2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebeğimin marketi sitesinden şu anda % 20 insirim varmış da
Baktım şimdi de bana indirimli hali de pahalı geldi ben unlarımı falan beyorganik markasının alıyorum daha uygun sanki.
Keçiboynuzu unu ve kinoa kullanmamıştım. Onları listeme ekledim. Başka önerileriniz var mı?

Primanın günlüğünü gündüz gece de külot bez kullanıyorum ben.Gündüz genelde iki bez akşam da yatmadan bir bez kullanıyoruz bazen kakayı temiz beze yapınca 3 bez oluyor

Benimki de öyle kuşlar nerde diyoruz cama bakıyor direktilk üç yıl çabuk büyüyorlar

Geçmiş olsun canım merak etme kırık olsa duramazdı sessiz birşey olmamıştır.Bundan sonra öyle artık aksiyon başladıHer an her şeyi yapabilirler

Ah Maşallah kuzucum yaa Benim oğlan da aç ağzını dediğimde ağzını açıyor Dün farkettim. Gerçekten çok duygulanıyor insan..

Bende beyorganik kullanıyorum pirinçununu falan Yulaf unu da tavsiye ederim

Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyidir, mühim bir sıkıntı yoktur Ben de sürekli evde göz gezdiriyorum. Hangi dolabı boşaltabilirim, hangi eşya fazlalık diye.. Böyle diye diye evi bomboş yapmışım. Şimdi annemlerdeyim, burada ev bana o kadar eşya kalabalığı, tıkış tıkış geliyor ki anlatamam

Primanın günlüğünü gündüz gece de külot bez kullanıyorum ben.Gündüz genelde iki bez akşam da yatmadan bir bez kullanıyoruz bazen kakayı temiz beze yapınca 3 bez oluyor
Gunduz yerdelerya usur diye dusunuyorum ben cnm halilarim ince. Kulot bez hangi marka memnunmusun

Bide sinir oluyorum ben ne gerek var sanki ona diye

Bende beyorganik kullanıyorum pirinçununu falan Yulaf unu da tavsiye ederim
Hic biseyini organik almiyorum sadece tereyagini kv yapiyor yumurtamizda kv den . Pirinc unu ari nin irmik katmer veya a101in bendo tam bugday unuda marketten almistim oyle iste kotu bi anne

Geçmiş olsun.
Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor, burundan ve dişten çok korkarım ben.
Şimdiden 2 kanamalı vukuatımız var bizim de.
Allah büyük küçük kazadan korusun.

Hic biseyini organik almiyorum sadece tereyagini kv yapiyor yumurtamizda kv den . Pirinc unu ari nin irmik katmer veya a101in bendo tam bugday unuda marketten almistim oyle iste kotu bi anne
Bizimki pimpiriklik bende eşime bi türlü yumurtayı organik almayı öğretemedim yumurta tereyağ kaşar pazardan Allah korusun nazardan

Ne kadarda ben hiç bişey bulamazsam atacak yer değiştiririm

Emeklemeye başladı başlayalı kendi kendine uyumayı bıraktı. Ayakta sallıyorum ama aşırı aşırı uykusu gelince duruyor onda da. Yoksa kaçıyor gidiyor ayağımda durmuyor.
Evde karıştırmadığı yer girmediği delik kalmadı. Sürekli düşüyor feryat figan ağlama. Bi işim varsa güvende kalsın diye yürüteçe koymaya çalışıyorum asla istemiyor 3 gündür yürüteç düşmanı oldu
Bebem emeklemiyor geç emekleyecek diyenler üzülmeyin sıra size geliyor
İşte geliyor özel harekat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…