2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
15 aylik donemde ihhhh diye kasigi catali senden alip blwin hasini yapicak valla ben kendim yediriyorum pislikle ugrasamam 2.bebem ilkinde hevesimi aldim tum pisliklerden

Peki benim ilkonin tertemizken kizin elinden esya birakmamsi kendi yiyemiyo diye yemedi sabah puresini ya napicaz bilmiyorum

Ben kızartma yapmayı sevmiyorum ya. Çok uğraştırıcı geliyor Bir de kokuyor her yer. Balkonda fritözde yapıyordum ama fritöz temizliğine üşeniyorum. Kızıma bazen kahvaltıda mutfakta yapıyorum ama çok az. Bi kızartma tenceresi ve küçük tüp edinsem balkonda daha sık yaparım aslında ama. Çok severim çünkü yemesini

Saatlerce uğraşıyorum uyutmak için. Tam uyuyor ve burnuma tatlı tatlı kokular geliyor popişten Uyanana kadar ayrıca stres oluyorum, değiştirsem mi, beklesem mi, pişik olur mu vs.. Neyse zaten 10 dk da uyanıyor

Bende severim eşim de öyle canım sebzeler kalıyor bebişten yarım kabak havuç patates falan onlar kalkıyor ortadan iyi oluyor Bana da kolay geldi bugün at tencereye kızarana kadar bebişle oyun oyna zaten mutfaktayız tüm gün

Ben de dün bulgur pilavı bugün de kabak dolması verdim yedi maşallah artık ne yiyorsak yavaş yavaş vericem ben
Bende hasatın gazına geldim ne yiyorsak vermeye başladım hahahahhah

Eklentiler

• IMG_20201209_202752_588.webp
    13 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…