- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bizde tek soguk oda salon orayada gitmiyoruz bemnorda sadece camasir asiyorum paspasa uyuz oluyo ama anam anam garip anam cilekes anam koyduysa bi bildigi vardir dioSeni gidi zeka küpühee yanliz birşey unutmuşsun o kapıya koyduğum şeyi hayatta durdurmaz artı olarak içeri girip çıkarken Kapının ağzına gelir eli sıkışır veya kapıyı açamam çekilmekten de anlamaz o icerde ağlar ben o varken kapıyı açamam falan yaa bunları düşüneceksin
Fafenk geldimmi durmaz madamAllah aşkına ne ara fafenk yapıyorsunuz bana anlatındün akşam hiç uyanmadı ama uyanır diye icraata geçmedik pişman olduk sonra da bugün de yarım saatte bir uyanıyor cadı başka bahara
Kaderi guzel olsun beaaa bi kara kuruya dusmesinKiz benim oglanı gorsenız masmavi sapsarı bıdeolganın tolgası iste
Verdim dememissin ama tam hasatin aradigi gelünSabah ikimizde evlendirmeyiz drkn olanlara bakGormustum instada pasani cnm zeytin gozlu masallah benim oglusta oyle ama bak hic belli olmuyor bakarsin 2.de olur .. esimgilde hic yok mesela renkli goz kahve tonlari hep ,benimkilerde koyu kahve tek dedem rahmetlinin gri-maviydi bak bizimkinde oldu her goren sok senin kziin mi diye o kadar alakasiziz
Canım benim ev 23-24 derece benimki terlemiyor ki sıcapı sevmeyen çocuk bir iki hareket ederse başı terler hemen.Uyku tulumu terletmeyen özelliğe sahip zaten.Sen asıl yelek çorap giydirerek çocuğu rahatsız ediyorsun.Erkek çocuk sıkıntıyı sevmez öyleYok canım almadım ben uyku tulumu. Onunla da terler diye
Eşim bizim oğlana arkadaşının kızı için gelin deyip duruyor.Atıyor bana fotolarını sarışın mavi gözlü çok güzel MaşallahSarışın yaparsa olur :)
Eşimin annesi mavi,dedesi mavi,ben yeşil,babam yeşil,benim iki dedem mavi gözlü halam kuzenlerim hep yeşil mavi.Eşim kahverengi olduğu için bir de esmerce kime benzediği belli değil ailesinde tipi benzemese evlatlık dicemCanim kizima damat aramis gibi olucamdabenim kizda renkli gozlu hic aklima gelmezdi olcagi küçük boncugum benim bakarsin seninde torunlarda cikar gen olunca geliyor
Amin canim. Siz olga molga maviş neyin dediniz diye şey ettıydim bende acıkladım yanı tililililiKaderi guzel olsun beaaa bi kara kuruya dusmesin
Babam mavi ben mavi amcamın bı tanesi mavi kuzenlerden bıkac tanesi mavi bıkac tanesi yeşil halam ve dıger amcam yeşil. Dedem ela.. Vs vs. Orneklemeler çoğaltılır:)İlk oglum mavi dogdu 8 aylıkken göz rengi çakıra dondu.babası esmerdi cunku ona benzemıl.Kucuk bebem donmedi donecegede benzemyiyo. Babası sarı cunku dedesıde oyle renkli gozlu. Bende sarıyım yanı kumral. tililililiEşimin annesi mavi,dedesi mavi,ben yeşil,babam yeşil,benim iki dedem mavi gözlü halam kuzenlerim hep yeşil mavi.Eşim kahverengi olduğu için bir de esmerce kime benzediği belli değil ailesinde tipi benzemese evlatlık dicemBenim kız bal rengi oldu gözleri oğlanın da bir garip zeytin mi desem koyu yeşil mi?Ben yeşil göz severim çok heveslenmiştim oğlanda da babasının genleri ağır bastı
Önceden başlıyor ya ağrısı, diştir yine.O kadar gereksiz agliyorki cildircam artik hala uyadida. Uyanmazmi hic Allah yardim etsin hepimize. Ya bemde huylandim cunku yeni dis goremiyorum daha yeni3 tane cikardi yeninsis yer yok. Ya damaklri iniyor disler o zamanda cok agri oluyor
Ya benim kız rahatsızlandı ya acaba kovid olabilir mi diye aklıma takıldı daAmiiin canimm amiiin. Neden sormustun canim
Oink ya biz de de diş görünmüyor damakları şiş ya ama husursuz dişten midir kiO kadar gereksiz agliyorki cildircam artik hala uyadida. Uyanmazmi hic Allah yardim etsin hepimize. Ya bemde huylandim cunku yeni dis goremiyorum daha yeni3 tane cikardi yeninsis yer yok. Ya damaklri iniyor disler o zamanda cok agri oluyor
pink ben sunlari yapiyorum en azindan gece bir kez uyaniyor geri ranzasinda yatiyor ben yatak odasinda ,azilar cikiyor ya bu bizimkine has tabi agri var agri kesici veriyorum yatmadan 1 saat once ondan 30 dk sonra alerjimiz var o surubu veriyorum, odada buhar makinesi var yeni aldik yoktu onceden uyutmaya gecince odaya icine okaliptus yagi koyuyoruz sonra ben avucuma badem yagi koyuyorum icine okaliptus yqgindan koyuyorum 2 damla cocuklarin cigerlerine ve cigere denk gelen sirtlarina suruyorum bi de burun deliklerinin onune cok sukur iyi uyuyor gece en azindanCok haklisin cnm uyumauan cocuk cok zor. Bemde cok darlandim artik . Saatlerdir sebepsiz yere agliyor
var mi ki etrafta ,yada kiza bakanlar da ailedeYa benim kız rahatsızlandı ya acaba kovid olabilir mi diye aklıma takıldı da
Guzel mantik :)Eşim bizim oğlana arkadaşının kızı için gelin deyip duruyor.Atıyor bana fotolarını sarışın mavi gözlü çok güzel MaşallahKıza da başka arkadaşının oğlunu söylüyor o da esmer yeşil gözlü güzel bir çocuk.Daha şimdiden yetiştirecekmiş de kızı rahat etsinmiş.Ne diyordun kızı vermem diyordun dediğimde bizimki durmaz bari bildiğimiz olsun biz yetiştirelim diyor
Ben kendime bala batirilmis ve cikarilmis bir gelun buldum.merak etme davsanum kızın kızımdir :)
Bu gece hic uyumadim desem yeri benim malak cocuk kendi kendine neden yokken uykusunu dagitti beni gorup.sonra 5 e dogru zor uyuttum.8 de tel sesine kalkti.hafif mizirdaniyor uykusuz uyutayimda ben de az uyuyayimGunaydın herkese benden çayyyaçık osssun emzikliler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?