2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kusmam yok mide bulantım zerre yok sadece yumurtadan tiksindim kirilmamis bile gormek istemiyorum benim zorum uyku ile bu haftaya kadar uyuyamiyordum

simdi ise kafami kaldiramiyorum cok halsizlim cok gucsuzum 1 de uyandim 4 de geri yatıp yeni kalktim haala uykum var gozlerimi açamıyorum ben ya

Benim yanaklarımda dudak kenarlarında ve üstünde beyaz minik kabarcıklar oluştu başına gelen varmı

Ya kizlar ne guzel birsey dimi anne olmak dogunca nasil olacak acaba cok merak ediyorum annelik nasil birsey surec nasil ilerleyecek cinsiyeti ne olacak ismi ne olacak nasil birsey olacak kime benzeyecek
Benim ilk oldugu icin sanirim nasil birsey annelik coook merak ediyorum hep hayal kuruyorum minicik can hep bize muhtac anne anne diye dolanacak etrafimizda emziricez uyutucaz istedigimiz kadar sevip öpecegiz ne bileyim ya kelimelerim yetmiyor tamamen bize ait bizden bir parca eve yeni bir uye 3 kisilik aile olacagiz nasil bir hayat bizleri bekliyor Allah bilir artik
Tabii 2. Cocugu olanlar az cok biliyordur o duyguyu neler olacagini ama benim gibi ilk cocugu olanlar degisik dusuncelerdeyizdir eminim

Bende aynı düşüncelerdeyim canım bakalım anneliği becerebilecek miyim. Korkmuyor da degılım. Ama mutluyum da. Yetebilir miyim ona. Sevgim yeter mi bilmiyorum. Korku, heyecan, endişe mutluluk tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim

Bende aynı düşüncelerdeyim canım bakalım anneliği becerebilecek miyim. Korkmuyor da degılım. Ama mutluyum da. Yetebilir miyim ona. Sevgim yeter mi bilmiyorum. Korku, heyecan, endişe mutluluk tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim

Çenemdeki kızarıklık için evde bi krem vardı çocuk doktorunun verdiği kortizonsuz onu sürdüm yarım saat sürmeden geri yıkadım son kullanma tarihi de silinmişti ama üretim tarihi 2018 yazıyordu çok korktum keşke sürmeseydim diyorum ama bol su ile yıkadım ona bi şey olacak diye çok korkuyorum ben bi kızım var ona da bi şey olmasından çok korkuyorum annelik çok zor bi şey çocuk ne kadar büyürse büyüsün hep ona bi şey olacak korkusu var saçının teline zarar gelmesin istiyor insan o mutluysa mutlu oluyorsun üzgünse üzülüyorsun içine düştüğü andan itibaren ona bağlanıyorsun Allahım hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın amin

Benim dr iğne daha etkili ona devam fitille dedi ben hap alsam olmazmı dedim pazarlık boş çıktı benimde tüp bebek
Benimde tup bebek igneyi biraktirdi gebelik kontrolu yapan doktor ilac dagilmayp enfeksiyon oluyomus bir sure sonra 2 aydir vuruluyodm sertlesmisti artik yerleri baya. Hapina baslatti. Birde crinone jel kullaniyorum

Demi ya hep degisik dusuncelerdeyim bendede hepsi var ortaya karisik iyi mitlu endiseli merakli korkulu

Bwnce beceririz canim annelik Allahtan gelen kutsal bisey

Benimde tup bebek igneyi biraktirdi gebelik kontrolu yapan doktor ilac dagilmayp enfeksiyon oluyomus bir sure sonra 2 aydir vuruluyodm sertlesmisti artik yerleri baya. Hapina baslatti. Birde crinone jel kullaniyorum
Bende haftaya gittiğimde söylüycem iğne istemiyorum sertleşti ilaç gitmiyor artık şişler 2 gün geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…