- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bak benim takintili gidalarim vardirYok kız ben maddiyati bu zamana kadar hic dert etmedim.basimi sokacak bir yuvam var evim sıcak ve sagligimiz yerinde daha ne isterimki cok sukur.bogaz dedigin ne ki ekmeklede doyarsin ama cok ekmekle doyurmak iyi degil kilo aliriz salatayla doyuralim fit olalim :) muz pek yemiyoruz ayaza ayda 1 aliyorum 1 tane o da cok birsey tutmuyor :)
Kocamgiller sarisin renkli gozluler siparisi aldimSarışın isterim :)
:) benimki yogurdu sevmiyor :) birde ogrenmis ilk verdigim yemegi kasigin ucuyla bakiyor sevmedigi besinse eliyle kasiga vurup herntarafini batiriyor sevdigiyse agzini aciyor.o yuzden sevmedigi besini pek yediremiyorum :) e muzu daya cocuga sonra niye kabiz oldu deme :)Bak benim takintili gidalarim vardiryogurt muz corba ihmal etmem bugun az yogurt yedide yureeem sıkisiyo
Evrene yolladim mesaji ben bu gece dikkatli ol :)Kocamgiller sarisin renkli gozluler siparisi aldimAllahim valla saka
Kiz cok akillilar kimi kandiriyosun valla yemezler:) benimki yogurdu sevmiyor :) birde ogrenmis ilk verdigim yemegi kasigin ucuyla bakiyor sevmedigi besinse eliyle kasiga vurup herntarafini batiriyor sevdigiyse agzini aciyor.o yuzden sevmedigi besini pek yediremiyorum :) e muzu daya cocuga sonra niye kabiz oldu deme :)
Valla hic ugrasamamEvrene yolladim mesaji ben bu gece dikkatli ol :)
Elma suyuda bir meyve :) yemis kadar olmustir cnm.bende meyvesini hic ihmal etmiyorum.Kiz cok akillilar kimi kandiriyosun valla yemezlerCok denedim muzsuzda kabiz ee madem oyle muzlu kabiz olsun bugun meyve yemedi havucla elma suyu icti
Vay delikanlı gonlum vayy.. Vay hayallerinden öpem dunya vaySarışın renkli gozlulere karsi zaafim var.bizim sulele bugday ten hic renkli gozlu yok bu algiyi ben kiricam diye kocayi renkli gozlu aldim olmadi bari oglum benim gelenegimi devam ettirsin dimi :) dusunsene kucuk olgaları :)
Kocan havasinda olsun yeter :)Valla hic ugrasamamhic havamda degilim
Aynen canim onun yerime onu tercih ettik bugun zaten lanet huylu ne yedirdim ne yedirmedim ne yedirsem kar gozuyle baktimElma suyuda bir meyve :) yemis kadar olmustir cnm.bende meyvesini hic ihmal etmiyorum.
Hemen bi kavga cikarip geliomKocan havasinda olsun yeter :)
Annnem cocuklara bakıyor calısıyorum diye.ben işten cıkarsam giderim dıyorda gondermem dıyorum bende.Allah yardimcin olsun canim.evinizdenn irak olsun .annen arrik sizlemi yasiyor
Bak oglumun huyu iyidir uzmuyor annesini esinide uzmeyecegini umuyorum yap sen bir tane :)Aynen canim onun yerime onu tercih ettik bugun zaten lanet huylu ne yedirdim ne yedirmedim ne yedirsem kar gozuyle baktim
Zaten rahatsi cnm gozUnun onunde sende daha rahat edersin esinde prob etmiyosa tabiAnnnem cocuklara bakıyor calısıyorum diye.ben işten cıkarsam giderim dıyorda gondermem dıyorum bende.
Amin pınkoAllah yardimcin olsun canim.evinizdenn irak olsun .annen arrik sizlemi yasiyor
Bizde genellikle kavgalarin sonu oyle bitiyor dikkat et :)Hemen bi kavga cikarip geliom
Aradiginiz kisi bloke olmusturBak oglumun huyu iyidir uzmuyor annesini esinide uzmeyecegini umuyorum yap sen bir tane :)
Ben olsam bende gondermem :)Annnem cocuklara bakıyor calısıyorum diye.ben işten cıkarsam giderim dıyorda gondermem dıyorum bende.
Yok kız benim herif cok sever anamı. Akşama kadar karsılıklı kahve içip benı cekıstırırler kaynana damatZaten rahatsi cnm gozUnun onunde sende daha rahat edersin esinde prob etmiyosa tabi
O oynastir kavga diilBizde genellikle kavgalarin sonu oyle bitiyor dikkat et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?