Ayyy pink me güldüm ya bizim koca ayı da 40 da yapalım bunlar gidince yoldaş olur bize diyorYemek yiyoruz cocuklarin ikiside yemiyo bende dedimki 2 bebende bozuk cikti ne uyuyolar ne duzgunce yiyolarbide 3.yu deneyelim ozaman diyo .he olur gel dedim burdami denersin paket mi yapayim
O kdr rahata erip kendini yerle bir etme ajoo3. Çocuk istemiyorum. Ben bunu baya içselleştirdim. Çok çok ileride 10 15 sene sonra fikrim değişir mi bilmem. Bende hayatımı yaşamak istiyorum.
Hahahahah aslinda bakarsan birazcik hakliAyyy pink me güldüm ya bizim koca ayı da 40 da yapalım bunlar gidince yoldaş olur bize diyor
Masallah kuzusaKuzlar benim kız geri geri sürünüyor ve tutup kalkmaya çalışıyor dana
Demi ya kaçtane ılursa olsun gidecek ne gerekHahahahah aslinda bakarsan birazcik hakliama cok az hakli sonucta oda gidecek
Yok kanka bi cırrr dedi sustuGecmis olsun cnm agladimi cok
Belki benim kocaayi yaşlandıkça duzelir. Kizlarda yardimci olur falan feşman. Bana kalsa yapmak istemiyorum. Yine de eslemde kazaydi buyuk konuşmak istemem.O kdr rahata erip kendini yerle bir etme ajoo
Ateş yapar moymış canımYok kanka bi cırrr dedi sustu
Brnim ilki kazaydı tek seferde oldu 2. Tamamen planlıydı hatta burada kız için grupları araştırdım hepBelki benim kocaayi yaşlandıkça duzelir. Kizlarda yardimci olur falan feşman. Bana kalsa yapmak istemiyorum. Yine de eslemde kazaydi buyuk konuşmak istemem.
Benim düşüncem yusra 3 yaşindan sonra calismalara başlamaktı hani zaten olmuyodu yayani şu zamanlardan bahsediyordum. O yıl kg vercektim zayif hamile kalcaktim. Hem aralari da 4 yaşı bulurdu. Sonra noldu yusranin 2. Yaş gününde ben hamileydim
ins cnm butun hastalar hemen atlatsın şu lanet sey defolsun gitsin artikEtkisi kalmış işte.
Onu da geçirir inşallah bir an önce.
zaten hangi erkek tek meme ile yetinir ki bizim Hüsmen ler hic yetinmezoglum 2 meme tek yurek
Yapmaz dedi kuzum 2-3 güz mızmız olur dedi zaten bizimki de bayadır mızmızdıAteş yapar moymış canım
valla unuttum tuvaleti sallayana kadar uyumus kalmisimAskerler kapiya dayanmis bebe ayakta baygin 3 tur daha sallasan uyuyacak ama aklin kalbin popon wc dekucakla git hic bise olmamis gibi sallamaya devam ben hep oyle yapiyorum
Bizimki çok seviyor 90 ml içer günlük de dedim sorayım kafam karıştıYok 1000 ml yuhh. yaz ayi olsa neyse dicemde 30 ml buluyosa sukrediyorum ben suyu sevmiyor hic aramiyor surekli emdigi icin... ek gida aralarinda iciriyorum zar zor
Ben de birbaskadir bitirdim dün de masum dizisini bitirdim. İkisi de güzel tavsiye ederim hem kısa ikisi de bir sezonBende netflixe takildim uyumam gerek diye telkin verdikce dur sunuda yapayim diye diye uyumayayip pisman oluyorum :)
Hadi geçmiş olsun çok endişe ediyordun canım. Geçti gittiKuzum ya bizim yatak odasının balkonu kapalı o yüzden dışarıda olanı hiç duyamıyorumama keşke duysaydım çok severdim o sesi aşıya gittik geldik biz bir sonraki dozunu 12.ayına verdi
Kız Pink hep oğlanı emzirirken güldürüyorsun beni uyandırıyorsunKomsuyuz ayni şeaaaarrdaa yasiyoruz pinkde kiskancindan kudursun esas mesaj bu demi
Kuzum aşı takviminde bu ayda gözükmeyince merak etmiştim, çok sağolHadi geçmiş olsun çok endişe ediyordun canım. Geçti gitti1 yaşta inşallah hepimiz mecbur yaptıracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?