2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bence aradığın kriterler dogru.ama en en onemlisi doktora guven duyabilmen, muayene esnasinda huzurlu musun bu onemli. Bu gebeligimde 3. Doktorda karar verdim. Tavsiye uzerine gittim. Daha ilk giriste dr beni sicacik karsiladi. Nasilsin, hosgeldin gibi insancil yaklasti.muayene esnasinda ben sormadan cok seyi acikladi. Benim disimda esiminde sorularini yanitladi. Bunlar cok onemli bence. Benim en son gittigimde asiri kasik agrim vardi ve cok korkuyodum. Beni cok rahatlatti. Sezeryanli oldugum icin 4aya kadar aralikli bu agrilari yasayacagimi soyledi. Sezeryan yerime bakti hatta apandisit ameliyat izime bile bakip dokularin gec iyilesiyor bu da etken diye soyledi

Teşekkürler
Ben de umarım uyum sağlayabileceğim içimin ısındığı birini bulabilirim .Sizin doktorunuz ankarada değil dimi ?

Herkese merhaba arkadaslar..
Hem ozele hem devlete giden var mi? Ben mesela tum tahlillerimi devlet ve saglik ocaginda yaptirmistim.

2li test zamani sizce devlettekine mi yaptirayim , yoksa dogum yaptiracagim hastanede mi? Cok kararsizim. Hangisi daha guvenilir acaba? Ya da ikisinde de mi yaptirsam bu defada karmakarisik olur muyum

Kızlar kahve içiyor musunuz? Benim doktorum 2 3 günde 1 fincan içebilirsin dedi ama ben hergün içmek istiyorum baş ağrımı hafifletiyor. Sizin doktorlarınız ne dedi
Bana ilk üç ay kafeinli ve asitli içecekler tüketme dedi. İlk haftalarda bilmediğimden kahve, çay, kola, alkol zararlı ne varsa tükettim. Şimdi haftada bir kafeinsiz kahve içiyorum.

İkisinde yaptirma bence 1inde yaptirman yeterli. Bende maddi durumlardan dolayı hem devlete hem ozele gidiyorum.haftaya ikili test yaptirabilmek için devlette randevu aldim. Ozeldeki dr da istersem devlette yada farkli yerde yaptirabilecegimi soylemisti. Sonuclarim cikinca ozeldekine kontrole gidicem

kızlar aklımda sürekli erken doğum korkusu var ya yine aynı şeyler olursa diye sabahtan akşama kadar aklımdan çıkmıyor.
Ne olacak böyle bilmiyorum, onlarda etkileniyordur benim ruh halimden şimdi
Bakmicam diyorum sonra yine erken doğum hikayelerini araştırıyorum sanki kendim yasamamisim gibi

Tatlım ben hem özelde hem devlette yaptırmayı planlıyorum . 27 sinde özelde yapılacak belki aynı gün devlete de gidicem ( belki dememin sebebi o güne randevu alamıyorum tüm doktorlar dolu, randevusuz gideceğim umarım sıra gelir ) İki doktor ilerlemek her zaman daha iyi. İmkanın varsa öyle yap derim.

Boyle dusunmenin suana hic faydasi yokki canım. Evet kotu bir tecrube yasamissin.. ama rabbim boyle yazmis. Bu defa hayirlisiyla kavusacaksin insallah. Bol bol dua et. Esimin ananesi cok bebek kaybetmis hepside dogup ölmüş Allah saglikli 3evlat vermiş. Bazi insanlarin kaderinde cok aci seyler oluyor ama inan Allah herkesi biseyle siniyor ama saglikla, ama parayla ama baska biseyle. Bizim elimizden gelen elimizden geleni yapip bol dua etmek

Aslında böyle şeyleri paylaşmak istemiyorum,Başkalarınında morali bozulmasın diye ama bugün çok stres oldum.
İnşallah bu günler de hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde gecer

Aslında böyle şeyleri paylaşmak istemiyorum,Başkalarınında morali bozulmasın diye ama bugün çok stres oldum.
İnşallah bu günler de hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde gecer
Paylas ki bizde seni rahatlatalim.ben hic bisey yasamadigim halde cevremdeki olumsuzluklara bakarak evhamlanan bir insanim. Birbirimize destek olmak için buradayız..

Kuşum kıyamam sana.Öyle düşünme ya.Hersey cok guzel olacak.Bebeklerimizi saglikli dogurcz bole düşün.Allaha emanet ediorum ben.hergun Ayetel kürsi okuyup karnimi ovalayip Allahim sana emanet diorum.Rabbime emanet et kuzum ya.

Rabbime emanet ediyorum onları inşallah sağ salim dogarlar.
Ayetel kursi bende baslamaliyim inşallah, Bütün korku ve vesveselerden korunmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…