vallaha insan kendini gececek diye diye yatistiriyor yoksa kafayi yicemCanım aralarda da uyandı ama hep kesintisiz değilhaklısın seninki de huysuz ama ben alışık değilim böyle olmasına ya ondan ne yapacağımı bileniyorum işte
Inanirmisin o keyfi bile yaptirmiyor uyutuktan 10 dksonra agliyor emiyor .koyiyorum gidiyorum 10 dk sonra bidaha 10 dk sonra bidaha 10 dk sonra bidaha ve pink cildiriyorBebesi uyuduktan sonra çılgınca tv izlemişti annesi . Sabahın köründe uyanınca çok pişman olacaktı. Ama olsundu yinede keyifliydi
Herkes öksürük uzun sürüyor diyor.2 saat
Sevindim cnm bununla gecmis olsun insallah . Cnm biz hala oksuruyoruz . Cok degil tek tuk ama oksuruk zor geciyor zaten gogus kafesimde sikinti bi baski var gibi oluyormu ? O hisde gecmedi mesela .daha cok yenisin insallah gececek zamanla
Ay işte öğüren bir bebe dahaoh ne guzel sen uyu ben bakayim diyen bababenim ki de bakar ama oglen ya da aksam uzeri onda da bakayim dediginde gurultulerinden uyuyamam be var gece baksa bugun teklif etcem emzirdigimde dicem cunku her seferinde emmek icin kalkmiyor iki memeyi emip oguruyor sonraki kalkisina salliyorum
Inanirmisin o keyfi bile yaptirmiyor uyutuktan 10 dksonra agliyor emiyor .koyiyorum gidiyorum 10 dk sonra bidaha 10 dk sonra bidaha 10 dk sonra bidaha ve pink cildiriyorasla sosyal hic hi aktivitem yok tw keyfim bile yok onkdar uykusu berbat bi bebek... birde ablamiz var tabi oda ilgi bekliyor kardrsim uyumusken senle keyif yapalim diyo oda bin kere yarim kaliyo
En son onu düşün canım benim hele ki şu virüs ortamında evladın için ilaç senin sütün, sen çok güçlüsün pes etme kuzum elbette eski haline dönecekOyun yapınca hepten oyuna vuruyor arkadaşımya emmeyen mama içen çocuklar da hiç böyle şeyler duymuyorum hep emenler de böyle uyku sıkıntısı falan Ay valla emzirmeyi bıraksam mı diye bile düşünüyorum
Evet cnm o hisHerkes öksürük uzun sürüyor diyor.
Öksürük sert bizim biraz, ama çok yormuyor.
Nefesim yarım kalıyor, yetmiyor.
Dün ciğerlerimin acısını hissettim(o nasıl oluyorsa), bugün o acı hissi azaldı.
Baskı dediğin nefes alırken zorlanma değil mi işte, var ondan.
Öyle böyle nasıl da atlattık kız aferin bize
Siz ne zaman insan içine çıkmaya başladınız?
Ben tedirgin olacağım sanki, tekrar test yaptırsak diyoruz biz.
Ben de izin vermemiştim ama kaçınılmaz sonKitap çok güzel benimkide ağzına almaya çalışıyor buna izin vermiyorumilk günden parçalamasın.
Canım olur mu işkence onlar için en büyük şifa sütümüz biraz yaramazlık yapıyor işte bazı çocuklar böyleBende emzirmeden çok çektim. Zor emiyor. Şimdi de dişlerinden dolayı hrp ıssırarak emiyor. Meme uçlarım kanıyor artık hep yara oldu. Ona rağmen dişimi sıkarak emzirmeye devam ediyorum 2 yudumda alsa yarar diye. Bilmiyom işkence mi yapıyorum kendime bıraksam mı diye düşünüyorum. Gündüzleri hiç aramıyor ama geceleri de emmeyi çok seviyor.
Guru kardeşliğiEvet cnm o his. Hahahaha guruyuz kizim biiz korona neymis . Karantina bitti ertesi gun test yaptirdik negatifi gorunce kasmadik ama iste annamla daha 2 sefer oldu goruseli kacti valebali kizindan . Kayinvalkdemgilede hemen gitmedik o haftayida evde gecirdik canim .sadece markete pazara gidildi. Maske takinca acaip daraliyorum ben canim bu hastaliktan sonra ...
Yok geceleri ıssırmıyorGecede isiriyomu canim
Biz hep devlette yaptirdik canim . Burda cok rahat hic beklemedik giris yaptirip test bolumune gectik 200 300 tl vermeye hic gerek yok bence . Hahahaha annem evde degiliz dedi bahceleri var bahcedeyiz dedi .ustelemedim hafta sonu yine sıkistirdim bahcedemsiniz ugricaz dedim bahcede drgiliz dedikten 20 dk sonra bahceye gitmisler sonra konusmalardan cikarim yaptimGuru kardeşliği
Bizim kayınvalideler sıkıntı değil, şimdi de gideriz, hatta bence gidelimkorona diye bi şey olmadığından onlara sıkıntı değil de annemlere nasıl gideriz onu kestiremedim.
Sen bi gelelim dicem ne dicek bakalım diyordun, takip edemedim ben, ne dedi annen
Bir de testi nerde yaptırdınız negatif almak için, devlette yapıyorlar mı özelde mi yaptırcaz?
4aralikta bizimde kuzumKızlar beni yarın kızamık aşısı için aradılar, sizi de arayan oldu mu?
Iyi bari canimYok geceleri ıssırmıyor
Anladım kuzum, ateş yapar mı acaba?4aralikta bizimde kuzum
Ay işte öğüren bir bebe dahakarnın tok niye uyanıyorsun dimi. Internette çok yazı okudum 15-18. Aylarda anneleri hep yazmış bebemi nasıl memesiz uyuturum diye . Beni şimdiden sardı o korku
hayir yatmadan 1 saat once gece tok tutsun diye yediriyorum ,hemen yatirmiyorum da ki kusmasin rahatsiz olmasin ,emiyor yatarken uyuyor illa bi uyuduktan 15 dk sonra kalkar bi daha giderim sonra 2 saat sonra kalkar sonra 1 saat sonra bu kalkislarda bi emziriyor bi sade salliyorum yoksa kotu olur kusar diye yani mahvediyorAy işte öğüren bir bebe dahakarnın tok niye uyanıyorsun dimi. Internette çok yazı okudum 15-18. Aylarda anneleri hep yazmış bebemi nasıl memesiz uyuturum diye . Beni şimdiden sardı o korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?