Eslem de diş atesi olmadi. Yusra ilk dişte ateslenmisti. 38 e kadar genelde diş ateşi denir. Ama sen kontrol et. Mesela ilaca ragmen ateş inip cikmaya devam ediyorsa doktora gotur ihmal etmeDoktora götürmeli miyim
doktpra götüreyim mi peki kuzum
İlacı verdim düşüp tekrar çıkarsa mı götürwyimEslem de diş atesi olmadi. Yusra ilk dişte ateslenmisti. 38 e kadar genelde diş ateşi denir. Ama sen kontrol et. Mesela ilaca ragmen ateş inip cikmaya devam ediyorsa doktora gotur ihmal etme
Evet gece de devam ederse yarin gotur benceİlacı verdim düşüp tekrar çıkarsa mı götürwyim
Bizim dişte bir kez ateş oldu. Enfeksiyonlarda ateş 3 gün surerdi hatta 4. Gun bile olurdu. Enfeksiyon ateşi tam ilac saati gelmesine yakin tekrar basliyor. Birde birden 37.5tan 39a firliyor tekrar ani düşüp ani başlıyor yani. Şuan kaç baktin mi?Bir de dişse ne zaman bırmale binmesi lazım
Yok cnm o atese mudahale etmezler 38.5 ve yukarisina mudahale ediyorlarDoktora götürmeli miyim
doktpra götüreyim mi peki kuzum
Yok degil cnm ilk 6 ay cay kasigi sonra tatli kasigi veriliyor.acilde 2 yila yakin calistim biz oyle yapiyorduk :) ama yeterli geliyorsa minnakina gerek yok arttirmanaBen cay kasigi veriyorum hâla tk fazla degilmi
37.5 canımBizim dişte bir kez ateş oldu. Enfeksiyonlarda ateş 3 gün surerdi hatta 4. Gun bile olurdu. Enfeksiyon ateşi tam ilac saati gelmesine yakin tekrar basliyor. Birde birden 37.5tan 39a firliyor tekrar ani düşüp ani başlıyor yani. Şuan kaç baktin mi?
İllaki oluyor aijo bende kızıyorum kendime bazen çok agresif olabiliyorum kızıma karşı . Diyorum ne yapıyorsun masam Allah aşkınaYa anlatiyor ama sen uykusuz, yorgun ve sinirliyken onun dedigi gibi sakin olamıyorsun. Ben de de hata var, eşimde de var. Ama hepimiz cok gerginiz
Onlara gore hersey norma l o zaman cunku bu soylediklerjni hepimiz biliyoruz korona yuzundem alisma sureci jyice etkilendigini onlar hep sakin kalin d⁰iyorlarda ayni evin icinde o sakinligi saglamak cok zor ,sonucta bizde sinirleniyoruz yorgunluk ust yste geliyor 4yasa dogru dediyse az kalmis enazindan umarim hakli cikarrZaten asla oyuncaklarını vermek istemiyor. Pedagoga gore normal çünkü henuz paylaşmayı bilmiyor diyor. Zaten en sevdiklerini yani sizleri paylasmak zorunda birde oyuncaklarini paylamaz şu durumda diyor. Paylaşma ogrenme yasi 4 6 yas arasiymis erken diyor. Pandemi surecinin olumsuz etkiledigini falan soyluyor elbette. Yapacak bisey yok diyor kisaca.
Ama bu uyku bozuklugu ozellikle ayni odada yatmaya basladiklarinda gecer diyor. Diyor da eslem emmeye kalkacak, aglayacak. Yusra da duyacak.. zaten şuan da da uyaniyor diyor pedagogda hakli
Kızlar boğazdan ölçüyorum 38.2 filan çıkıyor boğazında sıkıntı olabilir mi
Yok iki dişimiz çıktı canım diğer belirtilerimiz var hepsiIlk disiniz mi olucak? Genelde hepsini ayni etkiyle cikariyor cocuklar ilkinde ates yada ishal olduysaikimcidede qtkisi ayni oluyor .. birden ciglik cigliga aglamasi ,kulagini cekistirme filan var mi
Eline sağlık canımKızlar neler yapıyorsunuz? Kaçta uyuyor bebişleriniz yaklaşık olarak? Bizim ortalama uyku saatimiz 10. Gece de en iyi ihtimalle 3 kez kalkıyoruzBugün çocuklara 2 saat kadar kayınvalidem baktı. 2 çeşit börek yapıp buzluğa attım. Bir de ıslak kek yaptım. Üstüne kahve bile içtim. Biraz dinlenmek istedim. Yapsaydım evi bile temizleyebilirdim. O kadar hızlanmışım ki ev işlerinde Maşallah Malum bebelere yetişelim derken herşeyi jet hızıyla yapmaya alışmışız.
Yok iki dişimiz çıktı canım diğer belirtilerimiz var hepsi
Benim oğlum saat 10 gibi uyuyor. Sabah 8 buçuk, 9, 10 a kadar uyuduğu oluyor. Gündüz uykularını sevmez doğdu doğalı. Gece uykusunu uzatıp gündüz yarımşar saatten iki kere uyuyor. Eğer gece az uyumuşsa gündüz uzun uyku yapar nadiren. Allahtan eşim evde ve çocuğu birlikte büyütüyoruz yoksa yanmışım benKızlar neler yapıyorsunuz? Kaçta uyuyor bebişleriniz yaklaşık olarak? Bizim ortalama uyku saatimiz 10. Gece de en iyi ihtimalle 3 kez kalkıyoruzBugün çocuklara 2 saat kadar kayınvalidem baktı. 2 çeşit börek yapıp buzluğa attım. Bir de ıslak kek yaptım. Üstüne kahve bile içtim. Biraz dinlenmek istedim. Yapsaydım evi bile temizleyebilirdim. O kadar hızlanmışım ki ev işlerinde Maşallah Malum bebelere yetişelim derken herşeyi jet hızıyla yapmaya alışmışız.
Canım bizim de iki gece ateşimiz oldu. Diş ateşi kafada oluyor. Yanakları buz gibiydi benim oğlumun. Bide ateş düşürücü ile hemen düşüyor diye biliyorum. Düşmezse götür benceKızlar boğazdan ölçüyorum 38.2 filan çıkıyor boğazında sıkıntı olabilir mi
Calpol ver cnm ara ara takip etmeni oneririmKızlar boğazdan ölçüyorum 38.2 filan çıkıyor boğazında sıkıntı olabilir mi
Bebelere bakan yok, delirmece çok :)Kızlar neler yapıyorsunuz? Kaçta uyuyor bebişleriniz yaklaşık olarak? Bizim ortalama uyku saatimiz 10. Gece de en iyi ihtimalle 3 kez kalkıyoruzBugün çocuklara 2 saat kadar kayınvalidem baktı. 2 çeşit börek yapıp buzluğa attım. Bir de ıslak kek yaptım. Üstüne kahve bile içtim. Biraz dinlenmek istedim. Yapsaydım evi bile temizleyebilirdim. O kadar hızlanmışım ki ev işlerinde Maşallah Malum bebelere yetişelim derken herşeyi jet hızıyla yapmaya alışmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?