Bence aradığın kriterler dogru.ama en en onemlisi doktora guven duyabilmen, muayene esnasinda huzurlu musun bu onemli. Bu gebeligimde 3. Doktorda karar verdim. Tavsiye uzerine gittim. Daha ilk giriste dr beni sicacik karsiladi. Nasilsin, hosgeldin gibi insancil yaklasti.muayene esnasinda ben sormadan cok seyi acikladi. Benim disimda esiminde sorularini yanitladi. Bunlar cok onemli bence. Benim en son gittigimde asiri kasik agrim vardi ve cok korkuyodum. Beni cok rahatlatti. Sezeryanli oldugum icin 4aya kadar aralikli bu agrilari yasayacagimi soyledi. Sezeryan yerime bakti hatta apandisit ameliyat izime bile bakip dokularin gec iyilesiyor bu da etken diye soylediKızlar Merhaba ,
Nasıl doktora hastaneye karar verebildiniz?O kadar çok doktor var ki önerilen iyi yorumlarda bulunulan .12.haftanın içinde olmama rağmen ben hala karar verebilmiş değilim .Şimdilik benim önemli gördüklerim Hastanede yenidoğan bakım ünitesi olması ,mümkünse normal Doğum yanlısı hamileliğin tüm sürecinde doğallıktan yana biri olması ,hastanenin ve muayene ücretlerinin makul olması,tecrübeli annelerden de yorum bekliyorum başka nelere dikkat etmeli ?Bu arada Ankaradayım.
Canım benım de 3-4 gündür gecmıstı bulantım tekrardan geri geldi.3-4 gün olmuyo sonra tekrar başlıyor
TeşekkürlerBence aradığın kriterler dogru.ama en en onemlisi doktora guven duyabilmen, muayene esnasinda huzurlu musun bu onemli. Bu gebeligimde 3. Doktorda karar verdim. Tavsiye uzerine gittim. Daha ilk giriste dr beni sicacik karsiladi. Nasilsin, hosgeldin gibi insancil yaklasti.muayene esnasinda ben sormadan cok seyi acikladi. Benim disimda esiminde sorularini yanitladi. Bunlar cok onemli bence. Benim en son gittigimde asiri kasik agrim vardi ve cok korkuyodum. Beni cok rahatlatti. Sezeryanli oldugum icin 4aya kadar aralikli bu agrilari yasayacagimi soyledi. Sezeryan yerime bakti hatta apandisit ameliyat izime bile bakip dokularin gec iyilesiyor bu da etken diye soyledi
aynini bende yasiyorum hatta dun gece uykumda hapsurdum ve kasigimda ki batma ile uyandim ben doktoruma sormustum rahim buyuyor diye oluyor demistiKizlar ya benim yine hapsurunca kasiklarim acaip batma oldu cok siddetli saniye suruyor ama bilemedim
Cok acıdı ama yaaynini bende yasiyorum hatta dun gece uykumda hapsurdum ve kasigimda ki batma ile uyandim ben doktoruma sormustum rahim buyuyor diye oluyor demisti
Bana ilk üç ay kafeinli ve asitli içecekler tüketme dedi. İlk haftalarda bilmediğimden kahve, çay, kola, alkol zararlı ne varsa tükettim. Şimdi haftada bir kafeinsiz kahve içiyorum.Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi
Ben de bulantım geçince endişeleniyordum.Sonra tekrar basladı.Bikac gün iyi oluyorum snra gene başlıyor.İçini ferah tut canımÖyle olabiliyorsa çok güzel bende geçen hafta çok kötüydüm bu hafta bulantım kayboldu diye endişe ediyordum.
Ben istanbuldayim malesef tavsiye veremeyecegim :)Teşekkürler
Ben de umarım uyum sağlayabileceğim içimin ısındığı birini bulabilirim .Sizin doktorunuz ankarada değil dimi ?
İkisinde yaptirma bence 1inde yaptirman yeterli. Bende maddi durumlardan dolayı hem devlete hem ozele gidiyorum.haftaya ikili test yaptirabilmek için devlette randevu aldim. Ozeldeki dr da istersem devlette yada farkli yerde yaptirabilecegimi soylemisti. Sonuclarim cikinca ozeldekine kontrole gidicemHerkese merhaba arkadaslar..
Hem ozele hem devlete giden var mi? Ben mesela tum tahlillerimi devlet ve saglik ocaginda yaptirmistim.
