- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Iyi tatlim ya sen nasilsin ?Nasılsınız canlarım
Yok yaa ben evlendim evleneli dirayetsiz oldum eşim yemek yemeyi seven biri ben yedikçe o yedi o yedikçe ben yedimEskiden bende cok dirayetliydim emzirmektenmi ne o inancim zayifladi yeme konusunda ama diyete girdigimden beri tek uydugum sey ekmek.3 gundur toplasan yarim ekmek yemisimdir ki sadece kahvaltida yarim ekmek yiyordum.
Canım çok geçmiş olsun, hemencecik iyileşin inşallahNefes darlığı zorluyor biraz, 2.gün bugün.
Artık eminim koronadan.
Kız 2 gecedir hiç uyumuyor nerdeyse kucak hariç.
Gündüz de öyle.
Diş mi, hasta mı bilemedim onu.
Hosgeldin okyanuscum .valla ayni cildirmaca devam
Canim cok cok gecmis olsun . Tez sifani versin Rabbim❣Nefes darlığı zorluyor biraz, 2.gün bugün.
Artık eminim koronadan.
Kız 2 gecedir hiç uyumuyor nerdeyse kucak hariç.
Gündüz de öyle.
Diş mi, hasta mı bilemedim onu.
Kızçe yaramaz bizle oyun oynama derdinde bu yüzden uyutamıoz gözlerini kaşıyo ama oynama derdinde halaHosgeldin okyanuscum .valla ayni cildirmaca devamsrnnnaoiyksun nasil kizcen
Hic kiskanmiyomusun okyanusKızçe yaramaz bizle oyun oynama derdinde bu yüzden uyutamıoz gözlerini kaşıyo ama oynama derdinde halaannelerle biraraya gelince direk onlara paslıom
Ayyy kıskanmak mıı hiç işim olmazHic kiskanmiyomusun okyanus2.olmasina ragmrn ben kiskaniyorum valla aklim kaliyo hasetleniyorum halbuki oturup keyfime baksam
Aksam yememek emziriyorsan olmaz ama. Çünkü aclik gercekten cok bastiriyor. Ben şuan cok aciktim mesela. En fazla 1 bardak sut icip gece boyu kramplari cekiyorum. Aburcubur ve gece yemesi varsa, makarna pilav ekmek coksa kg verilmezAmine Busra valla canım ben doğumdan sonra 10 kg kısa zamanda verdim ondan sonra bi diyet yaptım 1 ay 5 kg daha gitti ondan sonra naptıysam kilo veremedim 4. Ayda 15 kg verdim ama bebek 8 aylık oldu 1 gr dahi vermemişim yapıştı üstüme bende herzamanki gibi ptesi diyeti derler ya ona başlicam ama bu yediklerimi kısmaktan ziyade şey olcak aksam 6.30 da herşeyi noktalayacağım hiçbirşey yemeyeceğim belki ozman biraz kilo veririm hiçbir kıyafetim olmuyor kış geldi montlarımın fermuarları kapanmıyor hala Valla ne spor ne diyet yapabiliyom aşırı dirayetsizim 1 hün yaptıgımı 2. Gün yapmıyom üşenıyom sevdigim bi yemek gelse hemen yiyom ay diyet demiyom
Hic baktirasim yokta mecburen baktircaz2 ay oyle ver duzenli cnm sonra tekrar baktirmani oneririm ona gore dozu azaltip veya arttirirsin.
Beyaz ekmek asla yemiyorum 3 aydirEskiden bende cok dirayetliydim emzirmektenmi ne o inancim zayifladi yeme konusunda ama diyete girdigimden beri tek uydugum sey ekmek.3 gundur toplasan yarim ekmek yemisimdir ki sadece kahvaltida yarim ekmek yiyordum.
He yemiyorsa bisey diyemem canım. Ama senin oğlun benim oğlumdan kilolu duruyorSizin bebelerin maşallahı var canım yiyolar. Benim oğlum için çeyrek armut bir mucize. Yemiyor çünkü
Benimki cok yer ama kg almadi cok yurur çünküYok yaa ben evlendim evleneli dirayetsiz oldum eşim yemek yemeyi seven biri ben yedikçe o yedi o yedikçe ben yedimşimdi diyom benle beraber diyete girceksin diye
Benimki azıcık yedi mi oleyy yedi diye kutlama yapıyorum evde. Diş sıkıntısı oldu mu ağzını bile açmıyor tadına bakmıyorBenimkide 3 gundur oyle disten galiba azicik yiyip birakiyor.yogurdu yerkende midesini bulandiriyor.
İyiyiz canım sen nasılsın eğer sen okumaya yetisecegim dersen hiç yazamazsın buraya bende bi ara okuyayım dedim yok olmuyormerhabalar canim mart anneleri uzun zamandir giremedim :) girdim aslinda ama yazdiklarinizi okuycam diye ugrastim yetismek icin ama olmadi 200 sayfa kadar geride kaldim... bende okumaktan vazgectim :)
umarim hersey yolundadir ve hepiniz minik ova sicanlarinizla beraber iyisinizdir..
koronali gunler mahvetti hepimizi.. insallah basina kotu bisey gelen olmamistir...
Memeye düşkün biraz tosun paşamHe yemiyorsa bisey diyemem canım. Ama senin oğlun benim oğlumdan kilolu duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?