İnşallah canım, sağ olasınGeçmiş olsun canım herşey düzelecek inşallah ıyi düşünelim ıyi olsun
Amin canım, çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım Allah sana bağışlasın bebeğini sağlıklı bir şekilde
İshalle birlikteyse yedigin bisey dokunmasin bize oldugu gibi...Kızlar 2 haftadir kusmam yoktu geri geldi bugün hemde affedersiniz ishalle birlikte sabahtan beri kafami kaldıramıyorum acaba bişey mi oldu ki bebeğime cok tedirgin oldum var mi benim gibi kusmasi geri gelen
Benim hamileliğim de kızım hamileliğinden farklı geçiyor diye içime erkek doğuyor ama sağlıklı olsun en önemlisiBanada öyle geliyo
Bende henüz tek farklı olan boş mide bulantısı benimde içime erkek doğuyor bakalım çok merak ediyorumBenim hamileliğim de kızım hamileliğinden farklı geçiyor diye içime erkek doğuyor ama sağlıklı olsun en önemlisi
Bende aynı düşüncelerdeyim canım bakalım anneliği becerebilecek miyim. Korkmuyor da degılım. Ama mutluyum da. Yetebilir miyim ona. Sevgim yeter mi bilmiyorum. Korku, heyecan, endişe mutluluk tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyimYa kizlar ne guzel birsey dimi anne olmak dogunca nasil olacak acaba cok merak ediyorum annelik nasil birsey surec nasil ilerleyecek cinsiyeti ne olacak ismi ne olacak nasil birsey olacak kime benzeyecek
Benim ilk oldugu icin sanirim nasil birsey annelik coook merak ediyorum hep hayal kuruyorum minicik can hep bize muhtac anne anne diye dolanacak etrafimizda emziricez uyutucaz istedigimiz kadar sevip öpecegiz ne bileyim ya kelimelerim yetmiyor tamamen bize ait bizden bir parca eve yeni bir uye 3 kisilik aile olacagiz nasil bir hayat bizleri bekliyor Allah bilir artik
Tabii 2. Cocugu olanlar az cok biliyordur o duyguyu neler olacagini ama benim gibi ilk cocugu olanlar degisik dusuncelerdeyizdir eminim
Bende aynı düşüncelerdeyim canım bakalım anneliği becerebilecek miyim. Korkmuyor da degılım. Ama mutluyum da. Yetebilir miyim ona. Sevgim yeter mi bilmiyorum. Korku, heyecan, endişe mutluluk tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyimYa kizlar ne guzel birsey dimi anne olmak dogunca nasil olacak acaba cok merak ediyorum annelik nasil birsey surec nasil ilerleyecek cinsiyeti ne olacak ismi ne olacak nasil birsey olacak kime benzeyecek
Benim ilk oldugu icin sanirim nasil birsey annelik coook merak ediyorum hep hayal kuruyorum minicik can hep bize muhtac anne anne diye dolanacak etrafimizda emziricez uyutucaz istedigimiz kadar sevip öpecegiz ne bileyim ya kelimelerim yetmiyor tamamen bize ait bizden bir parca eve yeni bir uye 3 kisilik aile olacagiz nasil bir hayat bizleri bekliyor Allah bilir artik
Tabii 2. Cocugu olanlar az cok biliyordur o duyguyu neler olacagini ama benim gibi ilk cocugu olanlar degisik dusuncelerdeyizdir eminim
Had bakalm bizmkilerin cinsiyeti ne olacak belki bozariz bu duzeni :)Benim esimdede hep erkek bizim tarafta hep erkek bitek biz 3 kız kardeşiz o kdar
Benimde tup bebek igneyi biraktirdi gebelik kontrolu yapan doktor ilac dagilmayp enfeksiyon oluyomus bir sure sonra 2 aydir vuruluyodm sertlesmisti artik yerleri baya. Hapina baslatti. Birde crinone jel kullaniyorumBenim dr iğne daha etkili ona devam fitille dedi ben hap alsam olmazmı dedim pazarlık boş çıktı benimde tüp bebek
Demi ya hep degisik dusuncelerdeyim bendede hepsi var ortaya karisik iyi mitlu endiseli merakli korkuluBende aynı düşüncelerdeyim canım bakalım anneliği becerebilecek miyim. Korkmuyor da degılım. Ama mutluyum da. Yetebilir miyim ona. Sevgim yeter mi bilmiyorum. Korku, heyecan, endişe mutluluk tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim
Bencede kullanmalısın kar zarar hesabı yapılıyor antibiyotik ilk üç ay zararlı diye balıyorsun muhtemel ama ilk üç ay enfeksiyonun çok daha ciiddi zararları varKizlar cagri gulumser hoca cevap verdi kullan demiş
Bwnce beceririz canim annelik Allahtan gelen kutsal biseyBende aynı düşüncelerdeyim canım bakalım anneliği becerebilecek miyim. Korkmuyor da degılım. Ama mutluyum da. Yetebilir miyim ona. Sevgim yeter mi bilmiyorum. Korku, heyecan, endişe mutluluk tüm duyguları aynı anda yaşıyor gibiyim
Hafifliyor ayni siddetten geri donuyorKızlar selam herkes için her şey yolundadır inşallah9+2deyim. Belirtilerim çok hafifledi bi kaç gündür. Sizde durumlar nasil? Hem hafiflesin istiyor insan hem de hafifleyince her şey yolunda mı diye kafaya takiyor
Ya benim ozeldeki doktorum icme dedgi icin kafami karistirdi aslindaBencede kullanmalısın kar zarar hesabı yapılıyor antibiyotik ilk üç ay zararlı diye balıyorsun muhtemel ama ilk üç ay enfeksiyonun çok daha ciiddi zararları var
Bende haftaya gittiğimde söylüycem iğne istemiyorum sertleşti ilaç gitmiyor artık şişler 2 gün geçmiyorBenimde tup bebek igneyi biraktirdi gebelik kontrolu yapan doktor ilac dagilmayp enfeksiyon oluyomus bir sure sonra 2 aydir vuruluyodm sertlesmisti artik yerleri baya. Hapina baslatti. Birde crinone jel kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?