2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dun cekmistim atmayi unutmusum . Eline alip yemekten tiksiniyordu degisen birseyler varmi diye deneme yaptim hazin huzun 1pakete yakin islak mendil hebasi bezine kdar degistirmek ve sifir lokma yemek ile sonuclandi . Cocugu akladim pakladim ortaligi akladim pakladim mama sandalyesinden ozur diledim bu iskence veeziyete maruz kaldigi icin sonrada tarhana pisirdim oglusuma dedimki tarhana candir gerisi heyecan...

Eklentiler

• 20201209_173331.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 27
Aynen yaa Benim oğlum da yemez böyle yapsam biliyorum. Bunu bence Hasatzamani nın bebişi yer böyle Tarhana yoğurt ekmek bilmiyor ki çocuk, entel dantel yemeklerle büyüdü

Aynen yaa Benim oğlum da yemez böyle yapsam biliyorum. Bunu bence Hasatzamani nın bebişi yer böyle Tarhana yoğurt ekmek bilmiyor ki çocuk, entel dantel yemeklerle büyüdü
Sosyetik yemee yaptimdab yaranamadim .blhasatinki tarhanayi seviyo ama yogurt sevmiyo galiba hasatinn annesi demiski yogurt mayalama zehirlersin cocuguu hasat denemisti olmustu galiba ama sonra devam etmedimi bilmiyorum Hasatzamani

Son düzenleme:
Sosyetik yemee yaptimdab yaranamadim .blhasatinki tarhanayi seviyo ama yogurt sevmiyo galiba hasatinn annesi demiski yogurt mayalama zehirlersin cocuguu hasat denemisti olmustu galiba ama sonra devam etmedimi bilmiyorum Hasatzamani
Sorulara cevap hakkim dogdu :) bizi yanlis tanimayin lutfen entel dantel yemekleride tarhanayida yiyor :) dun kinoali tarhana vardi taaaammiii :) yogurt sevmiyoruz maalesef basta yerdi sonra yemez oldu.3 kezmi ne mayaladim sonuncusu tuttu.annem dedi sen beceremezsin cocugu zehirlersin heves meves kalmadi korktum bende hazir dogal yogurt aliyordum :) yogurt sevmiyor ama kefiri seviyor enteresan cocuk ben cocugumu hem kro hem entel yetistiricem dermisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…