2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bana birşey demedi henüz canım sadece folik asite devam et dedi. Haftaya 3. ayı tamamladıktan sonra değiştirir diye düşünüyorum da sizlere de danışmak istedim
ben multivitamin kullandım başından beri hamile kalmadan önce b12 d vit. ve folik asit kullanıyodum onları bıraktırdı bunu iç dedi. şimdi değiştirir mi devam mı der bilmiyorum canım.. bakalım iyi haberlerle gelelim inşallahh..

bizleri de bilgilendir canım. Umarım bir şey çıkmaz

kızlar folik asiti bırakıp vitamin almaya başlayan var mı ? doktorlarınız ne diyor bu konu hakkında ?
Benim doktorum iki hafta önce folik asiti bıraktırdı. Demir ilacı vermişti onun içinde folik asitte olduğu için ikisine gerek yok dedi. Yarın doktora gideceğim vitamine başlar mı artık bilmiyorum

kızlar folik asiti bırakıp vitamin almaya başlayan var mı ? doktorlarınız ne diyor bu konu hakkında ?
Dün benim kontrolüm vardı elimde az bi folik asit kaldı o bitince Multivitamine geçicem previte pozitif mi ne öyle bi şey verdi aynı zamanda günde 1 Progestan kullanıyordum onu da kesti

Kizlar ya benim yine hapsurunca kasiklarim acaip batma oldu cok siddetli saniye suruyor ama bilemedim

Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi

Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi

günde 1 fincan türk kahvesine izin veriyorlar ama kahve iceceksen cayi azaltman lazim. toplam aldigin kafein miktari önemli.

ben kizima hamileyken de simdi de kahveden tiksindim ve kahve bagimlisiyim normalde, günde 4-5 tane icen insanim. kizimda dogumdan cikar cikmaz kocami kahve almaya yollamistim, en kocamanindan al getir bana diye, gözüm dönmüstü resmen, hala hatirlarim

siyah cay bile icemez oldum bu aralar, rezene iciyorum arada, mideme iyi geliyor. o da en fazla bi fincan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…