2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimki de ıyi gidiyoruz dedi de işte biz anne adayları pimpirikliyiz ve eski kötü deneyimlerimiz bizi bu duruma getiriyor. Neyse ıyidir herhalde bebişler yahu
15 gün önce 7+4ken 7+0 göstermişti beni bu kez de 1 gün önde çok takılmamak lazım canım sıkma canını

Hangi enfeksiyonlara iyi geliyormus canim?
Bide kizilciktan neler yapilabilir?
İdrar yolu enfeksiyonuna hamilelikte faydası var suyunu içebilirsiniz ben direk meyvesini yiyorum kabızlığada faydası var link attım ordan bakabilirsin

Aaa şaka gibi. Seninle aşık atıyor resmen. Sakın kafana takıpta kendini üzme. Asla muhattap bile olma bence. Zarar vericek bir tipe benziyor. Eşin iyiyse salla gitsin. Kaale bile alma

Benim dr 2 li test yapmayalım 3 lü test yaparız dedi 3 lü test biraz daha detaylı ve doğruluk payı daha yüksek dedi

Arkadaşlar bn şuan 9.haftadayım bir anda iki gundur karnımın şiştiğini ve genişlediğini hissediorum pantolonlarım olmamaya başladı bu normal mi sizin kaçıncı haftada buyumeye başladı?

Arkadaşlar bn şuan 9.haftadayım bir anda iki gundur karnımın şiştiğini ve genişlediğini hissediorum pantolonlarım olmamaya başladı bu normal mi sizin kaçıncı haftada buyumeye başladı?
Ic karnin dardir cabuk cikmistir, gayet normal. Ben kizima hamileyken 8 haftalik baslamistim hamile pantolonu giymeye. Bunda da erkenden basladim zaten evde oldugu icin. Pantolonlar kapansa bile otururken rahatsiz ediyor boguluyormusum gibi geliyor bana.

Geçen gün biri daha soruyordu hatta krem falan yazdırmış kullansam mı diye düşünüyordu canım. Mantar sıkıntılı bir hastalık kullan mutlaka fitilini 3 gün. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…