- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Eşimin annesi mavi,dedesi mavi,ben yeşil,babam yeşil,benim iki dedem mavi gözlü halam kuzenlerim hep yeşil mavi.Eşim kahverengi olduğu için bir de esmerce kime benzediği belli değil ailesinde tipi benzemese evlatlık dicemBenim kız bal rengi oldu gözleri oğlanın da bir garip zeytin mi desem koyu yeşil mi?Ben yeşil göz severim çok heveslenmiştim oğlanda da babasının genleri ağır bastı
Esmer cok gordum cnm :) genlerimizle oynaka istoyorum davsanin kizi bildigin bal kupunden cikmis onu istiyorum :) baslik parasi hazir
Antirede bide beyaz demirki yatak vardi onda yatiyodu kadincaaazPinko yalnıs alarm mutfak ıcın sola dön bıde sağ yapcan.yanı sağ gosterıp sol degılde sol gösterip sağ vurcan hahahahaya su muz yorumuna öldüm gulmeden de anam nıye antrede yatyo acaba vay fukaram vay oğlana dediklerine ne demeli Allah senin ruyana dusurmeye paramparça ettin bizi dagıttın acilin uleeeyn
Degildir cnm ya .bir gece ateşlendi gibi oldu 38 i geçmedi ama ishal oldu 3.4 gün doktor kan tahlili yaptı engeksiyon var dedi şimdi iyi çok şükür husuzluk ve cadalıkları saymazsak
Yaaa sipaya bak senBenimki de aynı genelde uyandırıyor ama benim oğlan da alışamadı babaya uzaktan ters ters bakıyor adama işine gelirse gülüyor veletMemeden kurtulsa takıcam babasının peşine işe göndericem
Hadi hayirli olsun cok sevindim
Hayirli ugurlu olsun o zamanKiz ajo nerdesin 1 gun gelmedin neler oldu nelerdugun var altinini hazirla kizlari susle Amine Busra
Evde tarttıysan bi yanlışlık olmasın canım ? Benim kızımda aşırı hareketli ama almış kilo . Aynı kiloda kalsa sorun etme derim ama kaybetmiş olmasını doktora danışın derim .Kızlar benim oğlum kilo vermiş. normal mi acaba kilo kaybetmesi. İki sn yerinde durmuyor çok hareketli. Genel olarak kilosu iyi de kilo kaybına takıldım
Benimde aklıma geldi sabahKiz ajo nerdesin 1 gun gelmedin neler oldu nelerdugun var altinini hazirla kizlari susle Amine Busra
Baktiki bunlar yiyo yiyo sisiyo kendini diyet sayfadina adadiBenimde aklıma geldi sabahAmine Busra nerelerde acaba internet paketimi bitti ki dedim kendi kendime
Hadi insallah sana az daha cinarin fotolarini tollayimda su fafenki bi yapBabamlar 3 kardeş , bir amcam sarışın mavi gözlü diğer amcam ve babam esmer mi esmergenlerimiz çok karışık her an her şey olabilir bir bakmışsınız sarışın bir oğlan doğurmuşum
valla ne oldu anlamadim uyumadi yatak odasina goturdum ablasini uyandirmasin diye ben uyumus kalmisim babasi alip gitmis oglani kahvalti falan hazirlamisOhh yarasinbenimiide ayagimda ama bende birakamiyorum cullanio uyimak istiyorum yaa
Gelinin fırsat verirse yapacağukkkHadi insallah sana az daha cinarin fotolarini tollayimda su fafenki bi yap
aynen azi ise etkiler cnm ozellikle kopek disin koku cok derinde oluyor en zorlu disti oYaaa bir ay önce bile etkilitor mu o zaman bizimkinindr sıkıntıları dişten olabilir dediğin gibi
Aaa evet oralarda aktifmiş
Kiz ajo nerdesin 1 gun gelmedin neler oldu nelerdugun var altinini hazirla kizlari susle Amine Busra
Ben de babası gibi esmer benim gibi yeşil gözlü olsun diye hayaller kuruyordum ama oğlan sarışınlığı bana gözler babaya benzediBelki büyürken degisir cnm masallahh bayildim genlerinizeesmer ama yesil renkli gozlu oglanlarda cok karizmatik bence bakarsin yzuu oturdukca donerr
Kesin senden biseylr isticekvalla ne oldu anlamadim uyumadi yatak odasina goturdum ablasini uyandirmasin diye ben uyumus kalmisim babasi alip gitmis oglani kahvalti falan hazirlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?