çıkıyor tatlım eskisinden daha fazla olarak..Kızlar dudak kenarlarım yanaklarim hep sivilce doldu acıyor bir de sizde de cıktı mı ki bu kadar
Gunde 1 fincan turk kahvesi oneriliyor çoğunlukla. Ama senin drun ozellikle oyle soylediyse uymaya calisKızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi
Normalde günde 4 fincan sade kahve içerdim ama şu an hiç içmiyorum. Canım da istemiyor. Benim doktor yeme içme ile ilgili hiçbirşey demedi valla henüz.Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi
Mesai kalamıyorsun birde 8 den sonra çalışamazsın bende özel sektörde yöneticiyim mağazada yemek dahil 8 saat değil 8.5 saat çalışma süresi yasalMerhaba kızlar.
Bugün muhasebedeki arkadaş hamile olduğumu öğrendi. Yönetimle konuş istersen hamileler en fazla 7,5 saat çalışabilir şuan senin 8 saat çalışmaman gerekiyor, yarım saat erken çıkarsın dedi. Ben zaten yöneticimle 3 ay olunca konuşmayı düşünüyordum.
Ben bu bilgiyi yeni öğrendim. Benim gibi bilmeyenler varsa iş yeriyle konuyu konuşabilirler.
İnşallah yoktur canım aminn.. sizinki sınıra evet.. bizimki baya bı yüksek.. insan korkuyor ister istemez . Ikimizin de 6 gün önde.. Allah'ım sen hayirlisiyyla kucağımiza almayı nasip et insallahhMerhaba canim. Bende gecen hafta cumartesi gunu yaptirdim. Normalde 11hafta 1 gunlukken 12 haftalik cikti. Ense kalinligi 1.9 cikti. Biraz sinirda dedi. Baya korkuttu bizi. Pazartesi baska bi doktora gittim. Oda 2.4 ölçtü. Kafam iyice karisti. İnşallah bir problem yoktur. Bugun yarin kan sonucum cikicak
bana o zaman cumartesi gel diyebilir :)Mesai kalamıyorsun birde 8 den sonra çalışamazsın bende özel sektörde yöneticiyim mağazada yemek dahil 8 saat değil 8.5 saat çalışma süresi yasal
Benimde öyle. Ugün kan verdim kolestrolüm yüksek çıktı ondan kaynaklıda oluyormuşKızlar dudak kenarlarım yanaklarim hep sivilce doldu acıyor bir de sizde de cıktı mı ki bu kadar
Hamileligimi ogrendigim gunden beri ne cay ne kahve iciorm canm.ki ben tiryakiydim.arastirdim bebek cok kucuk oldugu icin sindiremiomus kafeini.Ilerleyen zamanlarda belki haftada 1 icerim.Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi
Bende ankarada oturuyorum bende nereye gidicem bilmiyormKızlar Merhaba ,
Nasıl doktora hastaneye karar verebildiniz?O kadar çok doktor var ki önerilen iyi yorumlarda bulunulan .12.haftanın içinde olmama rağmen ben hala karar verebilmiş değilim .Şimdilik benim önemli gördüklerim Hastanede yenidoğan bakım ünitesi olması ,mümkünse normal Doğum yanlısı hamileliğin tüm sürecinde doğallıktan yana biri olması ,hastanenin ve muayene ücretlerinin makul olması,tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum başka nelere dikkat etmeli ?Bu arada Ankaradayım.
Amin canim inşallahİnşallah yoktur canım aminn.. sizinki sınıra evet.. bizimki baya bı yüksek.. insan korkuyor ister istemez . Ikimizin de 6 gün önde.. Allah'ım sen hayirlisiyyla kucağımiza almayı nasip et insallahh
doktorunu ara sor istersen canim, cumaya kadar bekleme. cok ciddi bisey degildir muhtemelen, kirmizi olmadigina göre ama enfeksiyon falan varsa ilac verir belki.kızlar hepinize merhaba, benim yine kahverengi akıntım başladı artık çıldırmak üzereyim. doktor kontrolüm cuma günüydü cts den beri lekelenmem var kahverengi mukus gibi aynı... farklı bir şey normal kan gibi değil uzayıp gidiyor değişik. cok canım sıkkın .
Siizn kızınız küçükmüş benim 20 yasına girecek eşime gidip Sedat abı annemin transferinin birini sana yaptılar galiba bu ne göbek diyip duruyor :)bu sabah benim kiz gene fikir degistirdi hanimlar, kardesi erkek degil kiz olcakmishani kücük cocuk hisseder diyorum ama yok bizimki bi karar veremedi bi de gitti babasina diyoki senin göbekte de bebek var, benim iki kardesim olcak bi sürü bebek olcak kavgada söylenmez
cok iyimis o daSiizn kızınız küçükmüş benim 20 yasına girecek eşime gidip Sedat abı annemin transferinin birini sana yaptılar galiba bu ne göbek diyip duruyor :)
Benim mesaim ve akşam çalışma durumum yok çok şükürMesai kalamıyorsun birde 8 den sonra çalışamazsın bende özel sektörde yöneticiyim mağazada yemek dahil 8 saat değil 8.5 saat çalışma süresi yasal
Ben kullanıyorum, Türkiye’deki doktorum vermişti şimdi kendi doktorum da devam etmem için tekrar yazdı. İkiz olacaktı biri büyümemiş kanamam yok ama bu nedenle kullandığımı düşünüyorum.Kızlar kanamasi olmayıp progestan kullanan var mı bu haftalara kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?