Deva hastanesinde cevdet öksüzler e gidiyorum ama doğuma özlem borazana gideceğim inşaallah 8+2Ben deHangi doktora gidiyorsunuz, kaçıncı haftadasınız
Anladim canim insallah sende hayirli haberlerinle gelirsinDevlete gidecegim orda ben goremiyorum doktor bakiyo sadece :/ hayatta cinsiyet soylemezler zaten. O ikili sonucum cikinca hemen kendi doktoruma gitmek istiyorum
Hadi yaKizimda cinsiyet ogreniriz umuduyla gitmemistik 14 haftaliktim. Doktor birden kiz bebek deyince eşimle kiz miii deyip şoke olmuştuk
15 gün önce 7+4ken 7+0 göstermişti beni bu kez de 1 gün önde çok takılmamak lazım canım sıkma canınıBenimki de ıyi gidiyoruz dedi de işte biz anne adayları pimpirikliyiz ve eski kötü deneyimlerimiz bizi bu duruma getiriyor. Neyse ıyidir herhalde bebişler yahu
AH ben de anlamıyorum 1 tane özel var ondan sanırım..Masallah canim da özel olup da nasil iyi olmaz anlamiyorum hiç
Benim 10 haftalik özeldeki goruntum nasil netA
AH ben de anlamıyorum 1 tane özel var ondan sanırım..
Özel muayenehane olan da çok onların ultrason nasıl bilmiyorum ama bakalım
İdrar yolu enfeksiyonuna hamilelikte faydası var suyunu içebilirsiniz ben direk meyvesini yiyorum kabızlığada faydası var link attım ordan bakabilirsinHangi enfeksiyonlara iyi geliyormus canim?
Bide kizilciktan neler yapilabilir?
Aaa şaka gibi. Seninle aşık atıyor resmen. Sakın kafana takıpta kendini üzme. Asla muhattap bile olma bence. Zarar vericek bir tipe benziyor. Eşin iyiyse salla gitsin. Kaale bile almaEsim tek cocuk ve bu ilk torunlari olicak. Oglunu bile dusunmuyorki torunu dusunsun tek derdi benim sonunda soylemis oldu. Esim hep sen yanlis anliyorsun bizi dusunuyo ondan yapiyor diyordu artik oda gordu.
Bende inanamiyorum cnm. Ogrendiginden beri esim ustume dustugu icin iyice zivanadan cikti dunde esim araba aldi bana onla ilgili birsuru sey saydirdi bana. Bu arada evlenirkende arabam vardi kendim model yukselttik sadece yatirim amacli.biz aldigimiz gun esim arabayi kullanirken resmini atmistik ona ve cok yakisti diye soyl3mistim. Bana o araba sana ve kardesine alindi bana bu yasta akil oyunlari oynama cok sinirliyim beni rahat birakin benim canim isterse konusurum, bu msjida kocana at herzaman oldugu gibi cok korkarimya dedi bende bidaha konusmayalm hic gerek yok dedim
Sağol canımGözün aydın canım harika
Onu denedik kız çıktıCanım bide yüzük testi var onu da denesen doğru çıkıyor mu acaba
Ic karnin dardir cabuk cikmistir, gayet normal. Ben kizima hamileyken 8 haftalik baslamistim hamile pantolonu giymeye. Bunda da erkenden basladim zaten evde oldugu icin. Pantolonlar kapansa bile otururken rahatsiz ediyor boguluyormusum gibi geliyor bana.Arkadaşlar bn şuan 9.haftadayım bir anda iki gundur karnımın şiştiğini ve genişlediğini hissediorum pantolonlarım olmamaya başladı bu normal mi sizin kaçıncı haftada buyumeye başladı?
Ben 3 kilo almisim doktor bu aylarda fazla dedi
MasallahhBen yaklasik 3.5 kilo verdim kızlar henüz almaya baslamadim
Geçen gün biri daha soruyordu hatta krem falan yazdırmış kullansam mı diye düşünüyordu canım. Mantar sıkıntılı bir hastalık kullan mutlaka fitilini 3 gün. Geçmiş olsunKızlar sabah kalktığımda genital bölgemde kaşıntı vardı. Tabi hemen randevu alıp hastaneye gittim. Doktorum alttan muayene etti ilk kez çok az ama mantar var dedi. Fitil verdi 3 gün kullanacağım. Başına böyle bişey gelen var mı? Birde cinsiyete yine erkek dedi☺ Bakalım değişmez herhalde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?