2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Geçen gün biri daha soruyordu hatta krem falan yazdırmış kullansam mı diye düşünüyordu canım. Mantar sıkıntılı bir hastalık kullan mutlaka fitilini 3 gün. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım kullanıcam

Kızlar ya Bn hamileliğimi öğrendiğimden beri vücudumda egzama çıkıyor ve dağılıyor bunun hamilelikle bi alakası var mı

Arkadaşlar bn şuan 9.haftadayım bir anda iki gundur karnımın şiştiğini ve genişlediğini hissediorum pantolonlarım olmamaya başladı bu normal mi sizin kaçıncı haftada buyumeye başladı?
Benim en başından beri şiş canım adet olcak sanıyordum ama inmedi o zamandan beri yeni kıyafet almam gerekiyor artık

Tesekkur ederim

Kızlar ya Bn hamileliğimi öğrendiğimden beri vücudumda egzama çıkıyor ve dağılıyor bunun hamilelikle bi alakası var mı
Tetikleyen bişe vardır mutlaka doktoruna danış canım
Benimde elimin üzerinde eklem yerinde var küçük onu söylücem kaşınıyor

Ilk sistemi disinda ayni aslinda ben ilk ogrendigimde kese vardi izine gidicem diyince 10gun sonra kontrole git dedi orda olsaamda bir haftaya tekrr gel derdi sanırım ,onun disinda dedigin gibi doktorun kendi muayenesine gidiyosun eger riskli gruptaysan tansiyon seker yada baska bir risk hastanede takip icin kabul ediyorlar yoksa dogumuna kaadr takip eden doktorun sana son ay dosyani veriyor ve doguma acilden giris yaparken dosyani veriyorsun hastaneye ,doguma ozel durum dışında doktor gelmiyor ebeler yaptiriyor benimki zor olunca en sonunda doktor gelmisti cok degisik ama alisicaz artik mecbur insallah saglikla kucaklariz bebeklerimizi

Benim de çenemde bi kızarıklık olmuştu kaşınma ve yanma da vardı cildiye doktoruna gittim egzama dedi krem verdi şuan biraz geçti inşallah iz kalmaz gebelikte oluyormuş özellikle kansızlıktan dedi doktor

Bende 2017 temmuz annesiyim Ben ablam için araştırma yapıyorum aslında söyleyeyim ben ali beyi sağol .

kızlar bugün rahmimde bi sizlama var ağrı oluyo böyle bi durum yaşayan var mı?
canım benim hep var bazen azalıyor bazen artıyor. Özellikle ilişki sonrası ağrıyor korkmuyor değilim. Ama eskisi gibi de değil her ağrı farklı nedense . Enfeksiyon olmasında diğer ağrılar normal diyorlar rahim büyüdüğü için .

bende ilk 3 ayda 1 kilo aldım. Çok fazla bulantım olmadı aşırı bir iştahımda yok. Ama ben zaten kilolu hamile kaldım. İlk gebeliğimde 15 kilo almıştım . Bunda hedefim 12 bakalım ne olacak

Olabilir en fazla 9 ile 12 kilo alinmasi lazimmis
Hayir canim annenin kilosuna gore belirlenir bu . tabi saglkli olan cok kilo almamak ama kilosu fazla olanlara en fazla 10 der doktor orta seviyede olanlara 12-15 cok zayflar 20 alablr . doktora sormustm ben 62 kilo oldugum icn 12-15 ideal sknti yapma dedi. Zaten bir uygulamadanda bakmistm kiloma gore 15 yaziyodu . ama tabi 12 yi gecmek istemiyorum simdiden 63.5 kilo oldm tabi bulanti yasamadgm icn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…