- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Olabilir en fazla 9 ile 12 kilo alinmasi lazimmis
Ne kadar zamanda belli oldu testin sonucu. Ben bugün verdim deKızlar 2li tarama sonucum çıkmış çok şükür negatif her şey temiz. Darısı tüm güzel haber bekleyenlere inşallah
Testin sonucunu almadan cinsiyeti öğrendim. Alınca kontrol etmek gerekKizlar birsey ogrendim ikili test sonucunda bhcg degeri 50 nin altinda olursa erkek 50 nin ustunde olursa kiz olurmus cinsiyeti. yuzde 80 tutuyomus baska bir uygulamada gordum az once bircok kisi onaylamis onlarinda tutmus
Aaaa benimkide 13 martCanım seninle gününüz aynı. Benimde doğum 13 mart. Ben 30 unda gidicem 2 li taramaya. Sen girdinmi bugün. Maşallah nasılda büyümüş. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Yaa evet bnm vücudumda yayılıyor biri geçiyor diğeri beliriyor kafayı yicemBenim de çenemde bi kızarıklık olmuştu kaşınma ve yanma da vardı cildiye doktoruna gittim egzama dedi krem verdi şuan biraz geçti inşallah iz kalmaz gebelikte oluyormuş özellikle kansızlıktan dedi doktor
Evet egzama yani kasıntı Yok ama kızarıklık var kabarıklık varEgzama olduğuna eminmisin? Egzama hmen yayılmaz diye biliyorum ama
Bende enfeksiyon çıktı o yüzden korkuyorum.canım benim hep var bazen azalıyor bazen artıyor. Özellikle ilişki sonrası ağrıyor korkmuyor değilim. Ama eskisi gibi de değil her ağrı farklı nedense . Enfeksiyon olmasında diğer ağrılar normal diyorlar rahim büyüdüğü için .
Hadi ya ihmal etme canım benim çok olurdu iltihap akar sulanırdıSol gözümde kizariklik olmaya başladı yanma da oluyo belki de mikrop kapti, bütün hastalıklarda hamileliği buldu yaa
Ben normalde aşırı hızlı kilo alirim Allahtan polislige girecem diye spor falan yapmıştim 6 kilo vermiştim yoksa su anda duba gibi olurdum istifarda olunca iştahım kapandı ilk 3 ayı -3le Kapattık ama 6 ayda ben ne olurum kim bilirBen 3 kilo almisim doktor bu aylarda fazla dedi
Ben Serçin istiyorum eşim Zerda istiyor bu aralar isim.kavgaları başladıKızlar eğer bir kızım daha olursa ismini Ayşe Miray koymak istiyorum çok hoşuma gidiyor sizlerin aklında fikirler varmı
Serçin ilk defa duydum değişik güzelmiş canımBen Serçin istiyorum eşim Zerda istiyor bu aralar isim.kavgaları başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?