Bogazdan nasil olcuyorsun anlamadımKızlar boğazdan ölçüyorum 38.2 filan çıkıyor boğazında sıkıntı olabilir mi
Bence asıl eslem yurumeye basladiktan sonraki surec epey zor olcak... Hem eslem tehlikeli isler pesinde olcak. Hem yüsra oyuncak falan vermemek için hep kavga gurultu olcak. Birde evde karsntina da gececek bu surec of of... En az 2 sene epey zor olcak...Onlara gore hersey norma l o zaman cunku bu soylediklerjni hepimiz biliyoruz korona yuzundem alisma sureci jyice etkilendigini onlar hep sakin kalin d⁰iyorlarda ayni evin icinde o sakinligi saglamak cok zor ,sonucta bizde sinirleniyoruz yorgunluk ust yste geliyor 4yasa dogru dediyse az kalmis enazindan umarim hakli cikarr
Boyundan atesine bakiyordur cnmBogazdan nasil olcuyorsun anlamadım
Aynen sürwkli takipteyim sabah bir götürwyim diyoeum yine de yanakları kırmızı ölçüyorum 37.5 en fazlaCalpol ver cnm ara ara takip etmeni oneririm
Hâla anlayamadim ama neyseBoyundan atesine bakiyordur cnm
Ateş ölçer boğazına tuttum sa doğru mu bilmiyorum amaBogazdan nasil olcuyorsun anlamadım
Gotur cnm aklin kalmasin ama pek birsry yapmazlar ates dusurucu ya surup yada fitil verip gonderirler.Aynen sürwkli takipteyim sabah bir götürwyim diyoeum yine de yanakları kırmızı ölçüyorum 37.5 en fazla
Bogaz kivrimiysa yuksek cikar cnm sonucta katliyor orayi en verimlisi kulaktan ölcer o yoksa sansin sakaktan ölc cnmAteş ölçer boğazına tuttum sa doğru mu bilmiyorum ama
Kendini neden bu kadar yoruyorsun bırak marketi şunu bunu kendi yapsın bu kadar yıpratma çünkü hak etmiyorşarBugun cinnet gecirdim kizlar.cocugu tam uyutuyorum esim gelip cocugun uykusunu dagitiyor.bende dedim bakmiyorum cocuga al bak agladi gitmedim aldi kendisi uyutmaya calisti biraz tartistik.cok fazla bunaldim cok sukur yavrumdan degil zaten dayanamadim yarim saat sonra geri aldim :) bendemi sorun var diyorum ailem uzakta onlara hak veriyorum surekli gelip gidemiyorlar pandemide var kv yakin saolsun iyidir hostur.hamileyken neler demisti ben bakarim cocuga vs.birkac kere cagirdim en azindan 1 gun gelsin dinleneyim yemegimi falan yapsin yok anacim hep bahaneler hadi anladimm bahanelerini tamam dicem ama kendi kizinin cocuguna 6 ayliktan beri o bakiyor ki kizinin kv side yaninda hem ben cocuguma bakmalarini istemiyorum yetiyorum cok sukur tek sorun ev.koca hicbirseyi begenmiyor yemek yapsam tatli neden yok tatli yapsam kahve neden yok.neden oda bu kadar daginik vs vs.hepsini gectim inanin yapiyorum.bazen wc ye bile gitmek luksken.gelip uyandirma dedigim halde bi de uyandirmasi.uyutmaya calisiyor ama tv karsisinda yuksek sesle tv de acik.hepsini gectim markete bile ben cikar alirim.carsi islerinide ben hallediyorum.ki arabamiz var ama beyfendiye tahsis markete birak alayim gelelim diyorum surekli bahaneler.cocugu uyandirmasi artik cileden cikardi.psikolojik destege ihtiyacim var ama ne mumkun.annemlede aramiz limoni suclu o oldugu halde ortami yumusatmaya calistim konusmadi bile.aman konusmasinlar hepsinin kokune tursu suyu :) anlatacak kimsem olmadigi icin yazdim hakkinizi helal edin :)
Canim bazı adamlar hep boyledir. Boyle alismistir ana evinde boyle de gider. Ne kadarlik evliydiniz bilmiyorum. Ama bazen araliklarla durtmek gerek boylesini. Alisveris yapma mesela gidip alsin. Listeyi hazirla alip geleceksin de. Yoksa aç kaliriz de bu kadar basit. Bizim çoğunlukla eşim aliyor. Hatta yarin bile eksikleri yazacağım aksam gelirken alacak.Bugun cinnet gecirdim kizlar.cocugu tam uyutuyorum esim gelip cocugun uykusunu dagitiyor.bende dedim bakmiyorum cocuga al bak agladi gitmedim aldi kendisi uyutmaya calisti biraz tartistik.cok fazla