2li test zamani sizce devlettekine mi yaptirayim , yoksa dogum yaptiracagim hastanede mi? Cok kararsizim. Hangisi daha guvenilir acaba? Ya da ikisinde de mi yaptirsam bu defada karmakarisik olur muyum
Tatlım ben hem özelde hem devlette yaptırmayı planlıyorum . 27 sinde özelde yapılacak belki aynı gün devlete de gidicem ( belki dememin sebebi o güne randevu alamıyorum tüm doktorlar dolu, randevusuz gideceğim umarım sıra gelirHerkese merhaba arkadaslar..
Hem ozele hem devlete giden var mi? Ben mesela tum tahlillerimi devlet ve saglik ocaginda yaptirmistim.
2li test zamani sizce devlettekine mi yaptirayim , yoksa dogum yaptiracagim hastanede mi? Cok kararsizim. Hangisi daha guvenilir acaba? Ya da ikisinde de mi yaptirsam bu defada karmakarisik olur muyum
Boyle dusunmenin suana hic faydasi yokki canım. Evet kotu bir tecrube yasamissin.. ama rabbim boyle yazmis. Bu defa hayirlisiyla kavusacaksin insallah. Bol bol dua et. Esimin ananesi cok bebek kaybetmis hepside dogup ölmüş Allah saglikli 3evlat vermiş. Bazi insanlarin kaderinde cok aci seyler oluyor ama inan Allah herkesi biseyle siniyor ama saglikla, ama parayla ama baska biseyle. Bizim elimizden gelen elimizden geleni yapip bol dua etmekkızlar aklımda sürekli erken doğum korkusu var ya yine aynı şeyler olursa diye sabahtan akşama kadar aklımdan çıkmıyor.
Ne olacak böyle bilmiyorum, onlarda etkileniyordur benim ruh halimden şimdi
Bakmicam diyorum sonra yine erken doğum hikayelerini araştırıyorum sanki kendim yasamamisim gibi
Aslında böyle şeyleri paylaşmak istemiyorum,Başkalarınında morali bozulmasın diye ama bugün çok stres oldum.Boyle dusunmenin suana hic faydasi yokki canım. Evet kotu bir tecrube yasamissin.. ama rabbim boyle yazmis. Bu defa hayirlisiyla kavusacaksin insallah. Bol bol dua et. Esimin ananesi cok bebek kaybetmis hepside dogup ölmüş Allah saglikli 3evlat vermiş. Bazi insanlarin kaderinde cok aci seyler oluyor ama inan Allah herkesi biseyle siniyor ama saglikla, ama parayla ama baska biseyle. Bizim elimizden gelen elimizden geleni yapip bol dua etmek
Paylas ki bizde seni rahatlatalim.ben hic bisey yasamadigim halde cevremdeki olumsuzluklara bakarak evhamlanan bir insanim. Birbirimize destek olmak için buradayız..Aslında böyle şeyleri paylaşmak istemiyorum,Başkalarınında morali bozulmasın diye ama bugün çok stres oldum.
İnşallah bu günler de hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde gecer
Yaa benim gecti artik istah acildi :)) canim bisey istiyo pisiriyorum iki gundur.ama gecen hafta 3gunde 3 kg verdim :)Kızlar çok bulantım var yakusamıyorumda çok kötüyüm
Bende de beyaz akinti icinde yesillik oluyor. Afedersin sumuk gibi. İdrar tahlilide kulturude temiz cikti.vajinal galiba smear isticem dr dan. Sen mutlaka soyle draGittiğim zaman söyleyim inşaAllahsağol canm
Kuşum kıyamam sana.Öyle düşünme ya.Hersey cok guzel olacak.Bebeklerimizi saglikli dogurcz bole düşün.Allaha emanet ediorum ben.hergun Ayetel kürsi okuyup karnimi ovalayip Allahim sana emanet diorum.Rabbime emanet et kuzum ya.kızlar aklımda sürekli erken doğum korkusu var ya yine aynı şeyler olursa diye sabahtan akşama kadar aklımdan çıkmıyor.
Ne olacak böyle bilmiyorum, onlarda etkileniyordur benim ruh halimden şimdi
Bakmicam diyorum sonra yine erken doğum hikayelerini araştırıyorum sanki kendim yasamamisim gibi
Rabbime emanet ediyorum onları inşallah sağ salim dogarlar.Kuşum kıyamam sana.Öyle düşünme ya.Hersey cok guzel olacak.Bebeklerimizi saglikli dogurcz bole düşün.Allaha emanet ediorum ben.hergun Ayetel kürsi okuyup karnimi ovalayip Allahim sana emanet diorum.Rabbime emanet et kuzum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?