15 aylik donemde ihhhh diye kasigi catali senden alip blwin hasini yapicakvalla ben kendim yediriyorum pislikle ugrasamam 2.bebem ilkinde hevesimi aldim tum pisliklerden
Evet ben de kullanıyorum faydasını okumuştumRuşeym de çok faydalı
Gecmisler olsun kiz annesi olmak zordurPeki benim ilkonin tertemizken kizin elinden esya birakmamsi kendi yiyemiyo diye yemedi sabah puresini yanapicaz bilmiyorum
Ben kızartma yapmayı sevmiyorum ya. Çok uğraştırıcı geliyorBu dana yavrularının hepsinin uykusu bozuldu farkında mısınız kızlardüzeldi diyoruz 3-5 gün iyi sonra yine raga raga sabah ölü gibi kalktım yataktan sanki dayak yemişim gece bugün eve yemek yapıcam ne yapsam bilmiyorum kızartma yapayım bari
Kibar oğlan annesi elle yemek mi yenirmişBlw tam bir husran bizde illa diyor sen yedir bana :) hayaller hayatlar
bizim de oyle oldu kahvetelvesi gibi uyudum mu uyumadim mi anlamadim gece ,en son net 6 da uyandi zorla emis tıkis 9 a kadar uzadiBenimki yedide kalkıyor sabah bir de şimdi uyudu işte
mantar yiyebiliyorlar mi cnmAllah korusun canim. Ben dun etli mantar sote pilav yogurt kariatirip yedirdim . Bi muddet yogurtsiz risk
Bende severim eşim de öyle canımBen kızartma yapmayı sevmiyorum ya. Çok uğraştırıcı geliyorBir de kokuyor her yer. Balkonda fritözde yapıyordum ama fritöz temizliğine üşeniyorum. Kızıma bazen kahvaltıda mutfakta yapıyorum ama çok az. Bi kızartma tenceresi ve küçük tüp edinsem balkonda daha sık yaparım aslında ama. Çok severim çünkü yemesini
Ahh dunur damadin cok agladi kabiz demistimya yine icinde yumruk olmus yavrum ne kdar cani yandi sakinlestirmeye calisiyoruz
Bilmem canim bisey yapmadi bizemantar yiyebiliyorlar mi cnm
Bir buyuk boy takicam :)Sanki 2 dklihina cikarabiliyodumdegistir madem kokmuatur 9aydir kafamda
Bende hasatın gazına geldim ne yiyorsak vermeye başladım hahahahhahBen de dün bulgur pilavı bugün de kabak dolması verdim yedi maşallah artık ne yiyorsak yavaş yavaş vericem ben
Bende minies kullanıyorum çok memnunum.Biz minies kullanıyoruz doğduğundan beri Migros’un ürünü diğer bezlere göre daha ekonomik içeriğide temiz dediler
İnşş cnm yhaaaBugun tek uyku yaptirdim gece 4 de kalkmasin diye umarim ise yarar :)
Ah kıyamam yaAhh dunur damadin cok agladi kabiz demistimya yine icinde yumruk olmus yavrum ne kdar cani yandi sakinlestirmeye calisiyoruz
Yedi dimi cnm rahat demistim :) afiyet bal seker olsun.ha bu arada bulaşık ilacin azalmis almayi unutma :)Bende hasatın gazına geldim ne yiyorsak vermeye başladım hahahahhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?