- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Yaaaa sabır diye diye bende 82828. Kez aldım beşiğindenKizlar su saate kdar tam 8kere agladi emdi sarildim sevdim optum salladim . Kafam agriyor artik yaa. Ciglik atiyor surekli . 5.disini yariyor kiyamam uzuluyorumda haline keske calpol versydim
Gel huni takam :)Kizlar su saate kdar tam 8kere agladi emdi sarildim sevdim optum salladim . Kafam agriyor artik yaa. Ciglik atiyor surekli . 5.disini yariyor kiyamam uzuluyorumda haline keske calpol versydim
aynen cnm pilavdan korkuyorum habere bi cocuk.cikmisti pilavdan pirinc tanesi bogazina kaçan hep yemek suyu ,yogurt ile islatip veriyorum kaysin gitsin diyeBen de dün bulgur pilavı bugün de kabak dolması verdim yedi maşallah artık ne yiyorsak yavaş yavaş vericem ben
evet ya gercekten cok tedirgin oluyor insan bi is yaparken guvendigim bebek arabasiydi onu da yana deviriyor kilosunu yana veripCanım çok geçmiş olsun
Benim oğlanda günde 4-5 defa düşüyor bir arkamı dönüyorum sandalyeye tutunmuş pat yere
Bir bakıyorum dolapların kapağını çekiştiriyor anlık ne kadar dikkat etsemde sürekli bir yerleri kurcalıyor masanın altına giriyor kafayı vuruyor bunun gibi bir çok şey işte
bizim gelin de bizim gibi 4 tane ust disi ayni anda cikiyor,bizim de 8 lendi hepsi buyudu azılar geliyor hem de aza aza geliyirBiz suan yine maaile kalktik oturuyoruz.
O diş zamani çığlıkları çok fena yaa
Allah yardimciniz olsun
Bana gore sanki ust disleri daha zor yardı.
4ü birden yarilmisti gerci ama altlar daha kolay cikiyo suan sanki
pisik yapmadiysa iyi cnm sofia ya baktim ic yuzeyi naylon gibi parliyor nasilBiz minies kullanıyoruz doğduğundan beri Migros’un ürünü diğer bezlere göre daha ekonomik içeriğide temiz dediler
oy kuzus oglumun kankasiKizlar su saate kdar tam 8kere agladi emdi sarildim sevdim optum salladim . Kafam agriyor artik yaa. Ciglik atiyor surekli . 5.disini yariyor kiyamam uzuluyorumda haline keske calpol versydim
Ben de hep yoğurtla verdim şimdilikaynen cnm pilavdan korkuyorum habere bi cocuk.cikmisti pilavdan pirinc tanesi bogazina kaçan hep yemek suyu ,yogurt ile islatip veriyorum kaysin gitsin diye
Benimki yedide kalkıyor sabah bir de şimdi uyudu iştegaliba bu kadar uzatabildm uyumasini artik uyandi sanirim
Allah korusun canim. Ben dun etli mantar sote pilav yogurt kariatirip yedirdim . Bi muddet yogurtsiz riskaynen cnm pilavdan korkuyorum habere bi cocuk.cikmisti pilavdan pirinc tanesi bogazina kaçan hep yemek suyu ,yogurt ile islatip veriyorum kaysin gitsin diye
15 aylik donemde ihhhh diye kasigi catali senden alip blwin hasini yapicakBlw tam bir husran bizde illa diyor sen yedir bana :) hayaller hayatlar
Sanki 2 dklihina cikarabiliyodumGel huni takam :)
Ruşeym de çok faydalıBaktım şimdi de bana indirimli hali de pahalı geldiben unlarımı falan beyorganik markasının alıyorum daha uygun sanki.
Keçiboynuzu unu ve kinoa kullanmamıştım. Onları listeme ekledim. Başka önerileriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?