2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ben kziini biraz daha büyük sanmistim cokyokmus seninde aralarinda benim oglumda arkadaşimin kardesi tutturmustu ablasina bu kiz benim icinde o oglan diyipdurmustu ve dogru cikti yakinda cinsiyetini soylerler o zaman alisir artik

Rabbime emanet ediyorum onları inşallah sağ salim dogarlar.
Ayetel kursi bende baslamaliyim inşallah, Bütün korku ve vesveselerden korunmak için.

Bn kacirdim galiba daha once erkendogum mu yapmistin genetik bi sorun degilse korkma canim bnde gec dogar diye dusunuyorum niyeyse erken dogum riskiyse 3ay beklemistim

Canım yaa kıyamam. Bende çok evhamlı bi insanım malesef, burda ikili test konuşulduğu gün rüyamda kötü sonuç aldığımızı gördüm ki daha 8.haftadaydım. O günden beri aklımdan çıkmıyor çok etkileniyorum düşük yapan kalbi duran bebek haberlerinden. Ama böyle yaparak kendimize ve bebeğimize eziyet ediyoruz. Değiştirebileceğimiz bişey yok ne yazıldıysa yaşayacağız. Benim psikoloğum demiştiki başka bi konuda şimdiden olmamış bişey için üzülüp beyin hücrelerini mahvediyosun, olacaksa zaten olduğu zaman üzüntünü yaşayacaksın. Her imtihanın sabrı imtihan zamanı için verilir sen sabrını başka şeyler düşünerek tüketiyosun demişti. O zamanki konuda o kadar etkili geldiki bana bu sözler. Şimdide böyle düşünmeye çalışıyorum

Aslında böyle şeyleri paylaşmak istemiyorum,Başkalarınında morali bozulmasın diye ama bugün çok stres oldum.
İnşallah bu günler de hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde gecer
güzel doğum hikayeleri oku canım olumlu düşünmeye çalış olumlama dene.. bebeklerim sağlıkla benimle vs.. seni rahatlatıcak şeyler yap.. beyin olumsuza daha yatkın sanırım.. endişelerimiz çok normal.. hiç kayıp yaşamayan bile tereddütteyken.

Kızlar cevap yazmadınız hamileyken kenacort A kullanan oldu mu

Teşekkürler
Ben de umarım uyum sağlayabileceğim içimin ısındığı birini bulabilirim .Sizin doktorunuz ankarada değil dimi ?
Ankara’da Sebahat Turan var. Ankara doğal Doğum Merkezi. Ben kızımı onda doğurdum harikaydı hep gülümseyerek hatırlıyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Şimdi Ankara’da yaşamıyorum yoksa şüphesiz ona giderdim

Ben 7 haftalık hamileyim doktor kahve yasak demişti ama canim çok türk kahvesi istiyor normalde hergün icerdim onceden.simdi icsem bikere bişey olurmu
bu kadar zorlamayın kendinizi kızlar bir fincan kahve bebişe ne zarar verebilir .. Ardından bol su içersin. Doktorlara da şaşıyorum bazen neden yasak olsun zehir mi ? Gün içinde aldığın kafein miktarı 200 mg dan fazla olmamalı diye biliyorum. T. Kahvesi de o kadar değil. Canın çekiyorsa iç be canım

Aynen 200 mg dan sonrasi cocugun dogum kilosunu etkiliyor diyorlar. cok da ciddi bir zarari da yok. plasenta kafeini filtrelemedigi icin limit o kadar.
bu arada 200 mg icine sadece kahve degil, cay, yesil cay, kola vb ve cikolatayi da dahil etmek lazim. kahvenin yanina cikolatani da yedin mi o günkü kafein hakki bitti gitti.

aynen öyle tatlım. Ben kahve değil de çaydan yana kullanıyorum hakkımı

Kızlar ben tam 8+1 oldum çok uyuyorum başımı kaldıramıyorum çok az mide bulantın oluyor o kadar aMA İnanın sürekli uyuyorum ve başım dönüyor fena şekil de sizleredede böyoe oldumu sabahtan beri bir saat oturdum belki hep uyku hep uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…