2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim oglan bugun dis gıcırdatıo gıbı hareketler cekiyo bide cici bebeyı cıt diye ısırdı bende dıyormkı nasıl ısırdı ki aceba sadece alttan 2 dişle sonra dedimkı bu bebeler olagan ustu yetenklere sahipler Meğer ustten 2 dişi daha cıkmıs Maşallah teyzeleri

Ay o diş gıcirdatmasi tuylerimi diken diken ediyor benim 2 gundur bizdede var.massallah tosun paşama :)

Sarışın renkli gozlulere karsi zaafim var.bizim sulele bugday ten hic renkli gozlu yok bu algiyi ben kiricam diye kocayi renkli gozlu aldim olmadi bari oglum benim gelenegimi devam ettirsin dimi :) dusunsene kucuk olgaları :)

Canim kizima damat aramis gibi olucamda benim kizda renkli gozlu hic aklima gelmezdi olcagi küçük boncugum benim bakarsin seninde torunlarda cikar gen olunca geliyor

Canim kizima damat aramis gibi olucamda benim kizda renkli gozlu hic aklima gelmezdi olcagi küçük boncugum benim bakarsin seninde torunlarda cikar gen olunca geliyor
Ben istiyorum kizini.talibim :) ya o gen olmaz koca tarafinin geninide bozdum cunku :) soyle diyeyim cnm sana esimin sulalesi genellikle renkli gozlu ama erkekleri hep renkli gozlu onlarda dogan erkek bebekler hep renkli gozlu dogarmis ve esim tek erkek cocugu bil bakalim benim kalın kasli erkegimin gozlerini :)

Sabah ikimizde evlendirmeyiz drkn olanlara bak Gormustum instada pasani cnm zeytin gozlu masallah benim oglusta oyle ama bak hic belli olmuyor bakarsin 2.de olur .. esimgilde hic yok mesela renkli goz kahve tonlari hep ,benimkilerde koyu kahve tek dedem rahmetlinin gri-maviydi bak bizimkinde oldu her goren sok senin kziin mi diye o kadar alakasiziz

Aman cnm.dikkatli olun.Allah korumus.ben yere koymadan once yerin bos oldugundan emin oluyorum belki kucuk parca vardir diye supuruyorum oncesinde.
Canım haklısın bizimki her deliğe girdiği için her an her şey olabiliyor inan bende evi hergün süpürüyorum hatta bazen 2 kez ama daha çöl dikkat etmem lazım çocuk sayısı fazla olunca kimin nereye ne attığı belli olmuyor

Ben gelinimi.buldum :) bundan sonra dunuruz :)

Simdi sana yilin icadini soylicemsoguk odalari kapatiyoruz kapinin altina paspas havlu carsaf tarzi biseyo rulo yapip koyuyoruz ordan soguk hava gecemiyor bebemize kilotlu corap giydormiyorz
Seni gidi zeka küpü hee yanliz birşey unutmuşsun o kapıya koyduğum şeyi hayatta durdurmaz artı olarak içeri girip çıkarken Kapının ağzına gelir eli sıkışır veya kapıyı açamam çekilmekten de anlamaz o icerde ağlar ben o varken kapıyı açamam falan yaa bunları düşüneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…