2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Biz suan yine maaile kalktik oturuyoruz.
O diş zamani çığlıkları çok fena yaa
Allah yardimciniz olsun
Bana gore sanki ust disleri daha zor yardı.
4ü birden yarilmisti gerci ama altlar daha kolay cikiyo suan sanki

Ben de dün bulgur pilavı bugün de kabak dolması verdim yedi maşallah artık ne yiyorsak yavaş yavaş vericem ben
aynen cnm pilavdan korkuyorum habere bi cocuk.cikmisti pilavdan pirinc tanesi bogazina kaçan hep yemek suyu ,yogurt ile islatip veriyorum kaysin gitsin diye

evet ya gercekten cok tedirgin oluyor insan bi is yaparken guvendigim bebek arabasiydi onu da yana deviriyor kilosunu yana verip

Biz suan yine maaile kalktik oturuyoruz.
O diş zamani çığlıkları çok fena yaa
Allah yardimciniz olsun
Bana gore sanki ust disleri daha zor yardı.
4ü birden yarilmisti gerci ama altlar daha kolay cikiyo suan sanki
bizim gelin de bizim gibi 4 tane ust disi ayni anda cikiyor,bizim de 8 lendi hepsi buyudu azılar geliyor hem de aza aza geliyir

Bu dana yavrularının hepsinin uykusu bozuldu farkında mısınız kızlar düzeldi diyoruz 3-5 gün iyi sonra yine raga raga sabah ölü gibi kalktım yataktan sanki dayak yemişim gece bugün eve yemek yapıcam ne yapsam bilmiyorum kızartma yapayım bari

Blw tam bir husran bizde illa diyor sen yedir bana :) hayaller hayatlar
15 aylik donemde ihhhh diye kasigi catali senden alip blwin hasini yapicak valla ben kendim yediriyorum pislikle ugrasamam 2.bebem ilkinde hevesimi aldim tum pisliklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…