- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Huniliyiz sen nasilsin cnm :)slm kizlaarrr nasilsiniz bakam
Aynen zam gelmeden buyuk aldim sana :)Ne yani seneyedemi takarim
Oyle gorunuyor canimBu gidisle takariz pink.
Yusra gitgide hircinlasmaya itip kakmaya basladi eslemi. Bugun 3 kez düştü. 2 si cok sert vurdu kafask
Bu gidisle takariz pink.
Yusra gitgide hircinlasmaya itip kakmaya basladi eslemi. Bugun 3 kez düştü. 2 si cok sert vurdu kafask
Abla veya abisi varmis gibi buyutuyor kendiniKıyamam ya pedagog ne diyor bu duruma canım götürmüştünüz galiba . Benim kızı ittiren yok ama her gün mutlaka düşer
Kimse sorgulamasin zekamizi
Aynen yaaDun cekmistim atmayi unutmusum. Eline alip yemekten tiksiniyordu degisen birseyler varmi diye deneme yaptim hazin huzun 1pakete yakin islak mendil hebasi bezine kdar degistirmek ve sifir lokma yemek ile sonuclandi . Cocugu akladim pakladim ortaligi akladim pakladim mama sandalyesinden ozur diledim bu iskence veeziyete maruz kaldigi icin sonrada tarhana pisirdim oglusuma dedimki tarhana candir gerisi heyecan...
Sosyetik yemee yaptimdab yaranamadimAynen yaaBenim oğlum da yemez böyle yapsam biliyorum. Bunu bence Hasatzamani nın bebişi yer böyle Tarhana yoğurt ekmek bilmiyor ki çocuk, entel dantel yemeklerle büyüdü
Gördün müBugunku menumuz
Sabah tavada yumurta sarisi cecil peyniri cok az salatalık
Ara ögün armut
Aksam kinoali tarhana corbasi birazda kejdi yaptigim sade kekten verdim :)
Hahahahaha
Hayata hazırlıyor kendiniAbla veya abisi varmis gibi buyutuyor kendini
Kendi yemiyor cnm istemiyor hele brokoli dedinmi kaciyor :)Aynen yaaBenim oğlum da yemez böyle yapsam biliyorum. Bunu bence Hasatzamani nın bebişi yer böyle Tarhana yoğurt ekmek bilmiyor ki çocuk, entel dantel yemeklerle büyüdü
Sorulara cevap hakkim dogdu :) bizi yanlis tanimayin lutfen entel dantel yemekleride tarhanayida yiyor :) dun kinoali tarhana vardi taaaammiii :) yogurt sevmiyoruz maalesef basta yerdi sonra yemez oldu.3 kezmi ne mayaladim sonuncusu tuttu.annem dedi sen beceremezsin cocugu zehirlersin heves meves kalmadi korktum bende hazir dogal yogurt aliyordum :) yogurt sevmiyor ama kefiri seviyor enteresan cocuk ben cocugumu hem kro hem entel yetistiricem dermisim :)Sosyetik yemee yaptimdab yaranamadim.blhasatinki tarhanayi seviyo ama yogurt sevmiyo galiba hasatinn annesi demiski yogurt mayalama zehirlersin cocuguu hasat denemisti olmustu galiba ama sonra devam etmedimi bilmiyorum Hasatzamani
El yapimi kiz tarhana annem yapti sadece bakliyat alsin diye kinoa koydum bazende kiyma koyuyorum kiymayi sade sevmiyor cunku :)
Şaka yapıyorum kuzummmm çok seviyom seni de paşamı daEl yapimi kiz tarhana annem yapti sadece bakliyat alsin diye kinoa koydum bazende kiyma koyuyorum kiymayi sade sevmiyor cunku :)
Kiz takılın benle sorun degil birseyin sakami kakami olup olmayacagini anlayacak kapasitedeyim m etmeyin :)Şaka yapıyorum kuzummmm çok seviyom seni de paşamı da
Bende sizi seviyorum cnm :) hepinizi :) radyoda siradaki sarkiyi size hediye ediyorum :)Şaka yapıyorum kuzummmm çok seviyom seni de paşamı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?