2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hic biseyini organik almiyorum sadece tereyagini kv yapiyor yumurtamizda kv den . Pirinc unu ari nin irmik katmer veya a101in bendo tam bugday unuda marketten almistim oyle iste kotu bi anne
Ben de aynı fikirdeyim organik bir tek pirinç unu ve keçiboynuzu unu aldım.Daha da almam bu çocuk ömrü boyunca organik beslenmeyecek çünkü.Kuzenim hep organik verdi ana okuluna başlayıp farklı yemekler yiyince dolu şeye alerjisi çıktı çocuğun.Hala uğraşıyorlar.

Daha guzel ya hareket etmeleri bizde hareket edip kilo veriyoruz :)

Kesinlikle katiliyorum keske organik olsa ama benim koruyamayacagim kontrol edemeyecegim yerde gelecek iste ozaman boyle sikinti cekmesini istemem. Ben ne yiyorsam onu yiyecek nihayetinde kasmiyorum. Dikkat eden arkadaslarimada saygim sonsuz tabi

Geçmiş olsun canım umarım bişey olmamıştır
kintr
aynen cnm her sey kalkti bantladim camasir kurutma makinesini falan kapaklarini firini da acti bugun oyle zor agir ki kapagi

bugunku menu
kahvalti
patatesli -peynirli omlet,biberon mamasi
ogle
kiymali tarhana corba ekmekli
aksam
yarim kase tavuk soteli pilav yogurt

yatmadan
elma pureli ari pirinc unlu mama

Daha guzel ya hareket etmeleri bizde hareket edip kilo veriyoruz :)
Ay bana kilo demeyin sıçan gibi oldum.
Herkes vermeye çalışıyor ben almaya.
Herkes su içse yarıyor ben zayıflıyorum 45 kilo olmuşum ve her geçen gün daha da zayıflıyorum. Hayır hiç dikkat etmiyorum. Çok da yerim ama veriyorum. Zayıflık yakışıyor ama bu kadarı fazla çirkin olmaya başladım. Yakında giydiğim bile yakışmamaya başlar. Bir ara öyleydim

Maşallah fırının kapağını iyi açmış bizimki ancak denemelerdeDün içinde kurumuş yapraklar olan salonda süs tabağını devirdi.Bugün de sebili açtı üstü başı mutfak su içinde kaldı.Kumanda hastası kaşla göz arası kapıyor kumandaları kanal değiştiriyorBir de uyuturken üstüme çişini geçirdi benim pantolon gittiBunlar bugünkü marifetlerimiz

bugunku menu
kahvalti
patatesli -peynirli omlet,biberon mamasi
ogle
kiymali tarhana corba ekmekli
aksam
yarim kase tavuk soteli pilav yogurt

yatmadan
elma pureli ari pirinc unlu mama
Ben de dün bulgur pilavı bugün de kabak dolması verdim yedi maşallah artık ne yiyorsak yavaş yavaş vericem ben

Yapın hep mi böyle yoksa son zamanlarda mı?Hep böyleyse hormonların ya da sindirimin iyi çalışıyor demek ki.Ama son zamanlardaysa sebebini öğrenmeye çalış bence.Çok yiyip kilo almamak hele ki genetik olarak kilolu bir toplumuz çok zor.Kızım 10 yaşında 47 kilo yanlış anlama da tabi ki benim kızım fazlaBen en son üniversitede 48 kiloydum

yok cnm iyi simdi bu sefer de az once kapali camasir makine kapagini bi acti geriye yuvarlandi 2 dk durmuyir ya bu oglan cildirdi
Canım çok geçmiş olsun
Benim oğlanda günde 4-5 defa düşüyor bir arkamı dönüyorum sandalyeye tutunmuş pat yere
Bir bakıyorum dolapların kapağını çekiştiriyor anlık ne kadar dikkat etsemde sürekli bir yerleri kurcalıyor masanın altına giriyor kafayı vuruyor bunun gibi bir çok şey işte

Hayatımın çoğunu kilo almaya çalışarak geçirdim sonra kilo aldım iyi oldum bi süre sabit kaldım o kiloda hep.
Hayatımda stres, yorgunluk vs oldumu böyle hemen zayıflıyorum.
Vücut yapım babama çekmiş genel olarak yiyorum almıyorum babam da öyle. Yiyip almamakta sıkıntı yok da daha da zayıflarım diye tırsıyorum

Bir öğrencim aynı senin gibiydi kilo almak için diyetisyene gitti.Doktor bebe bisküvisi vermişti.Bol bol yiyordu bir ayda 7 kilo almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…