2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi
Gunde 1 fincan turk kahvesi oneriliyor çoğunlukla. Ama senin drun ozellikle oyle soylediyse uymaya calis

Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi
Normalde günde 4 fincan sade kahve içerdim ama şu an hiç içmiyorum. Canım da istemiyor. Benim doktor yeme içme ile ilgili hiçbirşey demedi valla henüz.

Bende diyetteyken her gun 1 kez iciyodum. Cay zaten misafirliklerde yada haftasonu esim evde oldukca demliyorum. Genelde bu ara ihlamur iciyorum hastayim diye. Normalde komposto ve ayran cokca iciyorum

Mesai kalamıyorsun birde 8 den sonra çalışamazsın bende özel sektörde yöneticiyim mağazada yemek dahil 8 saat değil 8.5 saat çalışma süresi yasal

İnşallah yoktur canım aminn.. sizinki sınıra evet.. bizimki baya bı yüksek.. insan korkuyor ister istemez . Ikimizin de 6 gün önde.. Allah'ım sen hayirlisiyyla kucağımiza almayı nasip et insallahh

Kızlar acil yardım ağzımda aft çıktı benim diş tellerim var çıkacak 1 2 aya. diş telim yarama batıp duruyordu çok az miktarda kenacort A sürdüm şimdi de baktım kullanılmasa iyi Olur diyor içim içimi yiyor benim durumumda olan var mı

Kızlar Merhaba ,
Nasıl doktora hastaneye karar verebildiniz?O kadar çok doktor var ki önerilen iyi yorumlarda bulunulan .12.haftanın içinde olmama rağmen ben hala karar verebilmiş değilim .Şimdilik benim önemli gördüklerim Hastanede yenidoğan bakım ünitesi olması ,mümkünse normal Doğum yanlısı hamileliğin tüm sürecinde doğallıktan yana biri olması ,hastanenin ve muayene ücretlerinin makul olması,tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum başka nelere dikkat etmeli ?Bu arada Ankaradayım.

Hamileligimi ogrendigim gunden beri ne cay ne kahve iciorm canm.ki ben tiryakiydim.arastirdim bebek cok kucuk oldugu icin sindiremiomus kafeini.Ilerleyen zamanlarda belki haftada 1 icerim.

Bende ankarada oturuyorum bende nereye gidicem bilmiyorm

kızlar hepinize merhaba, benim yine kahverengi akıntım başladı artık çıldırmak üzereyim. doktor kontrolüm cuma günüydü cts den beri lekelenmem var kahverengi mukus gibi aynı... farklı bir şey normal kan gibi değil uzayıp gidiyor değişik. cok canım sıkkın .

doktorunu ara sor istersen canim, cumaya kadar bekleme. cok ciddi bisey degildir muhtemelen, kirmizi olmadigina göre ama enfeksiyon falan varsa ilac verir belki.

Siizn kızınız küçükmüş benim 20 yasına girecek eşime gidip Sedat abı annemin transferinin birini sana yaptılar galiba bu ne göbek diyip duruyor :)

Mesai kalamıyorsun birde 8 den sonra çalışamazsın bende özel sektörde yöneticiyim mağazada yemek dahil 8 saat değil 8.5 saat çalışma süresi yasal
Benim mesaim ve akşam çalışma durumum yok çok şükür Bizim sektörde 8 saat yasalmış. Mağazalarda durum farklıdır tabi vardiya durumları olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…