- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Bizim böğün fafenk yok gece bana birak siz keyfinize bakinGelinin fırsat verirse yapacağukkk
Ya zaten her şartta zararı dokunan kişiye ne denir, koca denir.Keske benimde esim halletse mesela sabah agliyor ben namaz kilcam bakiyo guya odaya bi geliyorumki uyandirmia oturuyolar.sabah gernesiyodu sevmek icin optu uyandirdi suan ugrasiyorum mesela .... aman oyle iste
Çok sevindim daha once yazmistin buraya. Değişim farkettikce kendiside mutlu olur azmeder insallahKızlar selamlar
Kızımın dil terapistini değiştirdik. Şuan bulduğum 4 hafta falan oldu memnunuz.
K sesi farkındalığı oldu ve dil çalışması yaptık.
Artık k sesi çıkarabiliyor ama bazen yot diyip kendim farkına varıp yok diyor.
Kardeşinin adını söyleyebiliyor artık.
Burak yerine Murat diyordu.
K sesi sonra G çalıştık .
Umarım tez zamanda diğer eksikler tamamlanır.
Cok isteyince olmaz derler ya o hesap canim ,olsun yakisikli masallah pmrude guzel olsunBen de babası gibi esmer benim gibi yeşil gözlü olsun diye hayaller kuruyordum ama oğlan sarışınlığı bana gözler babaya benzedi
Yanlışlık olma ihtimali olabilir. Dün düşük çıktı bugün 1 ay öncekinden azıcık daha fazla gibi. 9 ay kontrolünde öğreniriz doğrusunu artıkEvde tarttıysan bi yanlışlık olmasın canım ? Benim kızımda aşırı hareketli ama almış kilo . Aynı kiloda kalsa sorun etme derim ama kaybetmiş olmasını doktora danışın derim .
Soğuk değil tabii canım içim rahat etmiyor almak lazım o zaman en iyisiBen gece için söyledim canım yoksa gündüz tabi ki giydir ev soğuksa.Benim ev çok soğuk olmamasına rağmen yerlerde gidince her yeri buz gibi oluyor çocuğun.Kızım mesela üşütmekten değil de terlemekten hasta olmuştu hep.Ben de gündüz yelekle dolaştırıyordum kızı evde soğuk olmamasına rağmen.Şimdi oğlum giydirdiğim anda terliyor kafa o yüzden giydirmiyorum.Sonuçta çocuğunun durumuna göre karar verecek olan sensin.Gündüz kontrol edebilirsin de gece zor.O yüzden gece için uyku tulumu çok iyi oluyor.
Çok sevindim daha once yazmistin buraya. Değişim farkettikce kendiside mutlu olur azmeder insallah
Aynen canım ya ben de dayanabileceğim kadar devam inşallah Rabbim zorlaştırmasın sürecimiziCanım ben de hamileliğimden beri dayanıyorum ara ara vuruyor da güvenmiyorum virüs yüzünden.Bulaşma ihtimali en yüksek yerlerden biri dişçi.Bir de benim röntgene girmem lazım emziriyorum zararlı.Şimdilik dayanıcam ben de
Vay anacazım vayAntirede bide beyaz demirki yatak vardi onda yatiyodu kadincaaaz. Benim ruyalar biraz oyledir
Ahh bende aynı dertten muzdaribim gecen gun bı sışti davul davul dolandım ortalarda. Gebelikte dolgusu dusmustu bebeme can olsun diye hominigırtlak tıkınırkeneAynen canım ya ben de dayanabileceğim kadar devam inşallah Rabbim zorlaştırmasın sürecimizi
Hayirli olsun dunurum :) kızın kızımızdir :)Dunurlugumuz hayirli olsun hemserim
Nirmal cnm hareketlikce kilo kaybi olabilir genel olarak iyiyse sorun yok.persantile uymazsa sorumKızlar benim oğlum kilo vermiş. normal mi acaba kilo kaybetmesi. İki sn yerinde durmuyor çok hareketli. Genel olarak kilosu iyi de kilo kaybına takıldım
Merak etme kizin oglumla evlenince evde tropik meyve eksik olmaz bol bol yeriz evlerine gittikce :)
Kiz istedikten sonra gerisi boş :) hem istanbulda yasasinlar demiyorum ki nerde mutlu oluyorlarsa orda yasasinlar .ben peslerinden giderim dermisim :)Tesekkur ederi cnmvallah baslik paraaida istemem onlar mutlu olaun yeter bu yorumu okurken guldum ve esime anlattim neee istanbulu sen benimle kalcaksin diye cikisiyor ,balkupumde dans ediyor babasına bakip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?