- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Teşekkür ederim canım kullanıcamGeçen gün biri daha soruyordu hatta krem falan yazdırmış kullansam mı diye düşünüyordu canım. Mantar sıkıntılı bir hastalık kullan mutlaka fitilini 3 gün. Geçmiş olsun
Sagol canim inşallah15 gün önce 7+4ken 7+0 göstermişti beni bu kez de 1 gün önde çok takılmamak lazım canım sıkma canını
Benim en başından beri şiş canım adet olcak sanıyordum ama inmedi o zamandan beri yeni kıyafet almam gerekiyor artıkArkadaşlar bn şuan 9.haftadayım bir anda iki gundur karnımın şiştiğini ve genişlediğini hissediorum pantolonlarım olmamaya başladı bu normal mi sizin kaçıncı haftada buyumeye başladı?
Tesekkur ederimİdrar yolu enfeksiyonuna hamilelikte faydası var suyunu içebilirsiniz ben direk meyvesini yiyorum kabızlığada faydası var link attım ordan bakabilirsin
Hamilelik sırasında kızılcık - faydaları ve zarar
Gebelik sırasında kızılcık yararlı özellikleri - sistit, anemi, toksikoz ve soğuk algınlığı. Kızılcık yeme için kontrendikasyonlar. Kızılcık doğru bir şekilde nasıl yenilir -htgetrid.com
Tetikleyen bişe vardır mutlaka doktoruna danış canımKızlar ya Bn hamileliğimi öğrendiğimden beri vücudumda egzama çıkıyor ve dağılıyor bunun hamilelikle bi alakası var mı
Almanyada keseyi gorup gebeligi dogrulayana kadar 2 günde bir, sonra kalp atisini duyana kadar haftada 1 cagirdi. Kalp atisindan sonra ayda 1. Burda hastane yerine doktorun muayehanesine gidiliyor, orda ultrason tahliller vs hepsi yapiliyor. Ayrica bir de ebe buluyorsun o da arada kontrole evine geliyor. Benim buldugum ebe tatilden eylulde donecekmis, doktor kontrolumden sonra arayacagim onun randevusunu da ayarlamak icin.
Doguma yakin nerede doguracagina karar verip bildirmek gerekiyor. Hastane mi ev mi ya da bi kac ebeden oluşan dogumevleri mi karar veriliyor. Her hastane herkesi almiyor, riskli gebelikte daha buyuk klinikler kabul ediyor vs. Takibini yapan doktor dogumuna girmiyor, hastanede kim nobetci ise o geliyor. Acil bisey olmadikca da ebe dogurtuyor.
Bana hala cok degisik ve garip gelse de oyle boyle alisacagim bu sisteme. Trdeyken isler cok kolaydi, ayni hastane ayni doktor, prenses gibi bakim.. Istanbuldaki doktorumun kulaklarini az cinlatmiyorum
Gidince soracağım cnm ama bnm yayılıyor ya ve ilk defa vücudumda egzama çıkıyorTetikleyen bişe vardır mutlaka doktoruna danış canım
Benimde elimin üzerinde eklem yerinde var küçük onu söylücem kaşınıyor
Egzama olduğuna eminmisin? Egzama hmen yayılmaz diye biliyorum amaGidince soracağım cnm ama bnm yayılıyor ya ve ilk defa vücudumda egzama çıkıyor
Benim de çenemde bi kızarıklık olmuştu kaşınma ve yanma da vardı cildiye doktoruna gittim egzama dedi krem verdi şuan biraz geçti inşallah iz kalmaz gebelikte oluyormuş özellikle kansızlıktan dedi doktorKızlar ya Bn hamileliğimi öğrendiğimden beri vücudumda egzama çıkıyor ve dağılıyor bunun hamilelikle bi alakası var mı
Zaten vermem lazimdi iyi oldu 71le kalmıştım ne kadsr verirsem o kadar iyi benim icin son aylar alacaz zatenMasallahh
Ben 3 kilo almisim doktor bu aylarda fazla dedi
Bilmiyorum ki canim ben yiyorum amaBende 3 kilo aldım ya.. adam akıllı bir şeyde yemiyorum ama hormonlardan mı ki bu kadar hızlı almamızın sebebi ?
Olabilir en fazla 9 ile 12 kilo alinmasi lazimmisHaftana gore cokta degil bence aslinda ideal olarak 12 kilodam hesapliyorsa ondandir belki,ben tartılamadım ne yazikki
Bende 2017 temmuz annesiyimDuymuştum evet ama ben 2017 temmuz annesiyim çukurambarda özel bir muayenesi olan bayan bir dra devam ediyordum o zaman,gebelik tansiyonum ve şekerim çıktı ve süreci hiç iyi yönetemedi o dr. O nedenle bu kez özellikle erkek dr araştırdım ve Ali beyden çok memnunum
canım benim hep var bazen azalıyor bazen artıyor. Özellikle ilişki sonrası ağrıyor korkmuyor değilim. Ama eskisi gibi de değil her ağrı farklı nedense . Enfeksiyon olmasında diğer ağrılar normal diyorlar rahim büyüdüğü için .kızlar bugün rahmimde bi sizlama var ağrı oluyo böyle bi durum yaşayan var mı?
Hayir canim annenin kilosuna gore belirlenir bu . tabi saglkli olan cok kilo almamak ama kilosu fazla olanlara en fazla 10 der doktor orta seviyede olanlara 12-15 cok zayflar 20 alablr . doktora sormustm ben 62 kilo oldugum icn 12-15 ideal sknti yapma dedi. Zaten bir uygulamadanda bakmistm kiloma gore 15 yaziyodu . ama tabi 12 yi gecmek istemiyorum simdiden 63.5 kilo oldm tabi bulanti yasamadgm icnOlabilir en fazla 9 ile 12 kilo alinmasi lazimmis
Anladım canım iyiymiş diye duymuştum onu, ben de Ncr ya da Medical Park arasında gidip geliyorum bakalım daha karar veremedimDeva hastanesinde cevdet öksüzler e gidiyorum ama doğuma özlem borazana gideceğim inşaallah 8+2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?