2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Keske benimde esim halletse mesela sabah agliyor ben namaz kilcam bakiyo guya odaya bi geliyorumki uyandirmia oturuyolar.sabah gernesiyodu sevmek icin optu uyandirdi suan ugrasiyorum mesela .... aman oyle iste
Ya zaten her şartta zararı dokunan kişiye ne denir, koca denir.
3 çocuk büyütüyoruz 3, boru mu.
Sabırlar diliyorum

Kızlar selamlar
Kızımın dil terapistini değiştirdik. Şuan bulduğum 4 hafta falan oldu memnunuz.
K sesi farkındalığı oldu ve dil çalışması yaptık.
Artık k sesi çıkarabiliyor ama bazen yot diyip kendim farkına varıp yok diyor.
Kardeşinin adını söyleyebiliyor artık.
Burak yerine Murat diyordu.
K sesi sonra G çalıştık .
Umarım tez zamanda diğer eksikler tamamlanır.

Kizlar dun gelemedim evet. Yogun tempolu gecti anca diyet sayfalarina baktim. Burda sohbetlere her zaman katilamayinca yakalamak zor oluyor

Son gündeme bakarak diyorum ki yüsra ilk ay yesil gozluydu sonra puslasti. anlamistik donecegini ela oldu 1 yas civari. Babasina cekmis ela oldu derken 2 yasta kahverengiye döndü saçlarda hep ayni tabi sarimtrak babaya halaya çekmiş, zayifligi vucut tipi de halaya benziyor daha çok kabullendim artik

Eslem dogdugunda ilk kuvozde gördük kapkaraydi. Esmerligi belki degisir diye bekliyodum ama hepimiz saclari kara olcak sandik. İlk emzirmeye gidince tuylerinin sari oldugunu gordum. Zaten eve gelince de saclari boyle acayip oldu kinali gibi. Yine de bir umut siyah kalir sandik 7 aylikken kazitinca direkt sarı çıktı bu da gol degil ama gözleri hep aynı. Sadece ilk dogdugunda harika bir maviydi. Zamanla biraz daha degisti. Epeydir ayni. Eşimin tarafinda uzak akrabalar harici yakin olanlarda hic renkli goz yok. Benim tarafimda iki dedem, iki halam renkli. Sanki halalarimin gozlerine benziyor. Ama hâla dönebilirde ablasininda cok sonra degisti netice de

Çok sevindim daha once yazmistin buraya. Değişim farkettikce kendiside mutlu olur azmeder insallah

Evde tarttıysan bi yanlışlık olmasın canım ? Benim kızımda aşırı hareketli ama almış kilo . Aynı kiloda kalsa sorun etme derim ama kaybetmiş olmasını doktora danışın derim .
Yanlışlık olma ihtimali olabilir. Dün düşük çıktı bugün 1 ay öncekinden azıcık daha fazla gibi. 9 ay kontrolünde öğreniriz doğrusunu artık

Soğuk değil tabii canım içim rahat etmiyor almak lazım o zaman en iyisi

Çok sevindim daha once yazmistin buraya. Değişim farkettikce kendiside mutlu olur azmeder insallah

Evet canım kızımın doğumu komplikasyonu çoktu. Yoğun bakımda ağır enfeksiyon tadavisi görmüştü
O zaman doktorlar her şeye hazırlıklı olun demişlerdi.
Yanı gelişimde her sey etkili 2.Kardeşinin gelişimini görünce kızımın gerçekten zorluklarla hayata tutundugnu tekrar fark ettik.
Gecikmiş konuşması da bu gelişim in aksamasindan kaynaklı olabilir
Rabbim telafisi ve tedavisi olmayan dert vermesin

Kızlar bu arada ünlü bi diyetisyen in detoks programı vardı insta da yazdım bilgi almak için emziren annelere 12 ay sonrası alıyoruz programa dedi

Aynen canım ya ben de dayanabileceğim kadar devam inşallah Rabbim zorlaştırmasın sürecimizi

Aynen canım ya ben de dayanabileceğim kadar devam inşallah Rabbim zorlaştırmasın sürecimizi
Ahh bende aynı dertten muzdaribim gecen gun bı sışti davul davul dolandım ortalarda. Gebelikte dolgusu dusmustu bebeme can olsun diye hominigırtlak tıkınırkeneabbboov nasıl sısmıstı nasıl bıde calısıyom.. Allah vergisi amma insan kendını kotu hissediyor Maske kapattı ılk kez farklı bir ıse yaradı

Kızlar benim oğlum kilo vermiş. normal mi acaba kilo kaybetmesi. İki sn yerinde durmuyor çok hareketli. Genel olarak kilosu iyi de kilo kaybına takıldım
Nirmal cnm hareketlikce kilo kaybi olabilir genel olarak iyiyse sorun yok.persantile uymazsa sorum

Tesekkur ederi cnm vallah baslik paraaida istemem onlar mutlu olaun yeter bu yorumu okurken guldum ve esime anlattim neee istanbulu sen benimle kalcaksin diye cikisiyor ,balkupumde dans ediyor babasına bakip
Kiz istedikten sonra gerisi boş :) hem istanbulda yasasinlar demiyorum ki nerde mutlu oluyorlarsa orda yasasinlar .ben peslerinden giderim dermisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…