dışına kan gönderip sonunda hiçbir sorun olmadığını öğrenen tanıdıklarım var , İçini rahat tut ve Allahtan hayırlısını iste. Sadece ense kalınlığına bakarak riskli olduğu da söylenemez

İkili testlerin yanılma oranı %30.Hiçte küçümsenemeyecek bir oran. Ultrasonda çok problem görmeyen doktorlar teste yönelmiyor bile. Benim ilk gebeliğimde hiçbir test yapılmadı. Bize tüm olasılıkları anlatmıştı. Şimdi zaten yaştan dolayı ikili test yapılmayacak. İnşallah ultrason benim için iyi bir sonuç verir. Yoksa insanın kafası çok karışıyor

Merhaba kızlar.
Bugün muhasebedeki arkadaş hamile olduğumu öğrendi. Yönetimle konuş istersen hamileler en fazla 7,5 saat çalışabilir şuan senin 8 saat çalışmaman gerekiyor, yarım saat erken çıkarsın dedi. Ben zaten yöneticimle 3 ay olunca konuşmayı düşünüyordum.
Ben bu bilgiyi yeni öğrendim. Benim gibi bilmeyenler varsa iş yeriyle konuyu konuşabilirler.

Gunaydın kızlaarr , nasılsınız bugünn ?? Bugün muayenesi olanlar umarım bebişlerinizi görürsünüz hersey yolunda gider Benimde cuma gunu randevum heyecanşa bekliyorum
Ben bugün kendimi daha iyi hissediyorum. Ama şu iki gündür benim için çok zordu. Herkesin ilk 3 ay midesi bulanır benim 3 ay dolunca başladı

Zaten şuan sadece ihtimal dedi yani. Belki de bu ölçüm birkaç hafta sonra kuculebilirmis de.. inşallah rabbim buyukk.. ben pozitifik zaten canım cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…