Ben de aynı fikirdeyim organik bir tek pirinç unu ve keçiboynuzu unu aldım.Daha da almam bu çocuk ömrü boyunca organik beslenmeyecek çünkü.Kuzenim hep organik verdi ana okuluna başlayıp farklı yemekler yiyince dolu şeye alerjisi çıktı çocuğun.Hala uğraşıyorlar.Hic biseyini organik almiyorumsadece tereyagini kv yapiyor yumurtamizda kv den . Pirinc unu ari nin irmik katmer veya a101in bendo tam bugday unuda marketten almistim oyle iste kotu bi anne
Benim görümcemler öyle.Kendi evleri yetmiyor kvmin evine gelip herşeyi atarlar kv söylenir durur onu niye attınız bunu niye attınız diyeNe kadarda benhiç bişey bulamazsam atacak yer değiştiririm
Daha guzel ya hareket etmeleri bizde hareket edip kilo veriyoruz :)Emeklemeye başladı başlayalı kendi kendine uyumayı bıraktı. Ayakta sallıyorum ama aşırı aşırı uykusu gelince duruyor onda da. Yoksa kaçıyor gidiyor ayağımda durmuyor.
Evde karıştırmadığı yer girmediği delik kalmadı. Sürekli düşüyor feryat figan ağlama. Bi işim varsa güvende kalsın diye yürüteçe koymaya çalışıyorum asla istemiyor 3 gündür yürüteç düşmanı oldu
Bebem emeklemiyor geç emekleyecek diyenler üzülmeyin sıra size geliyor
İşte geliyor özel harekat
Kesinlikle katiliyorum keske organik olsa ama benim koruyamayacagim kontrol edemeyecegim yerde gelecek iste ozaman boyle sikinti cekmesini istemem. Ben ne yiyorsam onu yiyecek nihayetinde kasmiyorum. Dikkat eden arkadaslarimada saygim sonsuz tabiBen de aynı fikirdeyim organik bir tek pirinç unu ve keçiboynuzu unu aldım.Daha da almam bu çocuk ömrü boyunca organik beslenmeyecek çünkü.Kuzenim hep organik verdi ana okuluna başlayıp farklı yemekler yiyince dolu şeye alerjisi çıktı çocuğun.Hala uğraşıyorlar.
Analdim cnm benimde suan sleepy memnunum yazin idrar yerinde pembelik oluyodu nefret gelmisti .Prima canım memnunum sabaha kadar duruyor gece kaka yapmıyor benimki bir bez yetiyor.Günlük bez çok korumuyor normal söyledim yeni gelecek bakalım
Bak yimirta muhim meseleBizimki pimpiriklikbende eşime bi türlü yumurtayı organik almayı öğretemedim yumurta tereyağ kaşar pazardan Allah korusun nazardan
kintrGeçmiş olsun canım umarım bişey olmamıştır
aynen cnm her sey kalkti bantladim camasir kurutma makinesini falan kapaklarini firini da acti bugun oyle zor agir ki kapagiÇok geçmiş olsun canım, inşallah iyidir, mühim bir sıkıntı yokturBen de sürekli evde göz gezdiriyorum. Hangi dolabı boşaltabilirim, hangi eşya fazlalık diye.. Böyle diye diye evi bomboş yapmışım. Şimdi annemlerdeyim, burada ev bana o kadar eşya kalabalığı, tıkış tıkış geliyor ki anlatamam
hemde nasilSeninki baslamis tehlikeli islere :)
amin cnmGeçmiş olsun.
Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor, burundan ve dişten çok korkarım ben.
Şimdiden 2 kanamalı vukuatımız var bizim de.
Allah büyük küçük kazadan korusun.
Ay bana kilo demeyin sıçan gibi oldum.Daha guzel ya hareket etmeleri bizde hareket edip kilo veriyoruz :)
Maşallah fırının kapağını iyi açmış bizimki ancak denemelerdehemde nasil
Ben de dün bulgur pilavı bugün de kabak dolması verdim yedi maşallah artık ne yiyorsak yavaş yavaş vericem benbugunku menu
kahvalti
patatesli -peynirli omlet,biberon mamasi
ogle
kiymali tarhana corba ekmekli
aksam
yarim kase tavuk soteli pilav yogurt
yatmadan
elma pureli ari pirinc unlu mama
Yapın hep mi böyle yoksa son zamanlarda mı?Hep böyleyse hormonların ya da sindirimin iyi çalışıyor demek ki.Ama son zamanlardaysa sebebini öğrenmeye çalış bence.Çok yiyip kilo almamak hele ki genetik olarak kilolu bir toplumuz çok zor.Kızım 10 yaşında 47 kilo yanlış anlama da tabi ki benim kızım fazlaAy bana kilo demeyin sıçan gibi oldum.
Herkes vermeye çalışıyor ben almaya.
Herkes su içse yarıyor ben zayıflıyorum45 kilo olmuşum ve her geçen gün daha da zayıflıyorum. Hayır hiç dikkat etmiyorum. Çok da yerim ama veriyorum. Zayıflık yakışıyor ama bu kadarı fazla çirkin olmaya başladım. Yakında giydiğim bile yakışmamaya başlar. Bir ara öyleydim
Canım çok geçmiş olsunyok cnm iyi simdi bu sefer de az once kapali camasir makine kapagini bi acti geriye yuvarlandi 2 dk durmuyir ya bu oglan cildirdi
Biz minies kullanıyoruz doğduğundan beri Migros’un ürünü diğer bezlere göre daha ekonomik içeriğide temiz dedilerkizlar sofia neyim almayın zira pisik yapti 8 li deneme paketi almis esim baktim da 20 li saniyordum sevindim az olunca biz molfix e devam artik
Hayatımın çoğunu kilo almaya çalışarak geçirdimYapın hep mi böyle yoksa son zamanlarda mı?Hep böyleyse hormonların ya da sindirimin iyi çalışıyor demek ki.Ama son zamanlardaysa sebebini öğrenmeye çalış bence.Çok yiyip kilo almamak hele ki genetik olarak kilolu bir toplumuz çok zor.Kızım 10 yaşında 47 kilo yanlış anlama da tabi ki benim kızım fazlaBen en son üniversitede 48 kiloydum
Bir öğrencim aynı senin gibiydi kilo almak için diyetisyene gitti.Doktor bebe bisküvisi vermişti.Bol bol yiyordu bir ayda 7 kilo almıştıHayatımın çoğunu kilo almaya çalışarak geçirdimsonra kilo aldım iyi oldum bi süre sabit kaldım o kiloda hep.
Hayatımda stres, yorgunluk vs oldumu böyle hemen zayıflıyorum.
Vücut yapım babama çekmiş genel olarak yiyorum almıyorum babam da öyle. Yiyip almamakta sıkıntı yok da daha da zayıflarım diye tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?