2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir de dişse ne zaman bırmale binmesi lazım
Bizim dişte bir kez ateş oldu. Enfeksiyonlarda ateş 3 gün surerdi hatta 4. Gun bile olurdu. Enfeksiyon ateşi tam ilac saati gelmesine yakin tekrar basliyor. Birde birden 37.5tan 39a firliyor tekrar ani düşüp ani başlıyor yani. Şuan kaç baktin mi?

37.5 canım

Ya anlatiyor ama sen uykusuz, yorgun ve sinirliyken onun dedigi gibi sakin olamıyorsun. Ben de de hata var, eşimde de var. Ama hepimiz cok gerginiz
İllaki oluyor aijo bende kızıyorum kendime bazen çok agresif olabiliyorum kızıma karşı . Diyorum ne yapıyorsun masam Allah aşkına Oturup ağlıyorum sonra falan bence herkesin başına geliyordur . İki çocuk kolay değil . Senin psikolojin de kolay değil anlıyorum ..

Kızlar neler yapıyorsunuz? Kaçta uyuyor bebişleriniz yaklaşık olarak? Bizim ortalama uyku saatimiz 10. Gece de en iyi ihtimalle 3 kez kalkıyoruz Bugün çocuklara 2 saat kadar kayınvalidem baktı. 2 çeşit börek yapıp buzluğa attım. Bir de ıslak kek yaptım. Üstüne kahve bile içtim. Biraz dinlenmek istedim. Yapsaydım evi bile temizleyebilirdim. O kadar hızlanmışım ki ev işlerinde Maşallah Malum bebelere yetişelim derken herşeyi jet hızıyla yapmaya alışmışız.

Onlara gore hersey norma l o zaman cunku bu soylediklerjni hepimiz biliyoruz korona yuzundem alisma sureci jyice etkilendigini onlar hep sakin kalin d⁰iyorlarda ayni evin icinde o sakinligi saglamak cok zor ,sonucta bizde sinirleniyoruz yorgunluk ust yste geliyor 4yasa dogru dediyse az kalmis enazindan umarim hakli cikarr

Kızlar boğazdan ölçüyorum 38.2 filan çıkıyor boğazında sıkıntı olabilir mi

Ilk disiniz mi olucak? Genelde hepsini ayni etkiyle cikariyor cocuklar ilkinde ates yada ishal olduysaikimcidede qtkisi ayni oluyor .. birden ciglik cigliga aglamasi ,kulagini cekistirme filan var mi

Eline sağlık canım ev işi yapmak mutfakta uğraşmak bile dinlendiriyor bizi motive ediyor bizim kız 8-9 arası uyur sabah 6-8 arası uyanır o saat diliminde ise kaç kez uyanacağı tamamen kendi pişikojisine bağlı

Benim oğlum saat 10 gibi uyuyor. Sabah 8 buçuk, 9, 10 a kadar uyuduğu oluyor. Gündüz uykularını sevmez doğdu doğalı. Gece uykusunu uzatıp gündüz yarımşar saatten iki kere uyuyor. Eğer gece az uyumuşsa gündüz uzun uyku yapar nadiren. Allahtan eşim evde ve çocuğu birlikte büyütüyoruz yoksa yanmışım ben
Temizlik uzun zamandır yapmıyorum yapabilen arkadaşları tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum
Geçen aylarda komşumla mesajda konuşurken şu pandemi olmasa eve birini alırdım temizlik için deyince sağolsun dedi ki ben gelirim temizliğe maskemi takar heryeri yaparım dedi. Geçen ay geldi, bu ay çağırmadım önümüzdeki ay yine istiyorum. Asla yetişemiyorum. Akşam oğlum uyuduktan sonra da bilgisayara oturuyorum çalışıyoruz eşimle. Ben saat 1 e kadar. Sonra yatış

Bebelere bakan yok, delirmece çok :)
Bende yarin haftasonu için kendime degisik tariflerden birseyler hazirlicam. Çünkü onlar yerken ben bakıyorum zorlaniyorum ne yalan soyleyeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…