2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eskiden bende cok dirayetliydim emzirmektenmi ne o inancim zayifladi yeme konusunda ama diyete girdigimden beri tek uydugum sey ekmek.3 gundur toplasan yarim ekmek yemisimdir ki sadece kahvaltida yarim ekmek yiyordum.
Yok yaa ben evlendim evleneli dirayetsiz oldum eşim yemek yemeyi seven biri ben yedikçe o yedi o yedikçe ben yedim şimdi diyom benle beraber diyete girceksin diye

merhabalar canim mart anneleri uzun zamandir giremedim :) girdim aslinda ama yazdiklarinizi okuycam diye ugrastim yetismek icin ama olmadi 200 sayfa kadar geride kaldim... bende okumaktan vazgectim :)
umarim hersey yolundadir ve hepiniz minik ova sicanlarinizla beraber iyisinizdir..
koronali gunler mahvetti hepimizi.. insallah basina kotu bisey gelen olmamistir...

Hosgeldin okyanuscum .valla ayni cildirmaca devam srnnnaoiyksun nasil kizcen
Kızçe yaramaz bizle oyun oynama derdinde bu yüzden uyutamıoz gözlerini kaşıyo ama oynama derdinde hala annelerle biraraya gelince direk onlara paslıom

Kızçe yaramaz bizle oyun oynama derdinde bu yüzden uyutamıoz gözlerini kaşıyo ama oynama derdinde hala annelerle biraraya gelince direk onlara paslıom
Hic kiskanmiyomusun okyanus 2.olmasina ragmrn ben kiskaniyorum valla aklim kaliyo hasetleniyorumhalbuki oturup keyfime baksam

Hic kiskanmiyomusun okyanus 2.olmasina ragmrn ben kiskaniyorum valla aklim kaliyo hasetleniyorumhalbuki oturup keyfime baksam
Ayyy kıskanmak mıı hiç işim olmaz bazen sen benim kızım ol bu benim hayat arkadasım olsun bana verin die espri yapıo ozman sinir oluom ama onun dısında biri baksında az dinlenım moddayım valla biraradayken kayınvalideye yada anneme kızı verıom onlar kızla oynuo bende ayagımı uzatıom bazen aglasa bile bakmıom anneler atlıo zaten hemen ama aksam olupta herkes evine cekılıp başbasa kaldık mı sagolsun kızım tüm günün intikamını alıo

Aksam yememek emziriyorsan olmaz ama. Çünkü aclik gercekten cok bastiriyor. Ben şuan cok aciktim mesela. En fazla 1 bardak sut icip gece boyu kramplari cekiyorum. Aburcubur ve gece yemesi varsa, makarna pilav ekmek coksa kg verilmez

İyiyiz canım sen nasılsın eğer sen okumaya yetisecegim dersen hiç yazamazsın buraya bende bi ara okuyayım dedim yok olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…