- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Baktım şimdi de bana indirimli hali de pahalı geldiBebeğimin marketi sitesinden şu anda % 20 insirim varmış da
Primanın günlüğünü gündüz gece de külot bez kullanıyorum ben.Gündüz genelde iki bez akşam da yatmadan bir bez kullanıyoruz bazen kakayı temiz beze yapınca 3 bez oluyorBilmem bana iyi geliyor sleepy canim . 5+aldik en son daha acmadim 1 paket 5var. Sofia da + yoktu yenimi cikmiski. Of pakette bez sayisi git gide dusuyor gunluk primada cok guzeldi cnm paketi 20 tl hemde. Ama suan ince die ben almiyorum yelerde dolaniyolarya
Benimki de öyle kuşlar nerde diyoruz cama bakıyor direktYa kızlar çok duygulandım.
Bizim camlara kuşlar konuyordu onları izliyorduk artık kuşlar nerde dediğimde cama bakıyordu bugün kuşlar nerde dedim parmağıyla camı gösterdi. İyice anlamaya ve tepki vermeye başladı artık. Büyüyorlar yaa
Geçmiş olsun canım merak etme kırık olsa duramazdı sessiz birşey olmamıştır.Bundan sonra öyle artık aksiyon başladıbugun ben kahvalti bulasiklari ile bogusurken oglum babasi ve ablasiyla idi ablasi bsy gostermi 2 sn ligine arkasina bakarjen oglan yataktan burnunun uzerine dusmus cok kotu olduk kirik veya bsy yok gibi ama esim baya kotu oldu morariklik kremi falan surduk ettik emzirdim sustu ama bi bueunkanadina kan oturdu bi de sisti tek tarafli ins gercekten kirik catlak yoktur sis oldugu icin anlamadik da su an uyuyor 2 saat beklettim oyy bu bebekler niye boyle ya hic durmuyor hep bebek arabasina koyuyoru. ne zaman isim olmaz o zaman saliyorum ben de pesine gidiyorum yine de kapilara tosluyor kafayi falan
Ah Maşallah kuzucum yaaYa kızlar çok duygulandım.
Bizim camlara kuşlar konuyordu onları izliyorduk artık kuşlar nerde dediğimde cama bakıyordu bugün kuşlar nerde dedim parmağıyla camı gösterdi. İyice anlamaya ve tepki vermeye başladı artık. Büyüyorlar yaa
Bende beyorganik kullanıyorum pirinçununu falanBaktım şimdi de bana indirimli hali de pahalı geldiben unlarımı falan beyorganik markasının alıyorum daha uygun sanki.
Keçiboynuzu unu ve kinoa kullanmamıştım. Onları listeme ekledim. Başka önerileriniz var mı?
Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyidir, mühim bir sıkıntı yokturbugun ben kahvalti bulasiklari ile bogusurken oglum babasi ve ablasiyla idi ablasi bsy gostermi 2 sn ligine arkasina bakarjen oglan yataktan burnunun uzerine dusmus cok kotu olduk kirik veya bsy yok gibi ama esim baya kotu oldu morariklik kremi falan surduk ettik emzirdim sustu ama bi bueunkanadina kan oturdu bi de sisti tek tarafli ins gercekten kirik catlak yoktur sis oldugu icin anlamadik da su an uyuyor 2 saat beklettim oyy bu bebekler niye boyle ya hic durmuyor hep bebek arabasina koyuyoru. ne zaman isim olmaz o zaman saliyorum ben de pesine gidiyorum yine de kapilara tosluyor kafayi falan
Ben de netten baktım da cesaret edemedim bir dahakine ordan alırımBende beyorganik kullanıyorum pirinçununu falanYulaf unu da tavsiye ederim
Gunduz yerdelerya usur diye dusunuyorum ben cnm halilarim ince. Kulot bez hangi marka memnunmusunPrimanın günlüğünü gündüz gece de külot bez kullanıyorum ben.Gündüz genelde iki bez akşam da yatmadan bir bez kullanıyoruz bazen kakayı temiz beze yapınca 3 bez oluyor
Bide sinir oluyorum ben ne gerek var sanki ona diyeÇok geçmiş olsun canım, inşallah iyidir, mühim bir sıkıntı yokturBen de sürekli evde göz gezdiriyorum. Hangi dolabı boşaltabilirim, hangi eşya fazlalık diye.. Böyle diye diye evi bomboş yapmışım. Şimdi annemlerdeyim, burada ev bana o kadar eşya kalabalığı, tıkış tıkış geliyor ki anlatamam
Hic biseyini organik almiyorumBende beyorganik kullanıyorum pirinçununu falanYulaf unu da tavsiye ederim
yok cnm iyi simdi bu sefer de az once kapali camasir makine kapagini bi acti geriye yuvarlandi 2 dk durmuyir ya bu oglan cildirdiOf canim cok gecmis olsun. İnsallah birsey yoktur
Seninki baslamis tehlikeli islere :)yok cnm iyi simdi bu sefer de az once kapali camasir makine kapagini bi acti geriye yuvarlandi 2 dk durmuyir ya bu oglan cildirdi
Geçmiş olsun.bugun ben kahvalti bulasiklari ile bogusurken oglum babasi ve ablasiyla idi ablasi bsy gostermi 2 sn ligine arkasina bakarjen oglan yataktan burnunun uzerine dusmus cok kotu olduk kirik veya bsy yok gibi ama esim baya kotu oldu morariklik kremi falan surduk ettik emzirdim sustu ama bi bueunkanadina kan oturdu bi de sisti tek tarafli ins gercekten kirik catlak yoktur sis oldugu icin anlamadik da su an uyuyor 2 saat beklettim oyy bu bebekler niye boyle ya hic durmuyor hep bebek arabasina koyuyoru. ne zaman isim olmaz o zaman saliyorum ben de pesine gidiyorum yine de kapilara tosluyor kafayi falan
Bizimki pimpiriklikHic biseyini organik almiyorumsadece tereyagini kv yapiyor yumurtamizda kv den . Pirinc unu ari nin irmik katmer veya a101in bendo tam bugday unuda marketten almistim oyle iste kotu bi anne
Ne kadarda benÇok geçmiş olsun canım, inşallah iyidir, mühim bir sıkıntı yokturBen de sürekli evde göz gezdiriyorum. Hangi dolabı boşaltabilirim, hangi eşya fazlalık diye.. Böyle diye diye evi bomboş yapmışım. Şimdi annemlerdeyim, burada ev bana o kadar eşya kalabalığı, tıkış tıkış geliyor ki anlatamam
Prima canım memnunum sabaha kadar duruyor gece kaka yapmıyor benimki bir bez yetiyor.Günlük bez çok korumuyor normal söyledim yeni gelecek bakalımGunduz yerdelerya usur diye dusunuyorum ben cnm halilarim ince. Kulot bez hangi marka memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?