- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
Harika bir dua.Hamile bir kadın kesinlikle anlamini ve duayi ogrenip okumali canm.Rabbime emanet ediyorum onları inşallah sağ salim dogarlar.
Ayetel kursi bende baslamaliyim inşallah, Bütün korku ve vesveselerden korunmak için.
bu sabah benim kiz gene fikir degistirdi hanimlar, kardesi erkek degil kiz olcakmishani kücük cocuk hisseder diyorum ama yok bizimki bi karar veremedi bi de gitti babasina diyoki senin göbekte de bebek var, benim iki kardesim olcak bi sürü bebek olcak kavgada söylenmez
Rabbime emanet ediyorum onları inşallah sağ salim dogarlar.
Ayetel kursi bende baslamaliyim inşallah, Bütün korku ve vesveselerden korunmak için.
kızlar aklımda sürekli erken doğum korkusu var ya yine aynı şeyler olursa diye sabahtan akşama kadar aklımdan çıkmıyor.
Ne olacak böyle bilmiyorum, onlarda etkileniyordur benim ruh halimden şimdi
Bakmicam diyorum sonra yine erken doğum hikayelerini araştırıyorum sanki kendim yasamamisim gibi
güzel doğum hikayeleri oku canım olumlu düşünmeye çalış olumlama dene.. bebeklerim sağlıkla benimle vs.. seni rahatlatıcak şeyler yap.. beyin olumsuza daha yatkın sanırım.. endişelerimiz çok normal.. hiç kayıp yaşamayan bile tereddütteyken.Aslında böyle şeyleri paylaşmak istemiyorum,Başkalarınında morali bozulmasın diye ama bugün çok stres oldum.
İnşallah bu günler de hayırlısiyla sağlıklı bi şekilde gecer
Kızlar cevap yazmadınız hamileyken kenacort A kullanan oldu muKızlar acil yardım ağzımda aft çıktı benim diş tellerim var çıkacak 1 2 aya. diş telim yarama batıp duruyordu çok az miktarda kenacort A sürdüm şimdi de baktım kullanılmasa iyi Olur diyor içim içimi yiyor benim durumumda olan var mı
Canım bir şey olmaz bir seferden korkma. Ama bir daha kullanma.Kızlar cevap yazmadınız hamileyken kenacort A kullanan oldu mu
İnşallah canm haberdar edrsinBenimkide hafifledi,ağrısı azaldı,yarın kontrolüm var bakalım,bende tedirgin oluyorum, inşallah herşry yolundadır hepimiz için
Ankara’da Sebahat Turan var. Ankara doğal Doğum Merkezi. Ben kızımı onda doğurdum harikaydı hep gülümseyerek hatırlıyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Şimdi Ankara’da yaşamıyorum yoksa şüphesiz ona giderdimTeşekkürler
Ben de umarım uyum sağlayabileceğim içimin ısındığı birini bulabilirim .Sizin doktorunuz ankarada değil dimi ?
İnşirahta oku ferahlik icinRabbime emanet ediyorum onları inşallah sağ salim dogarlar.
Benimde canım hiç istemiyor önceden günde 1 içerdimNormalde günde 4 fincan sade kahve içerdim ama şu an hiç içmiyorum. Canım da istemiyor. Benim doktor yeme içme ile ilgili hiçbirşey demedi valla henüz.
Ben 7 haftalık hamileyim doktor kahve yasak demişti ama canim çok türk kahvesi istiyor normalde hergün icerdim onceden.simdi icsem bikere bişey olurmuBenimde canım hiç istemiyor önceden günde 1 içerdim
bu kadar zorlamayın kendinizi kızlar bir fincan kahve bebişe ne zarar verebilir .. Ardından bol su içersin. Doktorlara da şaşıyorum bazen neden yasak olsun zehir mi ? Gün içinde aldığın kafein miktarı 200 mg dan fazla olmamalı diye biliyorum. T. Kahvesi de o kadar değil. Canın çekiyorsa iç be canımBen 7 haftalık hamileyim doktor kahve yasak demişti ama canim çok türk kahvesi istiyor normalde hergün icerdim onceden.simdi icsem bikere bişey olurmu
Aynen 200 mg dan sonrasi cocugun dogum kilosunu etkiliyor diyorlar. cok da ciddi bir zarari da yok. plasenta kafeini filtrelemedigi icin limit o kadar.bu kadar zorlamayın kendinizi kızlar bir fincan kahve bebişe ne zarar verebilir .. Ardından bol su içersin. Doktorlara da şaşıyorum bazen neden yasak olsun zehir mi ? Gün içinde aldığın kafein miktarı 200 mg dan fazla olmamalı diye biliyorum. T. Kahvesi de o kadar değil. Canın çekiyorsa iç be canım
aynen öyle tatlım. Ben kahve değil de çaydan yana kullanıyorum hakkımıAynen 200 mg dan sonrasi cocugun dogum kilosunu etkiliyor diyorlar. cok da ciddi bir zarari da yok. plasenta kafeini filtrelemedigi icin limit o kadar.
bu arada 200 mg icine sadece kahve degil, cay, yesil cay, kola vb ve cikolatayi da dahil etmek lazim. kahvenin yanina cikolatani da yedin mi o günkü kafein hakki bitti gitti.
Bugün iyiyim canim cok şükürİshalle birlikteyse yedigin bisey dokunmasin bize oldugu gibi...
Benim yeni başlıyo sanırmYaa benim gecti artik istah acildi :)) canim bisey istiyo pisiriyorum iki gundur.ama gecen hafta 3gunde 3 kg verdim :)
YaaVee bir cinsiyet tahmini daha geliyor kızlararamiza bi prenses daha katılıyor inşallah %90 kız dedi bugün doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?