2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Belki büyürken degisir cnm masallahh bayildim genlerinize esmer ama yesil renkli gozlu oglanlarda cok karizmatik bence bakarsin yzuu oturdukca donerr

Esmer cok gordum cnm :) genlerimizle oynaka istoyorum davsanin kizi bildigin bal kupunden cikmis onu istiyorum :) baslik parasi hazir

Tesekkur ederi cnm vallah baslik paraaida istemem onlar mutlu olaun yeter bu yorumu okurken guldum ve esime anlattim neee istanbulu sen benimle kalcaksin diye cikisiyor ,balkupumde dans ediyor babasına bakip

Antirede bide beyaz demirki yatak vardi onda yatiyodu kadincaaaz. Benim ruyalar biraz oyledir

Benimki de aynı genelde uyandırıyor ama benim oğlan da alışamadı babaya uzaktan ters ters bakıyor adama işine gelirse gülüyor veletMemeden kurtulsa takıcam babasının peşine işe göndericem
Yaaa sipaya bak sen benimki cok sever babasini .gece uyanimca babasinisa uyandiriyor durtr durte hic engel olmuyorum baba ogul arasina girmem

Kızlar benim oğlum kilo vermiş. normal mi acaba kilo kaybetmesi. İki sn yerinde durmuyor çok hareketli. Genel olarak kilosu iyi de kilo kaybına takıldım
Evde tarttıysan bi yanlışlık olmasın canım ? Benim kızımda aşırı hareketli ama almış kilo . Aynı kiloda kalsa sorun etme derim ama kaybetmiş olmasını doktora danışın derim .

Belki büyürken degisir cnm masallahh bayildim genlerinize esmer ama yesil renkli gozlu oglanlarda cok karizmatik bence bakarsin yzuu oturdukca donerr
Ben de babası gibi esmer benim gibi yeşil gözlü olsun diye hayaller kuruyordum ama oğlan sarışınlığı bana gözler babaya benzedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…