2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Olabilir en fazla 9 ile 12 kilo alinmasi lazimmis

O doktorlara gore canim ben 56yla baslamistim oglumda ilk aylarda 1er kilo alarak gittim sanirim 5.aydaydi oa y tasindil kayinpederim kalpkrizi gecirdi oydu buydu derken surekli diaarda yedik 4 kilo aldim 1ayda , son zamanlardada siskinlikti kiloydu derken tam 18kiloyla bitirdim

Benim de çenemde bi kızarıklık olmuştu kaşınma ve yanma da vardı cildiye doktoruna gittim egzama dedi krem verdi şuan biraz geçti inşallah iz kalmaz gebelikte oluyormuş özellikle kansızlıktan dedi doktor
Yaa evet bnm vücudumda yayılıyor biri geçiyor diğeri beliriyor kafayı yicem

Bende enfeksiyon çıktı o yüzden korkuyorum.
Ama şimdi iyiyim şükür geçti sanki

Sol gözümde kizariklik olmaya başladı yanma da oluyo belki de mikrop kapti, bütün hastalıklarda hamileliği buldu yaa

Sol gözümde kizariklik olmaya başladı yanma da oluyo belki de mikrop kapti, bütün hastalıklarda hamileliği buldu yaa
Hadi ya ihmal etme canım benim çok olurdu iltihap akar sulanırdı
Çok geçmiş olsun

Reactions: Eva
Ben 3 kilo almisim doktor bu aylarda fazla dedi
Ben normalde aşırı hızlı kilo alirim Allahtan polislige girecem diye spor falan yapmıştim 6 kilo vermiştim yoksa su anda duba gibi olurdum istifarda olunca iştahım kapandı ilk 3 ayı -3le Kapattık ama 6 ayda ben ne olurum kim bilir

Merhaba, kasik agrilariniz adet olacakmis hissi gecti mi sizde de? Bende mi bir anormallik var merak ediyorum

Selam hatunlar. 8+0 dayiz. 4 boyutlu ultrasona girdik. Fotoğraflar çok net değil ama bir maasallahinizi alırım

Eklentiler

• B679AC6C-4CB7-4938-948E-F77A756BE735.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 82
  • 9615382F-2F92-4B81-8E78-BADD1BB4235C.webp
    22 KB · Görüntüleme: 80
  • 1E4E4CE3-0B06-4642-A7D5-D632C3B3DFA3.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…