bunaldim cok sukur yavrumdan degil zaten dayanamadim yarim saat sonra geri aldim :) bendemi sorun var diyorum ailem uzakta onlara hak veriyorum surekli gelip gidemiyorlar pandemide var kv yakin saolsun iyidir hostur.hamileyken neler demisti ben bakarim cocuga vs.birkac kere cagirdim en azindan 1 gun gelsin dinleneyim yemegimi falan yapsin yok anacim hep bahaneler hadi anladimm bahanelerini tamam dicem ama kendi kizinin cocuguna 6 ayliktan beri o bakiyor ki kizinin kv side yaninda hem ben cocuguma bakmalarini istemiyorum yetiyorum cok sukur tek sorun ev.koca hicbirseyi begenmiyor yemek yapsam tatli neden yok tatli yapsam kahve neden yok.neden oda bu kadar daginik vs vs.hepsini gectim inanin yapiyorum.bazen wc ye bile gitmek luksken.gelip uyandirma dedigim halde bi de uyandirmasi.uyutmaya calisiyor ama tv karsisinda yuksek sesle tv de acik.hepsini gectim markete bile ben cikar alirim.carsi islerinide ben hallediyorum.ki arabamiz var ama beyfendiye tahsis markete birak alayim gelelim diyorum surekli bahaneler.cocugu uyandirmasi artik cileden cikardi.psikolojik destege ihtiyacim var ama ne mumkun.annemlede aramiz limoni suclu o oldugu halde ortami yumusatmaya calistim konusmadi bile.aman konusmasinlar hepsinin kokune tursu suyu :) anlatacak kimsem olmadigi icin yazdim hakkinizi helal edin :)
Ben ona guvenmiyorum. Benim koltukalti olcerim var onla olcuyorumAteş ölçer boğazına tuttum sa doğru mu bilmiyorum ama
Kocaayı diyoruz seninki cidden koca ayıymış hasatcımBugun cinnet gecirdim kizlar.cocugu tam uyutuyorum esim gelip cocugun uykusunu dagitiyor.bende dedim bakmiyorum cocuga al bak agladi gitmedim aldi kendisi uyutmaya calisti biraz tartistik.cok fazla bunaldim cok sukur yavrumdan degil zaten dayanamadim yarim saat sonra geri aldim :) bendemi sorun var diyorum ailem uzakta onlara hak veriyorum surekli gelip gidemiyorlar pandemide var kv yakin saolsun iyidir hostur.hamileyken neler demisti ben bakarim cocuga vs.birkac kere cagirdim en azindan 1 gun gelsin dinleneyim yemegimi falan yapsin yok anacim hep bahaneler hadi anladimm bahanelerini tamam dicem ama kendi kizinin cocuguna 6 ayliktan beri o bakiyor ki kizinin kv side yaninda hem ben cocuguma bakmalarini istemiyorum yetiyorum cok sukur tek sorun ev.koca hicbirseyi begenmiyor yemek yapsam tatli neden yok tatli yapsam kahve neden yok.neden oda bu kadar daginik vs vs.hepsini gectim inanin yapiyorum.bazen wc ye bile gitmek luksken.gelip uyandirma dedigim halde bi de uyandirmasi.uyutmaya calisiyor ama tv karsisinda yuksek sesle tv de acik.hepsini gectim markete bile ben cikar alirim.carsi islerinide ben hallediyorum.ki arabamiz var ama beyfendiye tahsis markete birak alayim gelelim diyorum surekli bahaneler.cocugu uyandirmasi artik cileden cikardi.psikolojik destege ihtiyacim var ama ne mumkun.annemlede aramiz limoni suclu o oldugu halde ortami yumusatmaya calistim konusmadi bile.aman konusmasinlar hepsinin kokune tursu suyu :) anlatacak kimsem olmadigi icin yazdim hakkinizi helal edin :)
Bazen bende delleniyorum . Bu aya kadar işleri yoğundu hep kış gelsin de beraber evde olalım o kızımızla ilgilensin ben de rahat rahat ev işimi bakımımı yapayım vs diye. Ama hep bi iş bulup dışarı çıkıyor sağolsun yine kalıyorum ben bebeyle başbaşaCanim bazı adamlar hep boyledir. Boyle alismistir ana evinde boyle de gider. Ne kadarlik evliydiniz bilmiyorum. Ama bazen araliklarla durtmek gerek boylesini. Alisveris yapma mesela gidip alsin. Listeyi hazirla alip geleceksin de. Yoksa aç kaliriz de bu kadar basit. Bizim çoğunlukla eşim aliyor. Hatta yarin bile eksikleri yazacağım aksam gelirken alacak.
