2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kıyamam ya pedagog ne diyor bu duruma canım götürmüştünüz galiba . Benim kızı ittiren yok ama her gün mutlaka düşer
Ya zaten kendileri ayaga kalkma zamani, ilk yurume zamani çok dusecekler. İnsallah bu ay kalkip yurumez. 11 aydan sonra yürür yurursede. Yusra eslemin her yeni yaptigi birseyi kiskanip hemen saldiriya geciyor. Ah pedagog dedi ki oyun terapisinde herşeyi cok net belli ediyor. Normalde bu yaş oyun terapisinde cok belli edemezmiş ama yüsra bu konuda cok iyiymiş. Bu sizin icin avantaj, icinde tutmuyo disa vuruyo dedi. Ama bu da fazla vuruyo yani. Orda bir bebegi eslem yapmis, neler neler yapti o bebege dedi pedagog. En son sure bitti annenin yanina gitcez deyince bebeği alip yerden yere vurmuş. Mesela eşimle telefonda konusuyolar bi muddet sonra eşim eslemi soruyor. Gecen gun eslemi sorunca direkt yuzune telefonu kapadi

Valla benim sinirlerim asla kaldirmaz. Önüne kucuk kucuk koyuyorum suan. Zamani gelince ogrenirler. Yusra isterse suan yiyebiliyor. Arada gazlayip sen yaparsin sen aslansin dersek kabul ediyo. Yoksa hasetlikten ben yediriyorum

Bizimki de başlarda sadece rahat vermiyodu. Ama birkac gündür degisik seyler denemeye basladi. Haliyle bende sinirlenip kızıyorum...
Valla ne diyim canim zaman zaman azitiyolar. ama seninki en azindan disa vuruyor benimki asla kiskandigini belli etmiyor . Arada 15yas varmis gibi olgun davranip sorumluluk ustleniyor .

Yaa canim peki pedagoga gore napmalisiniz? Tamam disa vurması iyide artik baya zamandaGecti ne zaman kabullenme ,sahiplemme asmasina gecer birsey soylemedi mi.. hepimizin kardesi var hic kiskaadim diyen tabiki yokturda birsure sonra herseyi degilde buyukseylere kayar sanki kıskançlık yeni oyuncak ,elbise vs gibi

Bu aralar çok sık bakamıyorum buraya koşturmaktan.Bugün hemşire aradı aşı için çağırdı pztesi olucaz kısmetse.Bizimki emekliyor bayağı bayağı el atmadığı yer kalmadıGeçen haftadan beri top verdim eline daha önce hep bebek veriyordum işte ilk çocuk kız olunca düşünemiyor insanYa dedim bu çocuk erkek niye top vermiyorum bebek veriyorum diye bir aydınlanma yaşadım ki sormayınBizim oğlan da bir değişik hareketler yapıyor topla şaşırttı beni.Elinde çeviriyor yerde yatar pozisyonda elinden bacaklarını kaldırıp bacaklarının arasına alıp çeviriyorBen yapamam yani şu yaşımdaYemek olarak pürelere devam ne zaman bırakabilirim bilmiyorum arada bizim yemeklerden ezip veriyorum da öyle büyük büyük önüne koyamadım daha.

Merhaba benim anneminde karaciger enzimleri yuksek. Simdi sonuclari doktora vericez siz nasil gecirdiniz.

Hahaja cnm erkek bebekelrinki icgudusel bemce bend earabaya biniyo vin bin buvvnn buunnvv yapiyo top oynamayida cok srviyor onune koyuyoruz tekme atiyor ayaktayken tekme atatak yuruyor. Yerdede bir degisik hareketler yapiyo dedigin gibi ki hic gormedi yani icgudusel gercekten . Bemde pure vermiyorum bizdende yiyo ayrida yapiyotum menuye gore degisiyor

Mrb cvp verdiginiz icin cok tesekkur ederim uykusuzluk tam gaz devam ediyor. Burda binarkadasimim tavsiyesi uzerime bu ilacim surup versiyonunu almak icin ecz gittim piyasadan kalktigini soyledi . Baskabeczaneden sistemden bakti 1yerde vardi sonra eczacida tavsiye etmeyince almadim

Bişey önermiyor mu peki şöyle konuşun böyle yapın falan diye . Çok zor arkadaşım Allah kolaylık versin .

Reklam yapmaya gelmiş pink hesabı da pasife alınmış zaten salla
Bir bütün mandalinayı zarlarıyla gömdü bizimki hayırlısı bakalım

Zaten asla oyuncaklarını vermek istemiyor. Pedagoga gore normal çünkü henuz paylaşmayı bilmiyor diyor. Zaten en sevdiklerini yani sizleri paylasmak zorunda birde oyuncaklarini paylamaz şu durumda diyor. Paylaşma ogrenme yasi 4 6 yas arasiymis erken diyor. Pandemi surecinin olumsuz etkiledigini falan soyluyor elbette. Yapacak bisey yok diyor kisaca.
Ama bu uyku bozuklugu ozellikle ayni odada yatmaya basladiklarinda gecer diyor. Diyor da eslem emmeye kalkacak, aglayacak. Yusra da duyacak.. zaten şuan da da uyaniyor diyor pedagogda hakli

Demekki eslem toplara degilde bebeklere saldirmasi bu yuzden

Ya anlatiyor ama sen uykusuz, yorgun ve sinirliyken onun dedigi gibi sakin olamıyorsun. Ben de de hata var, eşimde de var. Ama hepimiz cok gerginiz

Boşver canım onlara göre normalse benimki kocaman kız dolu topu var küçük mavi plastik topunu oğlana verdim oynasın diye kız ne zaman salona gelse topu alıp odasına götürüyorArkadaşlarına veriyor ama onlar gelince oyuncaklarını.Sen sadece sabırlı olmaya çalış ve Eslemi gözünden ayırma şimdilik yapabileceğin pek birşey yok gibi..Biraz daha büyüyünce Eslemle ilgili sorumluluk ver.Kardeşin uyanınca bana sen haber vericeksin,patiklerini sen getireceksin gibi.Kızım bayağı yardım ediyor bana ama büyük olduğu için sıkıntı olmuyor.Eskiye göre biz daha iyiyiz

Bana yardımcı olur musunuz eşimin iş yeri için kanvas tablo alıcam 120*40 mı 150*50 cm mi alsam arada çok fark var mı ki

Kızlar merhaba diş ateşi nasıl oluuor kızomın başının iki yanında hafif ateş var 37.8 gibi şurubu kaç ölçek veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…