Yemek yaptigina şükretsin. Her gün tatli mi yapilir? Bazı günler alipta gel de. Madem beyfendi 4x4 istiyorsa ona gore kendiside elini taşın altina koyacak.
Haaa hele o cocuk uyandirma muhabbeti. Benim icin delirme sebebi. Gecen gece eslem ben daha yatmadan uyandi. Geri uyuturken of diyormuşum, burnumdan soluk aliyormuşum diye bana laf carpti. Bana kizip yatmadı. Bende hic orali olmadım eslem uyuyunca gittim yattim gece 3 te yatmiş, banane?
Hak etmediklerini biliyorum cnm hem oyle cok birsey isteyen biride degilim inanirmisin esimle ilgi baglarimiz koptu zaten ha bitbirimizi severiz ama oyle severiz sadece :) sevgiye dair hicbirsey yok.bu ayin 14 u dogum gunum onemsemicek kuru bir msj aticak yuzume bile soylemeyecek belki ona pasta yaptim diye pasta alicak o kadar.ama zaten gectim birsey beklemeyi bekledikce uzuluyor insan cunku cnm.yapmiyor cnm hep bahaneler buluyor.mecbur kaliyorum cikmaya.hastaydi korona oldu 3 aylik cocukla ben baktim ona serumunu taktim ates takibi odasinin duzeni yemekleri vs vs.kimse kapimiza bile gelmedi anasi bile kacti.her defasinda basina kakarim ama :)Kendini neden bu kadar yoruyorsun bırak marketi şunu bunu kendi yapsın bu kadar yıpratma çünkü hak etmiyorşar
Kendine derken mesela ne hazırlıcaksın canım . Bende kek börek kısır falan istiyorum ama kızla mümkün değil yemeği zor yapıyorumBebelere bakan yok, delirmece çok :)
Bende yarin haftasonu için kendime degisik tariflerden birseyler hazirlicam. Çünkü onlar yerken ben bakıyorum zorlaniyorum ne yalan soyleyeyim...
bugun iki kulagini da tuttu agridi disten sanirim agri kesici verdim simdi gece uykusunu baslatiyorum iki cocugunda hayirlisi cnmHuniliyiz sen nasilsin cnm :)
Ana evinde oyle gordu suyunu bile anasi getitirdi annesine dedim hic iyi etmemissin diye yuzune.inanirmisin yapiyorum bir de yetmiyor bugun profiterol istiyor malzeme yok evde hemen aliriz diyor.dedim ne varsa onu yiceksin yemezsen kendin bilirsin.zaten beni cildirtan uyandirmasi oldu 1 degil 2 degilCanim bazı adamlar hep boyledir. Boyle alismistir ana evinde boyle de gider. Ne kadarlik evliydiniz bilmiyorum. Ama bazen araliklarla durtmek gerek boylesini. Alisveris yapma mesela gidip alsin. Listeyi hazirla alip geleceksin de. Yoksa aç kaliriz de bu kadar basit. Bizim çoğunlukla eşim aliyor. Hatta yarin bile eksikleri yazacağım aksam gelirken alacak.
Yemek yaptigina şükretsin. Her gün tatli mi yapilir? Bazı günler alipta gel de. Madem beyfendi 4x4 istiyorsa ona gore kendiside elini taşın altina koyacak.
Haaa hele o cocuk uyandirma muhabbeti. Benim icin delirme sebebi. Gecen gece eslem ben daha yatmadan uyandi. Geri uyuturken of diyormuşum, burnumdan soluk aliyormuşum diye bana laf carpti. Bana kizip yatmadı. Bende hic orali olmadım eslem uyuyunca gittim yattim gece 3 te yatmiş, banane?
Tabii oyle cnm daha anlatmadiklarimi anlatsam acirsiniz halime :)Kocaayı diyoruz seninki cidden koca ayıymış hasatcımboşver takma kafana ama bari çarşı pazar market işlerini yapsın yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?